Stlaan.dk giver dig overblik over hvor og hvor meget du kan ansøge om hos diverse lånefirmaer online. Det kan til tider være en jungle at navigere rundt og finde de rette udbydere. Vi har gjort forarbejdet for dig, så du kan spare tid på research og bruge den på at udfylde låneansøgninger.

Her kan du låne 100.000 kr. online

Vi har lavet en oversigt over udbydere, der kan hjælpe dig med beløb på 100.000 kr.. Det kan anbefales at du søger hos mindst 2-3 af disse, da det forbedrer dine muligheder for at opnå de laveste omkostninger. Søg gratis og uforpligtende:

Alt for mange søger kun ét sted og det kan gøre at du misser de laveste renter og bedste lånevilkår. Se hvem der kan hjælpe dig med et lån på 100000 kr. eller mere via oversigten. Har du brug for mange penge til en ombygning, ny bil eller noget helt tredje, så har du mulighed for at låne 100.000 kr. på nettet. Du har som forbruger flere lånemuligheder og dem ser vi nærmere på her.

Alternativer til lån på nettet

For at vende tilbage til starten, så har du flere lånemuligheder som forbruger. Vi kommer her ind på 3 af de mest udbredte alternativer, som du også kan overveje at benytte.

Banken

Banken er selvsagt en mulighed, men mange afsøger deres muligheder online, netop fordi banken har afvist dem. Er du en af disse? Hvis ikke, kunne det være en mulighed at afsøge. Nordea og Jyske Bank, er kendt som to af de store banker, med fornuftige krav til deres kunder.

Finansiering hos forhandleren

Når du køber biler, hårde hvidevarer og fjernsyn mm. har du ofte tilbuddet om finansiering hos forhandleren. Men vær på vagt, for omkostningerne kan godt ende med at overstige de lån, du kan lave på nettet.

Så det er ikke altid en god løsning, men specielt ved dyre investeringer som bilkøb, kan det bestemt være et godt alternativ.

Køb brugt og spar penge

Den helt lavpraktiske løsning er at du dropper den dyre løsning, undlader at købe dyrt og går efter brugte ting. Det er langt mindre flatterende og ikke altid et gangbart valg. I visse situationer kan der være mange penge at spare og der kan laves rigtig gode handler på sider som DBA.

Pris og omkostninger ved at låne 100.000

Når du vælger at søge hele 100.000 kroner, vil det typisk være omfattet af mange omkostninger, men prisen kan variere en del. Der kan være stor forskel på den billigste og dyreste udbyder på nettet, hvorfor det er fundamentalt at du undersøger alle dine muligheder.

Det er de færreste danskere der tænker over, at der kan være tusinde kroner til forskel i omkostninger, alt efter om du søger forbrugslån på 100.000 hos firma A eller firma B. For at give en indikation af denne forskel, har vi lavet en beregning med en renteforskel på 4 %. Det viser hvilken indflydelse sådan en rentedifference får og så giver eksemplet dig et godt indtryk af prisen ved at låne 100.000 kroner.

 • Fast løbetid på 9 år
 • Fast startgebyr på 800 kr.
 • Variabel rente på 9 % og 13 %

Bemærk at beregningerne er vejledende (fiktive), du kan både ende med en lavere og højere rente. 

Ved en rente på 9 %

 • Samlede omkostninger (pris) : 47.041 kr.
 • ÅOP: 9, 53 %
 • Månedlig ydelse: 1.362 kr.

Ved en rente på 13 %

 • Samlede omkostninger (pris) : 70.611 kr.
 • ÅOP: 13,89 %
 • Månedlig ydelse: 1.580 kr.
 • Difference: 23.570 kr.

Vi mener ovenstående er et godt eksempel på hvilke omkostninger du kan forvente, og ikke mindst hvor meget renten betyder. Med en difference på hele 23.570 kr. kan det forhåbentlig få de fleste til at ansøge en ekstra gang.

For selvom du har udfyldt én låneansøgning, behøver det ikke at være den billigste løsning. Da det altid er uforpligtende, bør du derfor indhente priser (tilbud) fra flere forskellige firmaer. Som du kan se, kan det i den grad betale sig!

Hvad kan vi så lære af dette?

Ansøg altid flere steder, for at give dig selv det bedste udgangspunkt og så du kan føle dig sikker på at finde det billigste lån på 100.000 kr. Det er gratis og som du kan se, kan det potentielt føre til besparelser i størrelsesordenen 23.570 kroner.

Ansøgerkrav ved forbrugslån på 100.000 kr.

Én ting er hvilke priser du kan forvente, noget andet er om du overhovedet kan søge. Der findes nemlig forskellige ansøgerkrav, alt efter hvem du vælger at benytte. Nogle kræver blot du har fast arbejde (Bank Norwegian), mens andre gerne vil have du har en fast indtægt på X antal kroner. Der kan ligeledes være forskellige krav til hvor gammel du er.

Lige netop for forbrugslån på 100.000, mener vi det er helt afgørende at du har et fast arbejde og gerne en fuldtidsstilling. Det vil give dig de klart bedste muligheder og chancer for at blive godkendt. Du får ikke bare 100.000 kroner ind på kontoen, uden udbyderen har en vis sikkerhed for, at du er i stand til at tilbagebetale dem.

Vi skal ikke gøre os til herre over, om du bør tjene 200.000 eller 300.000 om året, det er op til den enkelte kreditvurdering, men forbrugere uden job, på kontanthjælp eller lignende har næppe gode muligheder.

Hav årsopgørelse og lønsedler klar

Af samme grund bør du have din seneste årsopgørelse og 3 seneste lønsedler klar, inden du går i gang med ansøgningen. Det er helt normalt at nogle udbydere spørger til dette, enten under ansøgningsprocessen eller efterfølgende. Så for at spare dig selv en masse tid og besvær, kan du lige så godt have dem liggende.

Ved så store pengebeløb giver det kun god mening, at du skal dokumentere en vis indtægt, for at komme i betragtning. Når det er sagt, skal du naturligvis kunne opfylde alle de normale krav på lånemarkedet online. Det indebærer følgende:

 • Dansk bopæl
 • Ingen RKI eller Debitorregistret
 • Opfyld alderskrav (på 18, 20 eller 23 år)

Det er på mange måder nemmere og mere ligetil at søge 100000 kroner online, hvor du skal opfylde færre krav og hvor der skal mindre til for at blive godkendt. I banken vil du opleve de er en smule mere strikse, men omvendt kan det resultere i en lavere rente, hvis det lykkedes dig at overbevise dem.

De senere år er der kommet flere gode alternativer til landets pengeinstitutter, for dig der søger forbrugslån, så du bør ikke være bange for at afsøge flere muligheder. Du kan sagtens både forhøre dig i banken, samtidig med du ansøger et par steder online. Det vil blot give dig et fantastisk udgangspunkt for at finde den bedste løsning.

Hvis du har brug for over 100000 kr. mellem hænderne, har du flere muligheder og noget at overveje. Kun du ved hvad der er bedst for dig. Vi kan kun understrege, at du ALTID skal være meget opmærksom på åop når du søger finansiering. Uanset om det er på nettet, i banken eller hos forhandlere.