Der er kommet flere muligheder for at søge lån på 15.000 hos online bankerne. Vi gør det enkelt at sammenligne dine muligheder, så du kan finde det bedste forbrugslån på 15000 kr. Få det store låneoverblik, hvor vi har samlet relevante informationer om udbydernes renter og krav.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Gode tips

Det handler meget om at bruge sin sunde fornuft og derfor kan vi kun anbefale, at du følger de få tips vi fremhæver.

 • Ansøg 100% gratis og uforpligtende
 • Indhent mindst 2-3 lånetilbud og få større chance for godkendelse

Find et godt forbrugslån på 15.000 kroner

Det er blevet helt enkelt søge forbrugslån på 15.000 kroner online. Hele ansøgningsprocessen behøver faktisk ikke tager mere end 5 minutter, hvis du ellers har de nødvendige dokumenter klar. Det indebærer dine 3 seneste lønsedler og din årsopgørelse. Har du dem ved hånden, kan du hurtigt få udfyldt ansøgninger hos flere firmaer.

Løbetiden kan være svær at få fastlagt for nogle, men det vigtigste her er bare, at du er 100 % sikker på den månedlige ydelse kan betales. Er du ikke det, bør du hæve løbetiden med nogle måneder. For at illustrere hvor nemt og hurtigt det er, har vi opstillet de trin du skal igennem:

 • Tjek vores oversigt og besøg relevante udbydere.
 • Vælg ønskede lånebeløb og løbetid.
 • Indtast dine informationer.
 • Du modtager lånetilbud retur.
 • Gennemse og underskriv med NemID.

Det er super nemt at komme i gang og selvom der er 5 trin, behøver det ikke at tage mere end 5 minutter.

Bestem selv hvad pengene skal bruges på

En af de store styrker ved lånemarkedet online er, at du har total frihed til at bestemme hvad pengene skal bruges på. Det er helt op til dig selv hvad formålet er og du skal ikke stå til regnskab for nogle, så længe du kan betale dine månedlige afdrag.

Vælger du at søge i banken kan du være sikker på at skulle forklare dit formål og hvis det ikke er tilfredsstillende, vil det sandsynligvis ende med en afvisning. Muligheden for at søge lån på 15.000 kroner online, gør at du hurtigt kan skaffe finansiering til det du mangler. Og det har ingen betydning, om det er ferien med vennerne, renoveringer i hjemmet eller en ny smart cykel.

Lån på 15000 kr. er populære blandt unge

Det er i mange tilfælde unge, som optager forbrugslån på 15000 kroner. Det er desværre ofte unge som falder i fælden, og ender med en stor gæld. Det er en skam, for det er de unges fremtidige økonomi der står på spil. Du bør altid være opmærksom, både inden og efter du har optaget gæld, så du er sikker på at kunne betale dine afdrag.

15000 kroner er for nogle mange penge, mens det for andre er en lille sum. Det kan dog hurtigt udvikle sig til over 20-25.000 kroner, hvis ikke du får betalt lånet tilbage i tide. Du bør derfor regne på, hvor meget du i realiteten kommer til at betale, inden du optager det.

Lånebranchen er en kæmpe forretning, hvor virksomheder tjener millioner på at tilbyde folk finansiering. Renten dækker eventuelle tab mere end rigeligt. Dog er det stadig vigtigt for virksomhederne, at du har muligheden for at betale pengene tilbage – det er trods alt en forretning, som virksomhederne lever af.

Er du forsigtig, og har du eventuelt en ekspert eller rådgiver med på sidelinjen, så kan det aldrig gå helt galt. Er du forsigtig og grundig i din fremgangsmåde, så ender du sjældent med en gæld flere år ud i fremtiden.

De billigste udbydere på markedet

Uanset om du søger små eller store lånebeløb, bør du altid gå efter de billigste udbydere. Der kan være markante forskelle i de omkostninger du kommer til at opleve som kunde. Det er derfor vi anbefaler alle at få indhentet mindst 2-3 lånetilbud. Det kræver en ekstra indsats, men kan omvendt spare dig mange tusinde kroner. Så det er bestemt indsatsen værd.

Det er altid vanskeligt at udpege de billigste udbydere for mange online banker har fair renteniveauer, der ligger meget op ad hinanden, så det er den individuelle kreditvurdering, der er den afgørende faktor. Af den grund, bør du være omhyggelig og grundigt i ansøgningsprocessen, for din egen skyld, så du får indhentet flere tilbud og ender med den laveste rente.

Pointen er bare at du aldrig kan vide hvem der er billigst, førend du har indhentet lånetilbud. Den tilbudte rente og ÅOP vil nemlig afhænge af deres kreditvurdering. Brug derfor den ekstra tid det tager, på at få sendt flere ansøgninger afsted.

NemID gør det hurtigere end nogensinde

NemID har til tider fået meget kritik, men efter en hård start har flere og flere danskere fået øjnene op for fordelene ved den digitale signatur. Det gælder i særdeleshed for lånemarkedet online, hvor det aldrig har været hurtigere eller nemmere at godkende og bekræfte låneaftalen.

Tidligere var du nødt til at modtage aftalen med posten, hvorefter den skulle gennemlæses og underskrives, inden den skulle retur med Post Danmark. En fremgangsmåde der snildt kan tage 3-5 dage. Sådan er det ikke længere, for nu sker det hele digitalt.

Det betyder at du får tilsendt lånetilbuddet og aftalen pr. e-mail, hvor den kan læses igennem og vælger du at godkende, sker det med din digitale signatur. Alt sammen noget der kan ske samme dag, uden ventetid på posten eller andet bureaukratisk besvær. Det er blevet en af de klare styrker ved at låne penge online og så gør det ingen forskel om du søger 11.000, 15.000 eller 25.000 kr.

Krav for at låne 15000 kr.

Står du og overvejer at optage et lån på 15.000 kr., så er det en rigtig god idé at sætte dig ind i tingene først. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser henad vejen og du øger din sandsynlighed for at få det bedste og billigste lån for dig.

Læs med her for at få svar på de hyppigste spørgsmål om forbrugslån.

FAQ om forbrugslån på 15000 kr.

Hvis det er første gang, du skal optage et forbrugslån, så er det kun naturligt at have en masse spørgsmål. Og jo mere du sætter dig ind i tingene, jo større er sandsynligheden for, at du finder det bedste lån på 15.000 kr. for lige netop dig og dine behov.

Det er nemlig ikke muligt at udvælge ét lån, som er den bedste løsning for alle. Det kan afhænge fuldstændig af dine ønsker og behov samt din økonomi. Derfor er det nødvendigt at indhente tilbud og sammenligne de forskellige muligheder for at finde det bedste. Her har vi samlet svar på nogle af de vigtigste spørgsmål, så du kan blive bedst mulig forberedt på processen.

Hvad er svartiden?

En af fordelene ved et forbrugslån er, at det er en meget fleksibel måde at søge penge på. Her kan du nemlig bruge de 15.000 kr. på det, du ønsker. Det kan eksempelvis være ting som en uventet regning fra tandlægen eller elektrikeren, eller det kan være til indkøb af hvidevarer eller elektronik, der skal skiftes ud.

Disse ting haster ofte, og derfor er det også vigtigt at processen ikke tager for lang tid. Når du ansøger om et online forbrugslån skal du angive nogle personlige oplysninger, så udbyderen får indblik i spørgsmål som din alder, økonomi og bopæl. Dette kan oftest udfyldes i løbet af relativt kort tid. Herefter skal udbyderen foretage en vurdering af disse forhold, så de kan beregne dit personlige tilbud.

Dette gør de i løbet af kort tid, og faktisk får du ofte svar inden for bare 5-10 minutter. På den måde skal du altså ikke vente længe på at høre, om du er blevet godkendt eller på at se dine individuelle vilkår og priser.

Hvordan får jeg valgt den rette ydelse?

Når du skal søge om et forbrugslån, så kan du selv vælge, hvor hurtigt du vil afbetale lånet igen. Dette skal ligge inden for et vist forudbestemt interval, men du har dog en del frihed. Ved at tilpasse lånets løbetid ændrer du også på den månedlige ydelse – altså hvor meget du afbetaler hver måned. Jo kortere løbetid, jo højere månedlig ydelse.

Her skal du være opmærksom på at vælge en ydelse, der passer til dine behov. Det gør du på følgende måde:

 • Læg et budget over din nuværende økonomiske situation, hvor du skriver alle indtægter, faste udgifter og øvrigt forbrug ned
 • Regn ud, hvor meget du har til rådighed hver måned, når alt er betalt
 • Husk at være realistisk og inkludere en vis buffer til uventede udgifter og diverse, såsom nye støvler til børnene eller skift af dæk på bilen

På denne måde kan du se, hvor meget du har råd til at afdrage på lånet hver måned. Har du eksempelvis 4.000 kr. til rådighed hver måned, så kan du vælge en ydelse på 3-3.500 kr.

Det er en fordel at afbetale lånet så hurtigt som muligt. Så har du nemlig de færreste udgifter og du bliver hurtigt kvit den ekstra udgift. Modsat er det dog også meget vigtigt, at du ikke vælger en for høj ydelse, da dette kan gøre det vanskeligt for dig at overholde afbetalingen. Netop derfor skal du lægge et omhyggeligt og nøje budget, før du låner 15.000 kr.

Hvad hvis min ansøgning bliver afvist?

For at blive godkendt til et online forbrugslån skal du opfylde følgende grundlæggende krav:

 • Du skal være fyldt minimum 18 år
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal være dansk statsborger

Disse krav gælder for stort set samtlige udbydere, og opfylder du ikke disse, så vil du sandsynligvis blive afvist hos de fleste. Nogle gange kan udbyderne dog have andre kriterier såsom en højere aldersgrænse eller krav om fast indkomst. I dette tilfælde kan din ansøgning altså blive afvist, selvom du opfylder ovenstående.

Hvis din ansøgning bliver afvist, så behøver du ikke give op. Der findes nemlig mange udbydere og hver eneste ansøgning vurderes individuelt. Derfor kan du med fordel søge hos minimum 2-3 forskellige selskaber og se, om en anden udbyder vil godkende din ansøgning.

Lån altid med omtanke

Husk på, at det koster penge at låne 15.000 kr. Det gælder både i form af renter og de øvrige gebyrer. Derfor bør der altid være et klart formål med, ligesom du aldrig bør ansøge om mere, end du har behov for.

Hav fornuften og ansvarligheden med dig, når du skal søge om et lån online, det skal gøres med omtanke.