Har du brug for et lån til ny fladskærm, så har du flere muligheder for at finansiere købet. De to mest oplagte er enten at låne penge online eller at søge finansiering hos forhandleren.

De fleste vil nok tænke på banken som det første, men tror du de vil låne dig 5-10.000 kroner udelukkende til forbrug? Du kan altid forhøre dig, men chancerne er små for de fleste. Vi har derfor fokus på de to øvrige lånemuligheder.

Sådan kan du finansiere ny fladskærm

Lån til fladskærms TVDer er bare noget over en fed fladskærm og de fleste danskere tilbringer mange timer foran TV’et. Så ligesom med sengen og dine møbler, bør du bestemt bruge lidt ekstra, på at få den rette kvalitet.

Vælger du at søge på nettet, bør du være bevidst om et par væsentlige detaljer.

  • Du kan søge gratis lån på 3-4.000 kroner som ny kunde.
  • Har du brug for flere penge, bør du søge flere steder, for at finde den laveste åop.
  • Den laveste ÅOP = det billigste lån

Du kan nemt og hurtigt komme i gang med ansøgningsprocessen hos os. Vi har lavet gode oversigter, så du nemmere kan overskue hele lånemarkedet online.

Gå til oversigt - Ansøg gratis

Forhandleren er et godt alternativ og deres finansieringsløsninger, kan med fordel sammenlignes med dem du finder hos online udbyderne. Så indhent tilbud og priser fra begge kanaler, for at finde den billigste løsning.

Det er meget normalt at elektronikforhandlerne benytter eksterne finansieringspartnerne og det kan sagtens være i skikkelse af online låneudbydere. Omvendt kan du være heldig at få tilbudt rentefri finansiering, men vær MEGET opmærksom på hvad den samlede pris bliver.

For hvis fladskærmen koster 7.000, men ender med at koste dig 8.500 over 6 måneder, kan man jo diskutere om finansieringen er rentefri!

Se også: Finansiering af iPad og iPhone online

Prisniveauet på en ny fladskærm

Prisniveauet på en ny fladskærm varierer meget og du kan derfor finde modeller i nærmest alle prisklasser. Et besøg på Pricerunner.dk gør dig meget klogere og her kan du se spændet er på 2.500 – 20.000 kroner. Du kan sagtens finde fladkærms-TV til over 100.000 kroner, men så meget ønsker du næppe at bruge.

En god hovedregel er, at et godt og “fremtidssikret” TV bør koste i omegnen af 3-5.000 kroner. I det prisniveau kan du få en moderne model, med alle de nødvendige funktioner og god opløsning, men uden den helt vilde luksus.

Specielt ved lån til unge på 20-21 år bør du gå målrettet efter de gode, men prisvenlige modeller på markedet. Her er der ingen grund til at gældsætte sig for meget, da mange under uddannelse kun har en begrænset indkomst.

Få hjælp til at vælge den rigtige fladskærm

Vi slutter af med en video, der har gode råd til hvordan du vælger: