Lånemarkedet på nettet er ikke altid så gennemskueligt, men det behøver faktisk ikke være så komplekst for dig som forbruger. Det handler i høj grad om at skabe sig et overblik og det hjælper STlaan dig med via vores oversigt over lån på 75000 kr..

Vi har nemlig set på udbyderne online og samlet de førende – dem der vel og mærke kan tilbyde dig lån op til 75000 kr.. I vores oversigt kan du desuden se krav til alder og mulig låneperiode. Søg hos flere, for at at få bedre chancer for at finde den laveste rente.

 

Alternativer til at låne 75.000 kr.

Lån er ikke altid den eneste eller mest rigtige løsning, hvis du står og mangler 75000 kr.. Vi vil derfor gerne komme med inputs til hvordan du ellers kan styrke din privatøkonomi og få flere penge mellem hænderne.

Vores 2 råd er meget almindelige og nemme at gå til:

1. Styrk din privatøkonomi

Det første råd er så jordnært, som at du kan styrke din egen privatøkonomi. Har du abonnementer du ikke bruger? Gammel ragelse på loftet der kunne rumme en værdi? Eller to biler holdende i indkørslen? Langt de fleste danskere har mulighed for at spare eller tjene flere penge, med en begrænset indsats.

Det gælder bare om at vide hvordan. Drag nytte af nettets mange sparetips, for at få inspiration til hvor du bør sætte ind. Det giver dig ikke 75000 kr. i løbet af én dag, Men kan hurtigt spare dig mange tusinde kroner hvert år.

2. Tag flere arbejdstimer (bijob)

Det mest oplagte alternativ er at tage flere arbejdstimer på jobbet, eller finde et bijob man fx. kan passe om aftenen eller i weekenderne. Hvis det kan give dig en 20 timer mere om ugen, kan det relativ hurtigt mærkes på kontoen.

Husk på at dine lånemuligheder afhænger meget af din privatøkonomi, rådighedsbeløb og månedlige indkomst. Så disse alternativer vil ikke kun styrke din økonomi, men kan ligeledes gøre dine chancer for at blive godkendt bedre og med lavere renter til følge.

Sådan foregår ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen er helt ligetil at gennemføre, men hvis det er første gang du søger penge online, guider vi her fra A til B i ansøgningsprocessen.

  1. Start med at undersøge og sammenligne udbyderne, hvorefter du bør udfylde 2-3 ansøgninger, for at få det bedste udgangspunkt. Dels for at blive godkendt og dels for at finde den billigste løsning.
  2. Det første du skal gøre, er at vælge lånebeløb og løbetid. Her skal du være opmærksom på hvordan ændringer i løbetiden vil justere den månedlige ydelse op og ned. Det er vigtigt du vælger et niveau, hvor ydelsen er fornuftig ud fra din økonomiske situation.
  3. Ansøgningen sker ved at du udfylder personlige oplysninger, som navn, adresse mv. og i visse tilfælde skal du ligeledes uploade årsopgørelse og de tre seneste lønsedler. Det vil særligt være aktuelt, hvis du ønsker at låne 75.000 kr. Jo flere du søger om, desto mere ønsker de som udgangspunkt at se.
  4. Når ansøgningen er sendt afsted, får du typisk svar inden for 1-2 hverdage, men bliv ikke overrasket hvis svaret kommer samme dag. Du kan se de normale svartider i vores oversigt, selvom det ikke bør have betydning for hvem du vælger. Det vigtigste er trods alt at finde den laveste rente.
  5. Når du har modtaget lånetilbud retur, er det tid til at gennemse dem og vælge din foretrukne. Her bør du særligt fokusere på ÅOP-satsen. Når du har valgt din favorit, kan du nemt underskrive med din NemID signatur. Alt i alt en nem og helt ligetil proces.