Står du i en situation, hvor du mangler 6000 kroner, så kan du søge om lånet online. Det er ikke mange penge, men du bør altid overveje dine muligheder grundigt. Vi giver dig overblik over dine forskellige muligheder for at søge lån på 6000 kr. online, via nedenstående oversigt.

  • Det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge.
  • Du bør ALTID søge hos 2-3 udbydere, for at finde det billigste lån.
  • Jo flere steder du ansøger, desto større er dine chancer for godkendelse.

 

Vil du låne 6000 kr.?

– Vær velovervejet, de små lån kan være dyre

Du kan hurtigt optage et lån på 6000 kr. og her online. Ansøgningen tager kun 5-10 minutter og svaret kommer typisk inden for 1 time. Der er derfor kort vej fra ansøgning og til du kan have pengene på kontoen.

Men du bør aldrig bare tage det første og bedste lån på 6000 kroner. Ansøg flere steder og gør dit forarbejde, så du ender med den bedste løsning. Det hele skal helst være så optimalt og billigt som muligt. Det er alt fra renten, diverse gebyrer og vilkårene. Fokuser på ÅOP når du sammenligner tilbuddene.

Du bør altid gå efter en troværdig virksomhed. Det vil give dig en god og tryg oplevelse som kunde. Vi mener trygt du kan benytte alle de udbydere du finder i oversigterne på Stlaan.dk.

Du kan eventuelt søge pengene hos en udbyder, som du i forvejen kender til eller har fået anbefalet. Det kan være enten banken eller en af de velkendte online selskaber. Muligheder er der nok af, det gælder blot om at vælge de rigtige. Der er nemlig ingen grund til at betale flere penge i renter, end højest nødvendigt.

Når du er på jagt efter små beløb, så bør du finde en løsning med en meget lav rente. Det kan være svært, da der er tale om små pengebeløb. Men det er muligt. Undersøg markedet til bunds, inden du vælger det sted. Vi anbefaler du søger hos mindst 3 af ovenstående firmaer, for at sikre de optimale vilkår. Forarbejdet er nemlig altafgørende.

Vi har hjulpet dig med at finde nogle af de lånemuligheder, som du har, hvis du er på jagt efter 6000 kroner. Du kan vælge at søge fra de udbydere som fremgår af vores oversigt, eller selv finde alternative muligheder. Banken er altid et fornuftigt alternativ. Men hold hovedet koldt, og tag ingen forhastede beslutninger.

Forskellen mellem kviklån og forbrugslån

Når det drejer sig om at låne 6000, er det vigtigt at kunne skelne mellem kvik -og forbrugslån. Det er to meget forskellige typer, når det kommer til løbetid, vilkår og pengebeløb. For dem der ikke er helt bekendte med forskellene, har vi beskrevet dem for dig længere nede.

Som forbruger er det afgørende at vide hvad man går ind til, for uanset om du laver små eller større lån, vil det have en indflydelse på din økonomi – og koste dig en del penge i omkostninger. Mere om de to forskellige finansielle produkter her:

Kviklån på 6000 kr.

  • Hurtigt svar og løbetid op til 30 dage

Vælger du at søge 6.000 kroner hos Lendon eller Vivus, er der generelt tale om et kviklån på 6000, da løbetiden er op til 30 dage. Det er meget klassisk for denne type, at der er en kort løbetid. Ansøgningen går hurtigt, det samme gør både svar og udbetaling normalt. Det er hele grundtanken med denne løsning.

Omvendt kan de godt være ret dyre, med høje renteniveauer, specielt hvis du ikke er ny kunde. For nye kunder kan nemlig få en rentefri kredit flere steder, hos bl.a. Vivus og Lendon. Er du eksisterende kunde, bør du være meget OBS på hvilken ÅOP du får tilbudt. For det er sjældent en fornuftig privatøkonomisk beslutning.

Forbrugslån på 6000 kr.

  • Fornuftige renter og løbetid fra 12 måneder

På den modsatte fløj har vi forbrugslånet, der generelt har mere fornuftige renter og hvor løbetiden er noget længere. Den vil ofte være fra 12 til 180 måneder, alt efter selskabet. Vælger du at søge 6.000 kroner, vil det typisk være et forbrugslån på 6000, hvor du skal vælge en løbetid på mindst 12 måneder (1 år).

Man kan godt diskutere frem og tilbage, men det er kun dig selv der ved, hvad der er bedst i din situation. Så længe du har øje for deres forskelle og at formålet bør være fornuftigt, er det op til dig at vælge en løsning.

Det skal nævnes, at kviklån godt kan laves op til 10.000 som eksisterende kunde og at du kan lave forbrugslån ned til 3.000, nogle få steder. Så det er ikke så sort/hvidt og unuanceret, men vi håber du har fået et gennemgående indblik, ud fra ovenstående.

Uanset hvad du vælger eller søger af penge, bør du altid holde øje med ÅOP-satsen. Jo lavere den er, desto billigere er tilbuddet. Du bør ikke vælge et tilbud, der har en voldsom høj ÅOP procentsats.