Lånegrænsen for nettet har i mange år været på 300.000 kr., men efter spanske Santander Bank og norske Bank Norwegian er kommet på markedet, er den grænse blevet hævet væsentligt. Ønsker du at lave lån på 350.000 kr. har du derfor flere gode muligheder.

Oversigt med lån på 350.000

STlaan er en service der hjælper dig med at finde det bedste lån med en lav rente. Det gør du ved at indhente flere tilbud, sammenligne deres ÅOP og finde det bedste. Du kan komme i gang ved at søge hos firmaerne i nedenstående oversigt:

Tendensen med flere spillere på lånemarkedet er ikke en overraskende udvikling, for det har været tendensen de seneste år. Der er kommet flere gode udbydere på markedet, som har styrket dine muligheder som forbruger. Det er altid et positivt signal og er med til at give dig mere attraktive renter og vilkår i sidste ende.

Vi anbefaler dig at ansøge hos både Bank Norwegian og Santander Consumer Bank af flere grunde. Dels er det de eneste som kan hjælpe dig med lån op til 350.000 kr.

Dels er det altid gratis og uforpligtende at søge. Ved at gøre det flere steder, øger du din chance for at ende med en lav rente og færre omkostninger.

Husk disse låneråd

Det er vigtigt du ikke låner penge med hovedet under armen. Det må ikke være dit succeskriterium at blive godkendt, hvis det er til høje renter. Først og fremmest skal du være helt sikker på at du har behov for pengene.

I mange tilfælde kan lån hos forældre, venner eller køb af brugte ting, være gode alternativer at overveje. Nu til de låneråd du altid skal have i baghovedet.

  • Undersøge alle muligheder (banker, lånefirmaer online mv.)
  • Vær opmærksom på ÅOP (de årlige omkostninger i procent)

Vi håber det kan hjælpe dig godt på vej med dine aktiviteter på nettet og ellers bør du altid forhøre dig hos banken, når der er tale om store lånebeløb på op til 350000 kr.  Du kan se vores liste over gode lånefirmaer online her.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]