Lån 5000 kr. via flere udbydere på nettet. Du har en god vifte af lånefirmaer at vælge imellem, hvor ansøgningsprocessen er nem og hvor godkendelsesraten er højere, end den kendes fra banken. Der er mange fordele ved online markedet og hvis du mangler 5000 kroner på kontoen.

Ansøg gratis og uforpligtende hos disse udbydere.

Online forbrugslån på 5000

– Sådan laver du det billigste lån på 5000 kr.

Ønsker du at låne 5000 til en lav rente, kræver det generelt at du undersøger markedet, indhenter flere tilbud og vælger den laveste ÅOP. Det er denne fremgangsmåde du altid bør følge, når du søger penge og ønsker at være prisbevidst.

Lige i tilfældet med et lån på 5000 kr. kan du faktisk gøre det uden renter som ny kunde, så det bliver ikke mere billigt. Hos Lendon og Vivus tilbyder de nemlig du kan søge op til 6000 kroner gratis, som ny kunde. En unik mulighed, hvis du kortvarigt har brug for penge på kontoen.

Har du brug for pengene i mere end 30 dage, eller er du allerede kunde hos disse, vil det helt klart være en ide at indhente flere tilbud. Vi fremviser flere at de mest prisvenlige udbydere, men det er altid til at vide hvem der er billigst. Lån 5000 til en lav rente ved at søge flere steder og udvælge den laveste ÅOP, på de tilbud du modtager retur. Det er helt enkelt og nemt at gennemføre en ansøgning de forskellige steder.

Løsninger hvis du mangler 5000 kr. på kontoen

Der er forskellige veje at gå, hvis du mangler 5000 kr. på kontoen. Det er ikke altid det rigtige at låne pengene og her kan du se hvilke øvrige løsninger du kan overveje.

Den hurtige løsning: Lån 5000 kr.

Hvis du skal bruge pengene akut, fordi du er bagud med regningerne eller virkelig har brug for at få købt en ny computer eller telefon, så du kan arbejde optimalt, er du nok nødt til at låne pengene. Men det behøver heller ikke være rigtig dyrt. Du kan både forsøge at søge pengene i banken, på nettet eller ved afbetaling ved udbyderen af den vare, du søger.

Hvis du beslutter dig for at søge pengene online, kan du endda få lånet helt gratis, op til 4.000 kroner som ny kunde hos Lendon. Flere udbydere tilbyder nemlig lån uden gebyrer og renter på op til 4.000 kr., hvis du kan betale pengene tilbage inden for 30 dage.

Den fornuftige løsning: Spar op

Den mest fornuftige måde at få skrabet 5.000 kroner sammen er at spinke og spare, indtil de når beløbet og kan bruge dem på en smartphone, en computer eller bare på at få lidt luft i økonomien. Men det kan være rigtig svært at sætte penge til side, hvis din økonomi i forvejen er presset. Der er dog et par simple ting, du kan gøre, hvis du vil forsøge at spare 5.000 kroner sammen.

Du kan begynde med at tage cyklen på arbejde i stedet for at køre i bil. Det er dyrt at holde bilen i stand, og benzin koster rigtig mange penge i længden, så der kan spares meget her. Derudover må du også prøve at holde dig fra impulskøb i supermarkedet ved for eksempel at lave en madplan og kun købe ind én gang om ugen.

Den alternative løsning: Sælg brugte ting

Hvis du gerne vil have pengene hurtigt, kan du også forsøge at sælge nogle af dine brugte ting. Hvis du har nogle møbler, du ikke har brug for mere, eller hvis du ligger inde med en helt masse gamle spil til PlayStation eller film, er der helt sikkert nogen, der vil købe dem.

Forsøg at lave annoncer på dba.dk, hvor rigtig mange leder efter brugte sager til billige penge. Det koster ikke noget at oprette en bruger, men hvis du vil have lidt større chance for at din annonce bliver set, kan du vælge at betale lidt kroner, for at den står på forsiden.

 

Hvad der er den rigtige løsning i din situation, ved kun du, men nu har du en række forskellige alternativer at vælge udfra. Du kan altid sammenligne lån på 5000 kr. via ST Lån og få overblikket på vores hjemmeside.