Stlaan.dk er en sammenligningstjeneste der ønsker at skabe gennemsigtighed og overblik over lånemarkedet online. Vores navn kommer af en sammentrækning af Sammenlign tilbud på lån.

Det er nemlig det bedste råd vi kan give til alle danske forbrugere, der ønsker at optage et lån på nettet. Alt for mange danskere søger kun hos en udbyder, eller ved ikke hvordan man bør håndtere hele ansøgningsprocessen.

Vi ønsker derfor at oplyse landets lånere, så behovene bliver matchet og så de bedste renter bliver fundet. Alle har hver deres økonomi og karakteristika, hvilket gør at alle har forskellige muligheder. Men selvom lånemuligheder er forskellige, bør fremgangsmåden altid være den samme.

Sammenlign lånefirmaernes alderskrav, lånebeløb og løbetid hos ind og udvælg de 3-4 udbydere der matcher dine krav bedst. Så er du allerede godt i gang.

Vi håber at kunne skabe indsigt og henvise mange danske forbrugere til gode udbydere og hjælpe dem på vej mod den bedste løsning. Husk på det er gratis at indhente lånetilbud, så hvorfor ikke tjekke sine muligheder grundigt?

Sådan fungerer vores tjeneste

Vores tjeneste fungerer ved at vi modtager provision fra de udbydere vi henviser dig til. Dette sker når du udfylder en låneansøgning eller bliver godkendt. Provisionen bidrager til at vi kan vedligeholde og forbedre hjemmesiden.

Oversigterne på hjemmesiden bør give dig et godt indblik i mulighederne på online lånemarkedet, men indeholder ikke samtlige udbydere. Det vil derfor ikke være dine eneste muligheder som forbruger, men vi har valgt at holde antallet på et niveau, hvor vi mener at det fortsat er overskueligt og ligetil at gå til.

Stlaan.dk er CO2 neutralVi er McAfee certificeret

STlaan.dk er en tjeneste der er McAfee certificeret, for at understøtte vores mål om at være en sikker tjeneste. Vi er derfor rigtig glade for at være en del af McAfee Secure.

 

CSRVi deltager i CSR ordningen

CSR står for Corporate Social Responsibility og er et område, der fortjener opmærksomhed. Ikke bare i Danmark og i danske virksomheder, men ligeledes på den internationale scene.

Gode arbejdsforhold og gode sociale relationer med kollegaerne er altafgørende for, at man er glad for at gå på arbejde. Og ikke mindst, at man ikke bliver slidt ned fysisk eller psykisk. Stlaan.dk deltager derfor med glæde i CSR-Mærket’s ordning for at stille skarpt på området.

Sundt arbejdsmiljø
Vi stiller ligeledes skarpt på det gode arbejdsmiljø, da et bredt fokus vil bidrage til bedre vilkår på landets arbejdspladser. Vi ønsker i hvert fald at stå for at have et sundt arbejdsmiljø, hvor vi kan lide det vi laver.

 

Kontakt

Send os en besked hvis du har kommentarer eller spørgsmål til os. Vi vil vende tilbage inden for 24 timer. Bemærk at vi IKKE er en låneudbyder, men vi formidler og henviser dig kun til de mest attraktive lånemuligheder på nettet