Når du skal låne 85000 kroner, så har du flere muligheder at vælge mellem. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige forbrugslån på 85000 kr.. 

Oversigt med lån på 85000

Sammenlign og ansøg helt gratis.

En god start er at skabe sig et overblik over markedet, så man giver sig selv det bedste udgangspunkt. Der er enormt mange selskaber at vælge mellem, og alle kan tilbyde noget forskelligt. Særligt renten varierer, og derfor kan du spare mange penge på at vælge den ene udbyder frem for den anden. Det kan være uoverskueligt og tidskrævende at få overblik over markedet på egen hånd. Af den grund har vi lavet en liste over de selskaber, som kan hjælpe dig med at låne 85000 kr.

I listen finder du information om de forskellige selskaber, så du kan sammenligne dem på kryds og tværs samt finde dem, som er relevante for dig. Brug oversigten til at sammenligne mulig løbetid, rente, gebyrer, ansøgningskriterier, vilkår mm.

Det oplagte alternativ er at låne pengene i banken. Men det kan være enormt tidskrævende, og det kræver samtidig at du opfylder bankens relativt strenge krav til budget og økonomi. Det er en af flere årsager til, at flere danskere ønsker at undersøge mulighederne hos online bankerne, der har fået fair renteniveauer.

Hvem kan låne 85000?

Som nævnt kan bankens krav være forholdsvis strenge. Du skal som regel præsentere et budget, en plan for forbruget af pengene, samt en relativt stærk og stabil indtægt. På nettet er det nemmere at blive godkendt, men der findes dog stadig nogle krav til dig som kunde. Først og fremmest skal du opfylde aldersgrænse, som ligger på alt fra 18-23 år, og have folkeregisteradresse i Danmark. Dernæst kræver udbyderne, at du ikke er registreret i RKI eller Debitorregistret.

Lån 85000De øvrige krav kan variere fra selskab til selskab. Dog kræver langt de fleste, at du kan dokumentere en fast indtægt, når du skal låne 85.000 kr. Som regel er det nok at indsende din årsopgørelse eller nogle lønsedler som dokumentation.

Det er meget de samme standardkrav der går igen, uanset om du søger forbrugslån på 75.000, 85.000 eller 100.000 kroner. I den beløbsstørrelse bør du have en sund økonomi, for at det er en god idé.

Skulle du sidde med et lidt mindre eller større pengebehov, kan vi anbefale dig at tjekke vores oversigter med forbrugslån på 75.000 eller forbrugslån på 100.000.

Hvad koster det at låne 85000?

Det er aldrig gratis at låne penge, uanset hvilken løsning du vælger. Først og fremmest skal du se på renten, når du skal finde ud af, hvad det reelt koster dig. Renten fremgår af oversigten, men den endelige rente kan du først se, når du har indsendt din uforpligtende ansøgning. Den afhænger nemlig af din kreditvurdering. Desuden findes der en række gebyrer i forbindelse med oprettelsen, som du skal være opmærksom på.

Alle de forskellige omkostninger er samlet i en værdi, som hedder ÅOP – årlig omkostning i procent. Denne sats finder du i dit uforpligtende tilbud, og ved at sammenligne ÅOP i de forskellige tilbud kan du finde dit billigste forbrugslån på 85.000 kr. Af den grund er det vigtigt, at du altid søger hos flere forskellige tilbud. Husk på, at det er helt gratis og uforpligtende.

Få lavet en plan for tilbagebetalingen

Det er vigtigt, at du overholder tilbagebetalingen af dit forbrugslån. Ellers risikerer du dyre rentegebyrer og endda registrering i RKI. Når du ansøger om dit lån, så kan du sammensætte beløb og løbetid, så du selv vælger din månedlige ydelse – altså det beløb, du afbetaler hver måned. Her skal du vælge en ydelse, som passer til dit budget, så den hverken er for høj eller for lav.

Det er desuden en rigtig god idé at lægge et budget eller en plan for tilbagebetalingen. På den måde har du bedre styr over din økonomi og mindsker risikoen for at få problemer med afbetalingen. Så har du bedre overblik over dit forbrugslån.