Lånemuligheder – Sammenlign lån

Få et godt overblik over dine lånemuligheder på nettet. Du kan nemt se lånebeløb og muligheder i vores oversigt.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Lånemuligheder

Oversigt over lånemuligheder og lånefirmaer online

Oven over har du en oversigt over de førende låneudbydere online. Udfyld gratis låneansøgninger hos dem, for at få det bedste udgangspunkt.

 • Sammenlign ÅOP når du har modtaget lånetilbud retur.

I oversigten finder du en lang række informationer om hver enkel långiver, herunder ansøgerkrav, svartider, udbetalingstider, etableringsomkostninger og øvrige detaljer.

*Se hvordan udbyderne hænger sammen og samarbejder nederst på siden. 

Faktorer der påvirker dine lånemuligheder

Der er en del faktorer der påvirker dine muligheder for at låne penge. Vi har set nærmere på en række af de mest fremtrædende.

Det er afgørende at du er bevidst omkring disse, så du går ind i ansøgningsprocessen med de rette forventninger. Her følger de mest indflydelsesrige faktorer:

 • Indkomst

Indkomsten er en af de klart vigtigste faktorer, når udbyderne vurderer dig og din økonomi. Indkomsten påvirker dit rådighedsbeløb og muligheder for at betale de månedlige afdrag.

Man kan diskutere om faktoren bør hedde “Indkomst” eller “Rådighedsbeløb”. Det er to sider af samme sag. Ikke desto mindre er din indtægt afgørende, for at pengene kan blive betalt tilbage rettidigt.

 • Alder

Alderen har en beviselig betydning for dine muligheder på nettet. Se bare vores oversigt ovenfor. Det er tydeligt at jo ældre du bliver, desto flere firmaer kan du søge hos. Når du så runder de 25 år, rammer du en gylden alder, hvor mulighederne er flest.

 • Gæld

Gæld er kun et problem hvis den er for stor og påvirker din økonomi meget. Så længe du har et god indkomst og en gæld på 50.000 kr., er det fint nok.

Det er først når gælden bliver for stor og eventuelt medføre RKI, at dine lånemuligheder falder drastisk. Så sørg for kun at låne penge med god grund.

 • Med/uden sikkerhed

Det gør en stor forskel om du stiller sikkerhed bag eller ej. Hvis du ikke gør, løber udbyderen en større risiko og det resulterer i højere renter.

På nettet er nærmest alle dine muligheder af typen lån uden sikkerhed. Sikkerhed bliver primært stillet ved bolig- og billån, hvor hus og bilen kan anvendes til formålet.

 • Familieforhold

I forlængelse af ovenstående punkter har dine familieforhold en væsentlig indflydelse. Er du forældre med 3 børn eller en single fyr på 27 år.

Det har en stor indflydelse på din privatøkonomi og din kreditvurdering som helhed. Denne faktor er mest betydningsfuld for landets banker, når de skal tilbyde dig store lån. På onlinemarkedet er indkomst, alder og RKI de tre primære faktorer.

Lånefirmaer i Danmark

Indblik i den store sammenhæng mellem lånefirmaerne

For at gøre et komplekst lånemarked mere overskueligt, vil vi her give dig et indgående indblik i hvordan de forskellige lånefirmaer i Danmark hænger sammen. Foruden en række online banker, findes der flere white-label løsninger, der tilbyder finansiering i samarbejde med forskellige långivere.

 • Nova Finans, Anna Finans, Selene Finans og Lånlet formidler alle finansiering, på vegne af Basisbank A/S.
 • Paymark Finans samarbejder med D:E:R A/S.
 • Modus Finans, Nordiclån og Spargo Finans er en del af L’EASY koncernen.
 • Robotlån A/S samarbejder med Ekspres Bank, ligesom banken har partnerne Alfalån A/S og Extracash A/S.
 • Facit Lån er kreditformidler for Facit Bank.
 • Vivus er en del af 4Finance.
 • Simbo er en del af Capitolia koncernen.
 • Letfinans er en del af Better Rates A/S koncernen
 • Lånio og Lendme samarbejder med flere banker.

Samlet set findes der over 25 udbydere på onlinemarkedet i Danmark, hvilket giver dig en lang række lånemuligheder som forbruger.

Nye regler for lån pr. 1. juli 2020

Den 1. juli 2020 trådte der nye regler i kraft for forbrugerkreditaftaler, til glæde for den enkelte forbruger. Reglerne indebærer nemlig et lovpligtigt ÅOP-loft på 35%, mens det er på max 25% for de firmaer, der ønsker at markedsføre deres lån. Det har praktisk talt betydet, at de fleste firmaer har sænket deres renter betydeligt.

Reglerne har medført at de dyreste løsninger er fjernet fra markedet, så du udelukkende kan optage lån til mere fair renter. Mange udbydere har derfor tilpasset deres forretningsmodel, mens andre er lukket.

De nye regler har haft en stor indflydelse på dine lånemuligheder. Vi vil her opsummere tre af de mest væsentlige forskelle:

 • Renterne er væsentligt lavere
 • Det er (nærmest) slut med korte løbetider (kviklån)
 • ÅOP på max 25%

Zaplo og Lendon er to af de udbydere der er lukket, som følge af de nye retningslinjer. Facit Lån er modsat en af de nye aktører, der er kommet til.

Du vil bemærke at kviklån på 30-45 dage efterhånden er fortid og blot findes få steder. Løbetider er i højere grad blevet på mindst 3, 6 eller 12 måneder. Det giver anledning til, at du kun ansøger velovervejet og hvor det hele er gennemtænkt.

Selvom renterne er faldet væsentligt, kan etableringsomkostninger og lange løbetider, fortsat indebærer høje kreditomkostninger, samlet set. Du bør derfor have nøje fokus på både ÅOP og de samlede kreditomkostninger, når du vurderer og sammenligner tilbud.

Mere specifikt indblik i dine lånemuligheder

Ønsker du et mere specifikt indblik i dine lånemuligheder, kan du med fordel tjekke vores oversigter, alt efter dit pengebehov. På den måde kan du se præcis hvem der kan hjælpe dig, afhængigt af om du fx. mangler 10.000 eller 40.000 kroner på kontoen. Du finder de mest normale beløb her:

Formålet med disse oversigter er at gøre ansøgningsprocessen nemmere, hurtigere og mere ligetil for dig som forbruger.

Gennemgang af låneudbydere i Danmark

ST Lån giver dig her et mere indgående indblik i udvalgte låneudbydere i Danmark. Det kan forhåbentlig hjælpe dig med at udvælge, hvem der er det rette match for dig.

L’EASY Minilån

L’EASY Minilån er en god og hurtig løsning, hvis du blot har et mindre pengehov. Du kan søge 10.000 – 50.000 kr. og de vil derfor være en oplagt udbyder, når du mangler finansiering til mindre og mellemstore køb. Deres rente er ikke markedets laveste, men fornuftig, til gengæld har du gode chancer for at blive godkendt.

Bank Norwegian

Norske Bank Norwegian er en rigtig god mulighed på flere måder. Specielt fordi du kan søge fra 5.000 til 400.000 kroner, hvilket gør det meste kan finansieres. Du har gode muligheder for at få et godt tilbud, hvis du vel og mærke bliver godkendt.

Den eneste “ulempe” er at du skal være mindst 23 år og have fast arbejde, for at kunne ansøge hos dem. Det normale alderskrav er mange steder på 20 år.

Nordiclån

Nordiclån udbydes i samarbejde med 3C Retail A/S. Den vejledende rente gør dem til en af de mere billige alternativer på markedet. De er nye på markedet og er hurtigt blevet populære. En god mulighed, hvis du ønsker en nem og enkel ansøgningsproces, hvor du hurtigt kan have penge på kontoen.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank tilbyder dig to forskellige finansielle produkter. De har et “mindre” privatlån fra 10.000 til 100.000 kroner, og et Privatlån Plus til en væsentlig lavere rente.

De er derfor en meget billig og prisvenlig udbyder, uanset hvor mange penge du mangler, men specielt ved de helt store beløb. En bonusinfo er at du kun skal være 18 år for at kunne ansøge.

Online låneudbydere – et godt alternativ til banken

Der er ingen tvivl om at de online låneudbydere i Danmark, er blevet et godt alternativ for danske forbrugere. Dels for de danskere der er blevet afvist af banken. Dels så bankerne føler sig presset på både renten og kundegrundlag.

For det er ikke længere en selvfølge at din bank, altid tilbyder de billigste forbrugslån. Med lave vejledende renter er der flere prisvenlige internetbanker, der er klar til at tage kampen op.

Dit udvalg og alternativer er kun positivt, da det vil give dig bedre og billigere løsninger som kunde. Den større konkurrence er derfor positiv på mange måder. Hvem der er de bedste online låneudbydere i Danmark, afhænger meget af dine behov og præferencer. Vi anbefaler derfor altid, at du sammenligne dine muligheder og indhenter flere tilbud. Så du er sikker på at finde den bedste løsning.