Lånemuligheder – Sammenlign lån

Få et godt overblik over dine lånemuligheder på nettet. Du kan nemt se lånebeløb og muligheder i vores oversigt.

Det er altid afgørende at du kender dine valgmuligheder og får ansøgt hos flere lånefirmaer. Flere ansøgninger vil betyde større chance for godkendelse og for at du opnår de laveste omkostninger.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Lånemuligheder

Oversigt over lånemuligheder og lånefirmaer online

Oven over har du en oversigt over de førende låneudbydere online. Udfyld gratis låneansøgninger hos dem, for at få det bedste udgangspunkt.

Vi anbefaler altid følgende:

 • Ansøg mindst 2-3 steder – Det er gratis og 100 % uforpligtende.
 • Sammenlign ÅOP når du har modtaget lånetilbud retur.

*Se hvordan udbyderne hænger sammen og samarbejder nederst på siden. 

Faktorer der påvirker dine lånemuligheder

Der er en del faktorer der påvirker dine muligheder for at låne penge. Vi har set nærmere på en række af de mest fremtrædende.

Det er afgørende du er bevidste omkring disse, så du går ind i ansøgningsprocessen med de rette forventninger. Her følger de mest indflydelsesrige faktorer:

 • Indkomst

Indkomsten er en af de klart vigtigste faktorer, når udbyderne vurderer dig og din økonomi. Indkomsten påvirker dit rådighedsbeløb og muligheder for at betale dine månedlige afdrag.

Man kan diskutere om faktoren bør hedde “Indkomst” eller “Rådighedsbeløb”. Det er to sider af samme sag. Ikke desto mindre er din indtægt afgørende, for at pengene kan blive betalt tilbage rettidigt.

 • Alder

Alderen har en beviselig betydning for dine muligheder på nettet. Se bare vores oversigt ovenfor. Det er tydeligt at jo ældre du bliver, desto flere firmaer kan du søge hos. Når du så runder de 25 år, rammer du en gylden alder, hvor mulighederne er flest.

 • Gæld

Gæld er kun et problem hvis den er for stor og påvirker din økonomi meget. Så længe du har et god indkomst og en gæld på 50.000 kr., er det fint nok.

Det er først når gælden bliver for stor og eventuelt medføre RKI, at dine lånemuligheder falder drastisk. Så sørg for kun at låne penge med god grund.

 • Med/uden sikkerhed

Det gør en stor forskel om du stiller sikkerhed bag eller ej. Hvis du ikke gør, løber udbyderen en større risiko og det resulterer i højere renter.

På nettet er nærmest alle dine muligheder af typen lån uden sikkerhed. Sikkerhed bliver primært stillet ved bolig- og billån, hvor hus og bilen kan anvendes til formålet.

 • Familieforhold

I forlængelse af ovenstående punkter har dine familieforhold en væsentlig indflydelse. Er du forældre med 3 børn eller en single fyr på 27 år.

Det har en stor indflydelse på din privatøkonomi og din kreditvurdering som helhed. Denne faktor er mest betydningsfuld for landets banker, når de skal tilbyde dig store lån. På onlinemarkedet er indkomst, alder og RKI de tre primære faktorer.

Den store sammenhæng mellem lånefirmaerne i Danmark

For at gøre det hele mere komplekst, vil vi her give dig et indblik i hvordan de forskellige lånefirmaer i Danmark hænger sammen. Vi håber ikke at det ødelægger dit forkromede overblik!

 • Nova Finans, Selenefinans og Lånlet formidler begge finansiering, på vegne af Basisbank A/S.
 • Paymark Finans samarbejder med D:E:R A/S.
 • Modus Finans og Nordiclån er en del af L’EASY koncernen.
 • Robotlån A/S samarbejder med Ekspres Bank, ligesom banken har partnerne Alfalån A/S, Totallån, Hotlån og Extracash A/S (der ikke er med i oversigten).

Som det fremgår er det aktuelle tal af udbydere online ikke omkring 20 som det nogle steder kan fremgå, men tættere på et tal omkring 10 forskellige finansieringsfirmaer. De indbyrdes samarbejdsforhold og formidlinger kan være svære at holde styr på, men du er forhåbentlig blevet klogere nu.

Mere specifikt indblik i dine lånemuligheder

Ønsker du et mere specifikt indblik i dine lånemuligheder, kan du med fordel tjekke vores oversigter, alt efter dit pengebehov. På den måde kan du se præcis hvem der kan hjælpe dig, afhængigt af om du fx. mangler 10.000 eller 40.000 kroner på kontoen. Du finder de mest normale beløb her:

Formålet med disse oversigter er at gøre ansøgningsprocessen nemmere, hurtigere og mere ligetil for dig som forbruger.