Lån 5000 kr. hos udbyderne på nettet. Du har en god vifte af lånefirmaer at vælge imellem, hvor ansøgningsprocessen er nem og hvor godkendelsesraten er højere, end den kendes fra banken. Der er mange fordele ved online markedet, der er fleksibelt og billigere end længe.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Online forbrugslån på 5000 kr.

– Sådan laver du det billigste lån på 5000 kr.

Ønsker du at låne 5000 til en lav rente, kræver det generelt at du undersøger markedet, indhenter flere tilbud og vælger den laveste ÅOP. Det er denne fremgangsmåde du altid bør følge, når du søger penge og ønsker at være prisbevidst.

Husk at være opmærksom på både løbetiden, ÅOP og de samlede kreditomkostninger. En lavere rente og ÅOP, med længere løbetid, kan godt give højere omkostninger samlet set. Hvis du vil være sikker på at vælge den billigste løsning, skal du derfor vælge forbrugslånet på 5000 kr. med de laveste kreditomkostninger. Formegentligt vil det også være tilbuddet med den laveste ÅOP-sats.

Nye regler gør det billigere end før

Der er d. 1. juli 2020 indført nye regler for lån i Danmark, hvilket indebærer et omkostningsloft og ÅOP-loft. Det har gjort det væsentligt billigere at låne 5000 kr. end før. De dyreste lån er kort sagt fjernet fra markedet.

Det gældende ÅOP-loft er på max 25%, for de virksomheder der ønsker at markedsfører sig selv, hvilket praktisk talt er alle. Omkostningsloftet er på 100% af det lånte beløb.

Det betyder, at når du låner 5000 kr. online, kan du være sikker på at det maksimalt koster dig 5000 kroner. En pris der er væsentlig lavere end før, hvor særligt de små kvik- og forbrugslån har været kendetegnet ved høje omkostninger.

Når alt dette er sagt, bør du fortsat søge flere steder for at finde den laveste ÅOP. Alle ansøgninger bliver kreditvurderet individuelt, så det er ikke til at vide hvem der er billigst på forhånd. Det er helt enkelt og nemt at gennemføre en ansøgning de forskellige steder.

Løsninger hvis du mangler 5000 kr. på kontoen

Der er forskellige veje at gå, hvis du mangler 5000 kr. på kontoen. Det er ikke altid det rigtige at låne pengene og her kan du se hvilke øvrige løsninger du kan overveje.

Den hurtige løsning: Lån 5000 kr.

Hvis du skal bruge pengene akut, fordi du er bagud med regningerne eller virkelig har brug for at få købt en ny computer eller telefon, så du kan arbejde optimalt, er du nok nødt til at låne pengene. Men det behøver heller ikke være rigtig dyrt. Du kan både forsøge at søge pengene i banken, på nettet eller ved afbetaling ved udbyderen af den vare, du søger.

Online kan du forvente at pengene bliver udbetalt til din Nemkonto inden for 2-3 dage. Processen fra gennemført ansøgning til du har pengene på kontoen, er derfor relativ kort.

Den fornuftige løsning: Spar op

Den mest fornuftige måde at få skrabet 5.000 kroner sammen er at spinke og spare, indtil de når beløbet og kan bruge dem på en smartphone, en computer eller bare på at få lidt luft i økonomien. Men det kan være rigtig svært at sætte penge til side, hvis din økonomi i forvejen er presset. Der er dog et par simple ting, du kan gøre, hvis du vil forsøge at spare 5.000 kroner sammen.

Du kan begynde med at tage cyklen på arbejde i stedet for at køre i bil. Det er dyrt at holde bilen i stand, og benzin koster rigtig mange penge i længden, så der kan spares meget her. Derudover må du også prøve at holde dig fra impulskøb i supermarkedet ved for eksempel at lave en madplan og kun købe ind én gang om ugen.

Den alternative løsning: Sælg brugte ting

Hvis du gerne vil have pengene hurtigt, kan du også forsøge at sælge nogle af dine brugte ting. Hvis du har nogle møbler, du ikke har brug for mere, eller hvis du ligger inde med en helt masse gamle spil til PlayStation eller film, er der helt sikkert nogen, der vil købe dem.

Forsøg at lave annoncer på dba.dk, hvor rigtig mange leder efter brugte sager til billige penge. Det koster ikke noget at oprette en bruger, men hvis du vil have lidt større chance for at din annonce bliver set, kan du vælge at betale lidt kroner, for at den står på forsiden.

 

Hvad der er den rigtige løsning i din situation, ved kun du, men nu har du en række forskellige alternativer at vælge udfra. Du kan altid sammenligne lån på 5000 kr. via ST Lån og få overblikket på vores hjemmeside.