Vil du gerne låne 60000 kr. til større projekter eller køb? Du kan bruge pengene på mange ting, for online har formålet ingen betydning for om du bliver godkendt. Få overblik over dine lånemuligheder og se hvem der kan hjælpe dig. Sammenlign og lån 60000 kr. online til en fornuftig rente.

Søg gratis og uforpligtende via oversigten og indhent flere tilbud, så du finder den bedste løsning.

Forbrugslån på 60000 kroner

Der er mange udbydere som kan hjælpe dig med forbrugslån på 60000 kroner og lånemarkedet har virkeligt været inde i en rivende udvikling, de seneste år. Dels når det kommer til ansøgningsprocessen, der er blevet nem og enkelt, samt hurtigere efter NemID signaturen er blevet integreret.

Dels når det kommer til låneselskabernes renter, der er på et lavere og mere gunstigt niveau end længe. Særligt hvis du vælger de rigtige og mest prisvenlige selskaber.

Du har med andre ord mulighed for at optage gode forbrugslån på 60000 kr. online, hvor godkendelseschancerne tilmed er ganske fornuftige. Specielt hvis du har en fast indkomst og en sund økonomi.

Gode råd ved lån på 60.000 kr.

Lån på 60.000 kr. kan laves af de fleste danskere, men bør altid laves med omtanke. Ellers risikerer du at træffe forkerte beslutninger eller undlade at vælge den bedste løsning på markedet.

Det handler om at gøre sit forarbejde grundigt og gøre et stykke arbejde for at finde det billigste lån på 60000 kr. Vi har samlet en række af vores bedste råd, for dig der overvejer at søge 60000 kroner online:

 • Undersøg markedet ordentligt: Du bør altid undersøge markedet ordentligt, inden du vælger hvem du vil ansøge hos. Ellers kan du nemt ende med at overse den billigste eller bedste udbyder. Det er egentlig relativ simpelt og kan nemt gøres via vores oversigt og anbefalinger. Du må bare ikke vælge den første og bedste udbyder, der melder sig.
 • Indhent flere lånetilbud: Når du har udvalgt dine 2-3 forskellige favoritter kan du udfylde en låneansøgning og indhente tilbud, uden du forpligter dig til noget. Det gøres helt gratis og giver dig flere kort på hånden. Af den grund bør du altid indhente flere tilbud, for du ved aldrig hvem der kan tilbyde dig hvad, på forhånd.
 • Rådighedsbeløb vs. månedlig ydelse: Et forhold der ofte bliver overset, men som er rigtig vigtigt. Der skal være sammenhæng mellem rådighedsbeløbet og den månedlige ydelse. Du skal kende dit rådighedsbeløb, altså hvor mange penge du reelt kan undvære om måneden, da disse fremadrettet skal gå til at betale den månedlige ydelse. Er der ikke overensstemmelse, er det dårligt nyt for din privatøkonomi.
 • ÅOP over renten: ÅOP og rente er to forskellige procentsatser, med førstnævnte som den vigtigste, da den medregner samtlige udgifter. Hav derfor særlig øje for ÅOP-satsen når du sammenligner udbydere og tilbud med hinanden. Så er du sikker på at få valgt den billigste løsning.
 • Tænk dig om 2 gange: Sidst vil vi gerne opfordre dig til at tænke dig om 2 gange, inden du træffer en beslutning. Mange får taget forhastede beslutninger og når du først har underskrevet låneaftalen, er det vanskeligt eller dyrt at komme ud af med det samme. Så overvej en ekstra gang, om du ønsker at sige JA, inden du tager din endelige beslutning.

Lån 60000 til det du mangler

Når du søger online, kan du optage lån på 60000 kr. til lige det du mangler. Det har i princippet ingen indflydelse om det er til ny bil, renovering af hjemmet, nyt køkken eller noget helt tredje.

Du bestemmer selv og den frihed er noget de fleste danskere sætter stor pris på. Det står i skarp kontrast til landets pengeinstitutter, hvor du nøje skal forklare formålet inden du kan få lov til at optage et forbrugslån.

Det er meget forskelligt hvilket formål vi danskere har, når der skal laves et online lån på 60000 kr., men Stlaan.dk nævner her en række af de udbredte:

 • Bil
 • Renovering
 • Nyt køkken
 • Mindre projekter
 • Etc.

Du har fuld frihed til at bruge pengene som du foretrækker og du bliver ikke spurgt til formålet, når du udfylder en ansøgning på nettet.

Omvendt har du selv et ansvar for der er fornuft bag dit lånebehov. For du står selv til ansvar for det er ordentligt og ansvarligt over for din privatøkonomi. Så selvom det er en fordel, efterlader det et større ansvar på dine skuldre.

Hvem kan søge?

Online gør det reelt ingen forskel om du søger lån på 20000 eller 60000 kr., alle danskere har muligheden for at ansøge. Den primære forskel er de krav som långiverne har til dig. Der er altid en række standardkrav du skal kunne opfylde:

 • Mindst 18 år
 • Dansk bopæl / CPR nummer
 • Du må ikke være RKI registreret

Det er tre krav som langt de fleste danskere kan opfylde, så I princippet er online lånemarkedet for alle danskere, der mangler penge på kontoen. Når det er sagt, er der væsentlig forskel på at søge de mindre pengebeløb og på at søge et forbrugslån på 60000 kr. Det er markant flere penge og derfor bliver der stillet større krav til din privatøkonomi.

Du skal have en fast indkomst og fremvise din årsopgørelse og tre seneste lønsedler. Det vil langt de fleste online banker gerne se. Du bør derfor find årsopgørelsen og dine seneste lønsedler frem, inden du går i gang med ansøgningsprocessen.

Hvad hvis jeg er uden arbejde?

Der er mange danskere som er uden arbejde, fx. på dagpenge, og det behøver ikke være en hindring i sig selv. Som dagpengemodtager vil du fortsat have en betydelig indkomst, så hvis din økonomi ellers er sund, findes der muligheder online. Bank Norwegian er en af de få udbydere, hvor de kræver du har fast arbejde, mange andre steder ønsker de blot du har en fast indkomst.

Du kan altid ansøge gratis og uforpligtende, relevante steder, så længe du opfylder deres indkomstkrav.

Brug oversigten til at se hvilke krav der er gældende, for hvert enkelt lånefirma, for at finde frem til hvem der kan hjælpe dig.

Hvad koster det at låne 60000?

Prisen på et lån afhænger af den enkelte udbyder og den rente du får tilbudt. I alle lånetilbud vil du tydeligt kunne se både rentesatsen, ÅOP og de samlede kreditomkostninger. Det er de samlede omkostninger der bliver din pris, for at låne 60000 kr.

Der er primært fire parametre der påvirker prisen og dine omkostninger: Lånebeløbet, løbetiden, renten og gebyrerne.

De fire centrale parametre:

 • Lånebeløbet
 • Løbetiden
 • Renten
 • Gebyrer

Lånebeløbet er fastlagt, hvis du behøver 60.000 kroner på kontoen. Den eneste parameter du kan skrue på er derved løbetiden, hvor en kortere løbetid giver færre renteomkostninger. Omvendt skal du være i stand til at betale den månedlige ydelse, uden problemer. Ydelsen skal være inden for dine økonomiske rammer.

Renter og gebyrer varierer fra firma til firma, så det kan du kun påvirke indirekte, ved at sammensøge og søge flere steder. På dem måde kan du finde frem til det billigste lån på 60000 kr. og det er faktisk området, hvor du kan gøre den største forskel. Det er helt formålet med vores sammenligningstjeneste – at hjælpe dig med at finde frem til den billigste løsning.

Sammenlign online banker med hinanden og få overblik over dine muligheder, hvad de kan tilbyde og kom i gang med at ansøge. Det er uforpligtende, så det er kun positivt hvis du får indhentet flere lånetilbud, du kan vælge imellem.