Stlaan.dk hjælper dig godt i gang ved at se nærmere på mulighederne på nettet, hvor der er en håndfuld lånefirmaer der kan tilbyde dig lån på 200.000 kr.. Du kan se flere af de førende udbydere i oversigten nedenfor.

Her kan du låne 200.000 kr.

Ansøg helt gratis og uforpligtende.

For mange danskere er det svært at få et lån på 200.000 kr., medmindre du gør det i forbindelse med et boligkøb. Her gælder andre spilleregler og muligheder som kunde, da boligen bliver stillet som sikkerhed.

Til alle andre formål kan det være svært at blive godkendt, men der er håb forude hvis du ellers udnytter alle markedets muligheder. Det vigtigste er at du får skabt en sund privatøkonomi, for det er meget afgørende når udbyderne skal vurdere din ansøgning.

Vigtige tips

Du får her en række vigtige tips, der er afgørende i ansøgningsprocessen. Det er de uanset hvilket lånebeløb du ansøger om, men specielt når du søger så store beløb som 200.000 kr. Her kan der nemlig være store forskelle i omkostningsniveauet.

  • Du skal altid indhente flere lånetilbud.
  • Sammenlign deres ÅOP, når du skal vurdere dem.
  • Tjek firmaets kundeservice og omdømme inden du siger JA tak.

Lån 200.000 kr. via udbyderne i oversigten, hvor du kan ansøge gratis og helt uforpligtende.

Før du optager forbrugslån på 200.000

Før du optager et forbrugslån på 200.000 kr. er der en række forhold der er gode at have for øje. Dem vil vi gennemgå i det følgende afsnit. For hvis du har en sund privatøkonomi og god fast indtægt, er det egentlig relativ ligetil at blive godkendt online. Det er bare afgørende du er klar til hvad det indebærer og ikke mindst går efter den billigste løsning, for der kan være mange tusinde kroner til forskel i renteomkostninger.

  1. Den individuelle kreditvurdering: Kreditvurderingen er med til at definere om du bliver godkendt og hvilken rente du får tilbudt. Den er individuel og du kan derfor aldrig være sikker på hvem der er billigst, førend du har indhentet tilbud. Af samme grund, bør du søge flere steder som vi anbefaler flere steder på sitet.
  2. Gå efter laveste ÅOP: Når du har indhentet flere tilbud er ÅOP den primære procentsats du bør have for øje. Den medregner samtlige omkostninger, så det er oplagt at sammenligne ÅOP på tværs af tilbud. Gå efter den laveste, for at vælge den billigste løsning.
  3. Plan for tilbagebetalingen: Mange danskere laver den fejl, at de ikke har en klar plan for tilbagebetalingen og ikke har sikret, at der er råderum i økonomien. Du må ikke lave samme fejl! Sørg for dit rådighedsbeløb er større end den månedlige ydelse, og at der er plads til uforudsete udgifter, så du kommer igennem tilbagebetalingen uden problemer. Det optimale vil være hvis du får lagt et budget.
  4. Formålet skal være i orden: Der er ingen tvivl om at 200.000 kr. er mange penge, så formålet skal være i orden og fornuftigt, hvis du vælger at søge online. Om det så er forbedringer i huset, køb af bil mv. er helt op til dig. Men de bør ikke bare bruges på forbrug og luksus, for lånet vil belaste din privatøkonomi mange år fremover.

Styrk dine muligheder for godkendelse

Såfremt du bliver afvist, kan det være nødvendigt at styrke dine muligheder og det kan du gøre på forskellige måder. Som vi allerede har været inde på, bliver det sværere at blive godkendt, jo flere penge du vil låne. Vi slutter derfor med et par gode råd til, hvordan du kan styrke dine muligheder for godkendelse.

Større indkomst via bijobs

Medmindre du har en gavmild chef, er den eneste metode til at hæve din indkomst, ved at tage et bijob. Det kan være på 10-20 timer om ugen, alt efter hvor meget tid du har. Hvis du allerede har et fuldtidsjob kan det være svært at finde tid. Specielt hvis du har børn i huset.

Ikke desto mindre er din indkomst meget afgørende for hvor mange penge du kan låne og hvis vi snakker 200.000 kr. så skal den være fornuftig.

Sænk omkostningerne og øg rådighedsbeløbet

I forlængelse af indkomsten, så er dit rådighedsbeløb faktisk et mindst lige så centralt element. Det er nemlig et udtryk for hvor mange penge du har til rådighed hver måned, efter de faste omkostninger er betalt. Det vil være dette beløb, som kan anvendes til dine afdrag på lånet.

Så selvom det er de færreste lånefirmaer online der spørger efter dit rådighedsbeløb, vil du ofte opleve det i landets banker.

Hvordan sænker du så dine omkostninger? Der er mange muligheder og det vrimler med sparetips på nettet. Du kan sælge brugte ting, tjekke dine forsikringer og abonnementer, spare på strømmen eller droppe de dyre forbrugsvarer (nyt tøj, ferie etc.).

 

Hvis du har problemer med at blive godkendt i banken eller hos låneudbydere online, bør du overveje at gå videre med vores to forslag. Det er de aspekter du kan ændre på. Du kan hverken ændre på alder, bopæl eller familieforhold, der er andre indflydelsesrige faktorer for dine lånemuligheder.