Har du brug for et lån på 10000 kr.? Vi har set nærmere på hvilke udbydere der kan tilbyde dig netop dette lånebeløb. Alle ansøgninger er 100 % gratis og uforpligtende. Søg flere steder for at forbedre mulighederne for godkendelse og for at opnå den laveste rente.

Vi anbefaler:

 • Søg altid hos mindst 2 forskellige udbydere.
 • Husk det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge.

Find et billigt forbrugslån på 10.000 kr.

 

De udbredte formål

Der er mange tusinde danskere der hvert år vælger at søge lån på 10000 kr., for det er et mindre beløb de fleste kan betale tilbage, men som alligevel kan være finansiering nok til ferier, ny computer eller depositum i ny lejlighed.

Vi har set nærmere på en række af de mest udbredte formål hos danskerne, baseret på undersøgelser og kolde facts. Vel og mærke kun når der søges forbrugslån på 10000 kr.:

 • Ferie
 • Computer eller TV
 • Indskud/depositum i lejlighed
 • Ny cykel

Har du brug for flere penge mellem hænderne? Har du en fornuftig økonomi og en fast indtægt, kan du helt sikkert få et godt forbrugslån. Det kræver bare at du er myndig, over 18 år, og ude af RKI.

Står du i RKI bør dit fokus ikke være på at søge finansiering, men på at komme ud igen!

Lån 10.000 kr. online med NemID

Langt de fleste banker kan hjælpe dig med et låne 10.000 kroner online. Det er et pengebeløb som nærmest samtlige forbrugslåns-udbydere tilbyder, hvilket giver dig godt med valgmuligheder som forbruger.

Det er blevet muligt at låne 10000 kr. med NemID, hvilket giver en hurtig og mere enkel ansøgningsproces for dig som kunde. NemID underskrift af låneaftalen er efterhånden noget der tilbydes at samtlige firmaer. Ingen udvekslinger med posten, du underskriver online med NemID kortet. Det er ekstremt hurtigt, simpelt og ligetil.

Se nærmere på dine muligheder i vores oversigt og sammenlign udbydernes muligheder med hinanden.

3 grunde til at indhente flere lånetilbud på 10000 kr.

Der er mange måder at gribe ansøgningsprocessen an på, men det er på ingen måde ligegyldigt, hvis du gerne vil optage det billigste lån på 10.000 kr. online. For selvom beløbet ikke er det største, kan der alligevel være markante forskelle i kreditomkostningerne.

Vi giver dig her 3 gode grunde til hvorfor du altid bør indhente flere lånetilbud, uanset hvilke pengebeløb du efterspørger.

1. Den laveste ÅOP

Det første og vigtigste er, at du får fundet den laveste ÅOP, ved at indhente flere tilbud. Det billigste forbrugslån på 10000 kr. med andre ord. Det er derfor vi altid anbefaler, at du ansøger hos 2-4 forskellige låneselskaber. Det giver dig det bedste udgangspunkt og koster kun din tid. Samtidig med at du ikke forpligter dig til noget.

Dertil kommer, at du aldrig kan vide hvem der tilbyder dig den bedste ÅOP på forhånd, da alle vil kreditvurdere dig individuelt. Det er derfor nødvendigt at indsende flere ansøgninger, hvis du vil være sikker på at finde dette.

2. Du er ikke sikker på at blive godkendt

Det er aldrig sikkert at du får din låneansøgning godkendt. Ved at udfylde flere, vil du dermed optimere dine chancer for at blive godkendt til mindst ét lån. Det kan være du har ansøgt 2, 3 eller 4 forskellige steder.

Uanset antallet, vil flere ansøgninger give dig flere valgmuligheder og/eller større chance for at blive godkendt. De færreste vil synes det er sjovt at ansøge, blive afvist, hvorefter man skal starte helt forfra. Det kan du undgå, hvis du følger grund 2.

3. Valgmuligheder er gode at have

Sidst er der ingen tvivl om det er positivt at have flere valgmuligheder som forbruger. På den måde kan du tage en beslutning ud fra dine behov, snarere end vilkårene i det enkelte tilbud du har modtaget. For hvad nu hvis det ikke er tilfredsstillende og ikke opfylder alle dine behov?

Det vil der altid være en risiko for, hvis du ikke gør dit forarbejde grundigt nok. Du bør derfor udfylde flere ansøgninger, så du er sikret et udvalg af tilbud.

Kan jeg låne 10000 kr. online?

Hvis du opfylder en række få standardkrav, har du gode muligheder for at låne 10000 kr. online, da det er et mindre pengebeløb, hvor de fleste udbydere vil godkende din ansøgning. Der skal ikke særligt meget til at afbetale 10.000 kroner igen. De faste krav du skal udfylde vil generelt være følgende:

 • Alderskrav: Kan være på 18, 21 eller 23 år
 • Ingen RKI
 • Dansk statsborgerskab

I oversigten finder du nærmere detaljer på hvert enkelt firma. Nogle vil kræve at du har fast arbejde/indtægt, mens andre er mere large. Omvendt er de steder, med de højeste krav, ofte de steder du får tilbudt den laveste rente. Så det må du på ingen måde lade dig afskrække af. Det vil ofte kun være til din fordel med visse krav, hvis du går efter en lav rente.

Præcis som det ville være tilfældet, hvis du søgte pengene i banken. Her ville kravene være ekstra høje, men formegentlig med en lavere rente til følge. Så det skal du opfatte i det perspektiv.

Gør altid indsats for at undersøge dine muligheder, hvor du opfylder ansøgerkravet og få herefter indhentet flere lånetilbud, så du ender med den billigste løsning. Den tilbudte rente og ÅOP-sats, afhænger af bankernes kreditvurdering.

Af samme grund, er det ikke muligt at fremhæve, hverken 1, 2 eller 3 internetbanker. For din primære opgave er at ansøge og gøre det på et velinformeret grundlag, så du ender med flere tilbud på hånden, hvoraf dit foretrukne kan udvælges.

Husk at søge flere steder, så du giver dig selv det optimale udgangspunkt. Der er mange valgmuligheder og du kan nemt ende ud med en løsning, der er dyrere end ønsket. Du bør derfor anskue dette forarbejde, som en god investering og en metode til at spare penge.

Hvad koster det at låne 10000?

Hvis du har brug for 10000 kr. på kontoen, vil du helt sikkert være interesseret i at vide hvad det koster. Det er kun sundt at være prisbevidst og ST Lån giver dig et indblik herunder.

Præmisser for udregningerne

Vi har sat en række præmisser for udregningerne, da man skal kende rente, oprettelsesgebyr, og løbetid, for at kunne udregne de samlede omkostninger, ved et lån på 10000 kr.

Her er de forskellige præmisser:

 • Rente på 10 %
 • Løbetid på 12 måneder
 • 800 kr. i oprettelsesgebyr

Regner man dette ud, kommer det til at koste 1.388,42 kr. at låne 10.000 kroner. Ved at have pengene i 12 måneder, skal du altså blot betale 1.388,42 kroner retur. Vel og mærke hvis du opnår en lav rente på 10 procent.

I det tænkte eksempel at renten stiger til fx. 12 % vil regnestykket se lidt anderledes ud. De samlede omkostninger vil stige og det samme vil ÅOP. De samlede omkostninger bliver nu 1.506,83 kr., hvilket er 118,41 mere.

Det er dog afgørende at understrege, at særligt ved mindre forbrugslån på 10000 kr., kan du nemt opleve højere renter alt efter hvor du søger. Så selvom det kan virke billigt, skal du først have indhentet tilbud, for at vide om det vil være tilfældet for dig.

Du kan opleve store renteforskelle online, hvorfor dit forarbejde er fundamentalt, når du skal identificere den billigste løsning. Og så er det ikke fordi det behøver at tage meget mere end 15-20 minutter.

Hvilken rente kan jeg få tilbudt?

Renten og omkostningerne ved at lån på 10000 kr. afhænger i høj grad af udbyderen og din egen økonomi. For mens udbyderne har forskellige renteniveauer, vil en stærk privatøkonomi med lav gæld og fast indtægt, give dig de bedste forudsætninger for en lav rente. Årsagen er, at du derved fremstår som en mere “sikker” kunde med lavere risiko. Sagt med andre ord, låneudbyderne løber en lavere risiko ved at låne dig 10.000 kroner, da de er mere overbeviste om, at du er i stand til at afbetale dem igen. Til tiden!

I oversigten kan du se de vejledende renteniveauer for alle udbyderne, så du har et indtryk af hvad rente du kan forvente. Men om det bliver på 8, 10 eller 14 % er ikke til at vide. Det kræver du udfylder en ansøgning.

Det er en todelt størrelse, hvilken rente du kan få tilbudt og netop af den årsag, er der god grund til at søge flere steder. Alle kreditvurderinger er individuelle og du kan ikke vide hvem der er billigst på forhånd.

Dertil kommer at forskelle i ÅOP, oprettelsesgebyrer og renten kan indebære store prisforskelle. Prisforskelle der gør du kan spare mange kreditomkostningerne, ved at gøre dit forarbejde ordentligt. Så det er vores klare anbefaling.