Skal du bruge et lån på 25000 kroner? Stlaan.dk har altid fokus på dine muligheder, uanset hvilke beløb, alder eller ønsker du har som forbruger. Vi giver dig overblikket og viser de firmaer, som kan hjælpe dig med lån på 25000 kr. online.

 • Ansøg gratis og uforpligtende
 • Flere ansøgninger = Bedre chance for at finde den laveste rente

 

Fordele/ulemper ved forbrugslån på 25000 kr.

Man bør ikke bare låne penge når man lige føler for det. Man skal altid tænke grundigt over det, inden man søger online eller smutter i banken. Det kan nemlig hurtigt komme ud af kontrol, og så står du med en stor gæld efterfølgende.

Skal du låne 25000 kroner, så er der selvfølgelig både fordele og ulemper ved det. Det er en relativt lille lån, som du bør betale tilbage hurtigt efterfølgende. Går der for lang tid, så ender du med at skulle betale langt flere penge tilbage i renter og gebyr end du burde ved et forbrugslån på 25000 kroner.

Det er selvfølgelig også en fordel, at beløbet er så lille. Det betyder at du hurtigt kan få det afviklet, uden enorme renter og gebyr. Men gør du det ikke med omtanke og en god plan, så kan det hurtigt blive til en træls erfaring, og det kan gøre meget ondt økonomisk.

Du bør altid undersøge alt omkring lånet på 25.000 kr., inden du optager det. Søg eventuelt hjælp i din bank, så du får en eksperts input. Det er simpelthen for dumt at stifte gæld, hvis renten er enorm høj. Det er der ingen grund til. Du bør derudover altid vælge banken, da det ofte er her, at renten er lavest og at sikkerheden er størst.

Det bør du i alt fald prioritere, når du skal låne penge. Tingene skal være i orden – er de ikke det, så bør du ikke underskrive låneaftalen. Ganske simpelt – er renten for høj, så drop lånetilbuddet eller ansøg igen hos andre udbydere.

Hvor bør jeg låne 25.000?

Først og fremmest bør du bruge vores oversigt til at sammenligne udbyderne med hinanden, deres renteniveauer, og finde frem til hvem du har mulighed for at ansøge hos. Det er ikke givet, at du opfylder ansøgerkravene alle steder.

Det er altid svært at vide hvor man bør låne 25.000, for som almen forbruger er det umuligt at vide hvem der er billigst eller bedst på forhånd. Det kræver at du indhenter flere lånetilbud på 25000 kr. så det er en vigtig pointe at huske på.

Når det er sagt, er der alligevel et par udbydere som er værd at overveje, da de ofte tilhører den mest prisvenlige kategori. Dem vil vi se nærmere på i det følgende afsnit.

Bank Norwegian 

Bank Norwegian oprinder fra Norge og tilbyder dig en af markedets laveste renter. Du kan søge alt fra 5.000 – 400.000 kroner og de kan derfor hjælpe de fleste kunder. De er mere end en almindelig låneudbyder, de er et supplement til din nuværende bank. Et rigtig godt valg, hvis du er mindst 23 år og har fast arbejde. Det er begge krav, for at kunne ansøge.

Lendme

Lendme er et rigtig smart koncept, hvor du lader bankerne kæmpe om dig som kunde, frem for den omvendte vej. Med én ansøgning kommer du ud til 7 banker og får de bedste forudsætninger for at opnå den bedste aftale. Særligt med tanke på, at du helt sikkert ønsker den laveste rente. Hos Lendme kan du søge fra 10.000 – 300.000 kr. så de rammer et bredt segment.

De 7 banker du kommer ud til er Basisbank, Express Bank, Nordea, SparXpres, Pensam, Re:member og Resurs Bank. Så det er stærke udbydere, der helt sikkert vil give dig et godt udgangspunkt som forbruger.

Lånio

Lånio er en anden udbyder, der hjælper dig med at indhente flere tilbud via én ansøgning. Via deres samarbejde med Resurs Bank, Basisbank, Express Bank og Modus Finans. Det hjælper dig med at finde det billigste lån på 25000 kr. ud fra dine behov.

Lån 25000 kr. online vs. hos egen bank

Ét er dine bedste muligheder online, noget andet er om du bør søge lån på 25000 kr. online eller hos din egen bank. Det er en sund og almindelig overvejelse, du helt sikkert bør have. Vi må antage at de fleste forbrugere allerede har spurgt banken, inden de afsøger mulighederne på nettet.

Er det ikke tilfældet for dig, bør du helt sikkert undersøge begge alternativer. Hør bankrådgiveren om de kan hjælpe dig og ansøg samtidig 2-3 steder online. Alt sammen er uforpligtende og gør, at du hurtigt finder en løsning på dine pengeproblemer.

Der er fordele ved begge muligheder og det er ikke længere en selvfølge at din bank tilbyder dig det billigste forbrugslån på 25000 kr.. Online bankerne er blevet et stærkt alternativ med fair renter.

Fordele ved online udbyderne

 • Nem og enkel ansøgningsproces
 • Lavere renter end længe
 • Stort og bredt udvalg
 • Gode godkendelseschancer

Fordele ved banken

 • Bankrådgiveren har et indgående kendskab til din økonomi
 • Du har alle lån samlet samme sted

Valg af løbetid og månedlig ydelse

Når du søger penge, uanset beløb, er dit valg af løbetid og månedlig ydelse altid afgørende. Mange danskere har vanskeligt ved at beslutte løbetiden eller tilstrækkelig økonomisk overblik, til at vide hvad den månedlige ydelse maksimalt må være på. Lad os give dig en god tommelfingerregel, du altid bør huske på:

Den månedlige ydelse må aldrig overstige dit aktuelle rådighedsbeløb. Du bør indsætte lånets månedlige ydelse i dit budget og så vil du kunne se, hvad dit rådighedsbeløb efterfølgende bliver. Herefter kan du vurdere om du ønsker at hæve løbetiden, for at sænke ydelsen, eller omvendt.

Det er så enkelt, at når du hæver løbetiden så sænker du samtidig den månedlige ydelse, da du derved afbetaler over flere måneder. Det gælder derfor om at finde det rette niveau, hvor du ikke afbetaler over for lang tid, men samtidig ikke presser din privatøkonomi for meget. Her er det nødvendigt med et budget, hvor alle udgifter og indtægter er med, ellers er det umuligt at danne sig et overblik.

Det kan være fristende at vælge en lang løbetid, men husk på det indebærer flere renteomkostninger og derved bliver dyrere for dig. Så gør en indsats for at finde frem til, hvilke løbetid og ydelse der matcher din økonomi bedst.

Pris og omkostninger

Prisen og omkostningerne ved at låne 25000 kr. er forskellige fra udbyder til udbyder, hvorfor du gør dig selv en tjeneste ved at indhente flere tilbud. Du vil opleve at der er markant forskel på de samlede kreditomkostninger i fremsendte lånetilbud.

Når du sammenligner er det vigtigt at du er særligt opmærksom på ÅOP-satsen, da den tager højde for alle udgifter du har som forbruger. Ikke kun renten, men ligeledes opstartsgebyret, administrationsomkostninger og lignende.

Her er en oversigt med omkostninger og gebyrer, der kan være på lånet:

 • Opstartsgebyr / Stiftelsesomkostninger
 • Ekspeditionsgebyr
 • Administrationsgebyrer
 • PBS-gebyrer
 • Renter

Med de nye regler 1. juli 2020, er der trådt et ÅOP-loft på 25% i kraft, hvilket betyder at ÅOP med sikkerhed vil være under dette niveau.

Hvad hvis min låneansøgning bliver afvist?

Er du allerede blevet afvist af banken, eller får du en låneansøgning afvist, så er der forskellige ting du kan gøre.

Ønsker du fortsat at låne penge, skal du først og fremmest sikre dig at du opfylder alle ansøgerkravene hos udbyderen. Derudover kan du prøve at søge flere steder, for ét afslag behøver ikke at betyde, at ingen kan hjælpe dig. Brug vores oversigt til at se dine øvrige muligheder.

Nogle online banker har flere krav end andre. Visse steder skal du have fast arbejde og bestemt indkomst, mens der andre steder ikke er indkomstkrav.

Ansøg med medansøger

En anden mulighed er at ansøge med medansøger, hvor I bliver to personer på låneaftalen. Det giver dig en styrket position rent økonomisk, da I er to personer til at betale de månedlige afdrag. At søge med din ægtefælle eller partner, vil både styrke jeres chancer for at blive godkendt og for at blive tilbudt en lav rente.

I visse tilfælde kan det derfor give rigtig god mening at ansøge sammen. I ansøgningsprocessen skal du blot angive, at du søger sammen med en anden, så udbyderen kan tage højde for det, i deres kreditvurdering.

Sådan kan du øge din kreditværdighed

Når du er blevet afvist, skyldes det i sidste ende altid at du ikke er fundet kreditværdig nok. Hvornår kan du så øge din kreditværdighed? Kortsigtet er det vanskeligt, da det sker via en højere indkomst, mindre gæld eller en sundere privatøkonomi.

Det er derfor en længerevarende proces, hvor du i første omgang kan sælge brugte ting eller stoppe de abonnementer, du ikke rigtig bruger. På den måde får du hurtigt skabt lidt ekstra luft i budgettet.

Der er dog intet quick fix, det kræver en gennemgående fokus på din økonomi, hvor du bør overveje at få lagt et fast budget. Alt for mange danskere har ikke et privat budget eller økonomisk overblik over rådighedsbeløb og faste udgifter. Et budget vil være et godt fundament for at blive mere kreditværdig.

Der sker intet ved at få ens låneansøgning afvist. Det er gratis og uforpligtende at søge, så det vil være op til dig selv, om du ønsker at prøve lykken andre steder. Brug vores oversigt til at få et godt indblik i ansøgerkrav og dine muligheder for at søge lån på 25000 kr. online.