Stlaan.dk er en sammenligningstjeneste der ønsker at skabe gennemsigtighed og overblik over lånemarkedet online. Vores navn kommer af en sammentrækning af Sammenlign tilbud på lån.

Det er nemlig det bedste råd vi kan give til alle danske forbrugere, der ønsker at optage et lån på nettet. Alt for mange danskere søger kun hos en udbyder, eller ved ikke hvordan man bør håndtere hele ansøgningsprocessen.

Vi ønsker derfor at oplyse landets lånere, så behovene bliver matchet og så de bedste renter bliver fundet. Alle har hver deres økonomi og karakteristika, hvilket gør at alle har forskellige muligheder. Men selvom lånemuligheder er forskellige, bør fremgangsmåden altid være den samme.

Sammenlign lånefirmaernes alderskrav, lånebeløb og løbetid hos ind og udvælg de 3-4 udbydere der matcher dine krav bedst. Så er du allerede godt i gang.

Vi håber at kunne skabe indsigt og henvise mange danske forbrugere til gode udbydere og hjælpe dem på vej mod den bedste løsning. Husk på det er gratis at indhente lånetilbud, så hvorfor ikke tjekke sine muligheder grundigt?

Sådan fungerer vores tjeneste

Vi er en kommerciel tjeneste der fungerer ved at vi modtager provision fra de udbydere vi henviser dig til. Dette sker når du udfylder en låneansøgning eller bliver godkendt. Provisionen bidrager til at vi kan vedligeholde og forbedre hjemmesiden. Vi samarbejder med alle udbydere du finder på hjemmesiden.

Oversigterne på hjemmesiden bør give dig et godt indblik i mulighederne på online lånemarkedet, men indeholder ikke samtlige udbydere. Det vil derfor ikke være dine eneste muligheder som forbruger.

Stlaan.dk er CO2 neutral

CSR politik

CSR står for Corporate Social Responsibility og er et område, der fortjener opmærksomhed. Ikke bare i Danmark og i danske virksomheder, men ligeledes på den internationale scene. Vi har en klar CSR politik hos Stlaan.dk, hvor vi gør meget for at skabe de rette rammer for alle.

Gode arbejdsforhold og gode sociale relationer med kollegaerne er altafgørende for, at man er glad for at gå på arbejde. Og ikke mindst, at man ikke bliver slidt ned fysisk eller psykisk. Man kommer længst med et smil og en positiv indstilling, og det bedste er at det smitter.

Sundt arbejdsmiljø
Vi stiller ligeledes skarpt på det gode arbejdsmiljø, da et bredt fokus vil bidrage til bedre vilkår på landets arbejdspladser. Vi ønsker i hvert fald at stå for at have et sundt arbejdsmiljø, hvor vi kan lide det vi laver.

Diversity badgeSamtidig er det vigtigt at tage kampen op imod diskrimination, både på arbejdspladsen og i det daglige. Vi går ind for diversitet og man skal respektere de forskelligheder, der kan være imellem mennesker.

 

Papirspild

Stop papirspildPapirspild er et område som vi ønsker at sætte fokus på. For de fleste virksomheder og danskere kan helt sikkert gøre mere, for at begrænse deres papirforbrug.

Det handler bare om at fokusere på det og indtænke det i sine faste vaner, samt tænke smartere og mere digitalt. Af den grund støtter vi op om Stop Papirspild initiativet.

Alle disse initiativer går fint i tråd med vores vision og værdier, om både at udvise ansvarlighed og give plads til forskellighed.

Job

Vi er en digital tjeneste, der ønsker at hjælpe danskerne på online lånemarkedet og vi anser os selv som eksperter med over 6 år i branchen. Vi er altid åbne for at høre fra dig, hvis du selv har stor ekspertise og viden om lån i Danmark, de økonomiske begreber og de forskellige udbydere.

Du bliver en del af et dynamisk koncept, der har specialiseret sig i sammenligning af finansielle produkter, så den enkelte forbruger nemmere kan identificere mulighederne og den bedste løsning. Skriv til job@stlaan.dk hvis du vil høre nærmere, eller se mere her.

Kontaktinformation

Send os en besked via formularen eller på info@stlaan.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til os. Bemærk at vi IKKE er en låneudbyder, men vi formidler og henviser dig kun til långivere på nettet.

ST Lån

E-mail: info@stlaan.dk
Tlf.: 71 74 74 49

Vi er tilgængelige mandag – fredag i tidsrummet 9:00 – 15:00.

Tjenesten drives af Medier & Co ApS.
CVR: 36922362