Har du brug for lidt hurtige penge til at købe en iPhone eller iPad? Så har du mulighed for at søge om lån på nettet. Her kan du tilmed låne op til 4.000 kroner gratis.

Det kan være en god løsning, hvis du blot har brug for lidt kortvarig likviditet. STlaan ser nærmere på lån til ny iPhone og iPad, ligesom vi hjælper dig godt i gang, hvis du vælger at ansøge online.

Søg forbrugslån til iPhone/iPad online

Ifølge Pricerunner vil en iPad Air ligge på et prisniveau op til 8.500 kroner, alt efter hvilken model du vælger. En iPhone 8 vil kunne koste mellem 5.600 – 9.500 kr. Så uanset om du vil låne penge til iPhone eller iPad vil det ligge i dette prisleje. Vi har lavet en oversigt med udbydere, hvor du kan søge forbrugslån online, hvis du mangler penge til købet::

*Der tages forbehold for ændringer. 

 

Banken vil være den første tanke hos mange, men de fleste vil afvise så små pengebeløb og bede dig spare op i stedet. Gider du ikke vente på det, kan du nemt og hurtigt søge lån til ny iPad eller iPhone online. Her bliver der ikke stillet spørgsmål til formålet eller fornuften bag.

Så længe du kan fremvise en indtægt og opfylde udbydernes lånekrav. Vi nævnte kort at du kan søge kredit op til 4.000 kroner gratis. Det er fx. en mulighed hos Vivus  for første gangs kunder.

Ansøg hos dem via låneoversigten på STlaan.dk, så du ikke skal betale høje omkostninger ved at lave lånet.

Hvorfor købe en ny iPhone?

Det store spørgsmål for mange er, hvorfor du bør købe en ny iPhone, frem for at beholde den gamle. Eller frem for at vælge den populære Samsung Galaxy.

Svaret er simpelt. iPhone er en af de mest sælgende mobiler på markedet og med et stilrent design, vil den være interessant for alle. De nye modeller – iPhone 5 og 6 – vil tilmed have de nyeste funktioner og et klart bedre interface.

Deres processor og styresystem er bedre end de ældre modeller, hvilket gør at du får en langt hurtigere og bedre brugeroplevelse. Årsagerne er mange og du bliver helt sikkert glad for den.

Hvorfor købe en ny iPad?

Er du én af de få danskere, der endnu ikke ejer en iPad? Mange danskere har et indtryk af de ikke behøver en iPad, fordi man har både smartphone og bærbar computer.

Samme personer vil få øjnene op for hvor smart en tablet reelt er. Den kan anvendes til spil, internet surfing og hvad du ellers foretager dig på en normal computer. De færreste af os gider at se på en lille smartphone skærm, når vi slapper af i stuen.

iPad’en kan virke som en ligegyldig tilføjelse til husets elektroniske produkter, men bliver hurtigt én af de mest anvendte. Så hvis du overvejer at låne penge til en iPad, er det helt forståeligt.

Indhent flere lånetilbud, så du sikrer dig selv de laveste omkostninger.