Det er ikke sjovt have tandpine eller ondt i tænderne, bare fordi man ikke har pengene til tandlægeregningen. Mange danske tandlæger er derfor begyndt at tilbyde dig finansiering, så økonomien ikke er din begrænsning, når dine tænder skal plejes.

Vi ser her nærmere på alle dine finansieringsmuligheder, så du får overvejet alle alternativer og valgt den bedste økonomiske løsning. For selvom der tilbydes rentefri løsninger, er det ikke helt uden ulemper. Du bør derfor også overveje de forskellige låneudbydere online. Se meget mere om det her. 

Oversigt med gode lånemuligheder online

Finansiering af tandlægeregning

En tandlægeregning kan hurtigt blive svær at finansiere med egne midler, da de nemt koster mellem 5.000 – 20.000 kroner. Særligt ved større indgreb bliver det en dyr fornøjelse for den almene dansker. Dit spørgsmål er sikkert, hvor du skal søge lån henne. Først skal du kende til de tre relevante muligheder:

  • Låneudbyderne online
  • Tandlægen selv
  • Banken

Der er fordele og ulemper ved alle tre alternativer. Lånefirmaerne på nettet er klart de nemmeste og hurtigste at blive godkendt hos. Du kan ansøge helt gratis og uforpligtende på 10 minutter, hos flere udbydere, og inden for et par timer har du modtaget svar retur. Hele processen behøver ikke tage mere end en dag.

Din tandlæge er et godt alternativ og særligt hvis de har fjernet renter og gebyrer. Det er bare ikke uden ulemper, for det kan være med til at binde dig som patient. En binding der kan forhindre dig i, at finde den billigste tandlægeløsning på markedet. Derudover er Forbrugerrådet ikke helt overbevist om at det vitterligt er 100 % gebyr- og rentefrit.

Vi mener der er al mulig grund til at ansøge om lån til nye tænder eller lignende flere steder. Forhør dig om mulighederne i banken, søg et par steder online, så du kender til dit udgangspunkt. Tandlægernes finansiering kan virke fornuftig, men det er ikke altid den optimale løsning.

Banken kan være svære at overtale, selvom de ikke kan betvivle vigtigheden af sunde tænder. De vil i hvert fald stille visse krav til din privatøkonomi, da Finanskrisen har gjort det langt sværere at optage forbrugslån.

Find den billigste tandlægebehandling

Der er al mulig grund til at finde den billigste tandlægebehandling på markedet, hvis du skal i gang med et større indgreb. De fleste vil være mest tryg ved at benytte den eksisterende udbyder, men hvad hvis du kan få det udført til 5.000 kroner mindre?

Det er ikke urealistisk, så du bør helt sikkert være grundig når du udvælger klinik. I sidste ende kan det gøre dit pengebehov mindre og jo mindre lån til tandlæge du behøver, desto bedre er det for din økonomi. Du har muligheden for at sammenligne tandlægepriser på Sundhed.dk. Det gør alt andet lige opgaven en del nemmere og mere overskuelig.