Har du for et lån på 50.000 kr., så er det vigtigt at du griber ansøgningsprocessen an på korrekt vis. Stlaan.dk giver dig overblikket og hjælper dig med at finde det bedste lån på 50000 kr. online.

Sammenlign dine lånemuligheder med hinanden.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Værd at vide

 • Det er helt GRATIS og UFORPLIGTENDE at ansøge.
 • Du bør have årsopgørelse og tre seneste lønsedler klar.
 • Lånet på 50.000 kr. bliver udbetalt til din Nemkonto.
 • Vi anbefaler du tilmelder betaling af afdrag til betalingsservice

Dine chancer for at få godkendt en ansøgning om forbrugslån på 50000 kr. er gode og vil kun blive bedre, jo flere steder du ansøger. Så husk at søge mindst 2-3 forskellige steder.

FAQ med alt om lån på 50000 kr.

Vi har lavet en FAQ med alt du bør vide, hvis du mangler 50.000 kroner på kontoen. Prisen vil være meget forskellig, alt efter hvilket pengebeløb du søger, men hvem der kan ansøge vil ofte være de samme. Omend dem der bliver godkendt og reelt kan låne pengene, vil afhænge meget af om ens privatøkonomi er tilstrækkelig. Se meget mere her.

Hvad koster et forbrugslån på 50000?

Vi fortsætter med at se på hvad et forbrugslån på 50000 kr. vil koste dig. For selvom grundprincipperne er de samme, gør det en stor forskel, hvor mange penge du efterspørger. Forskellen på 20.000 fra ovenstående, har med andre ord en mærkbar indflydelse på dine samlede omkostninger.

For ikke nok med at du låner flere penge, du har dem typisk i markant længere tid. Hvorfor der kan nå at pågå mange flere renter på pengebeløbet. Alt sammen noget der bidrager til højere omkostninger. Vi har igen forsøgt at lave et illustrativt eksempel:

Eksempel

 • Beløb: 50.000 kr.
 • Løbetid: 8 år / 96 måneder
 • Debitorrente: 10 %
 • Opstartsgebyr: 495 kr.

Resultat:

 • Samlede omkostninger: 22.456 kr.
 • Månedlig ydelse:  755 kr.

Som du kan se bliver dine samlede omkostninger på 22.456 kroner oveni i det pengebeløb du fik ind på kontoen. Samtidig vil den kvikke læser bemærke, at omkostningsniveauet næsten er blevet dobbelt så stort som ovenstående, på trods af lånebeløbet ikke er det. Årsagen er som nævnt, at der tilgår renter i mange flere måneder.

Det nye ÅOP- og omkostningsloft

Der er trådt nye regler i kraft pr. 1. juli 2020, hvilket indebærer et ÅOP-loft og omkostningsloft, der allerede har påvirket det danske lånemarked markant. De dyreste lån er fjernet fra markedet, mens visse virksomheder har været nødt til at justere deres renteniveauer og forretningsmodel.

For dig betyder ÅOP-loftet, at ÅOP på lånetilbuddet ikke må overstige 25%. Du kan derfor forvente at modtage tilbud, hvor ÅOP-niveauet er under dette. Samtidig sætter omkostningsloftet på 100% en begrænsning på, hvilket kreditomkostninger du kan påføres som forbruger. I tilfældet med et forbrugslån på 50000 kr. vil det dog ikke være aktuelt, da dine omkostninger bør være markant lavere.

Vi håber gennemgangen gør dig klogere på de renter og omkostninger du kan forvente – og ikke mindst sammenhængen imellem de forskellige begreber og forhold.

Hvem kan låne 50.000?

Vi slutter af med at se på hvem der kan låne 50.000 online. Mange af de samme krav går igen, her er en række af de standardkrav du skal kunne opfylde:

 • Minimumsalder på 18 år
 • Fast bopæl i Danmark / dansk CPR nummer
 • Du må ikke stå i RKI
 • Du skal have en fast indkomst

De fire forhold og krav er helt centrale for dine lånemuligheder. Kan du sige JA til disse, har du gode chancer for at blive godkendt.

Långivernes kreditvurdering

Långivernes kreditvurdering af dig, er det næste step, der dels afgør om du bliver godkendt og dels afgør hvilken rente du bliver tilbudt. Her har din indkomst, alder, boligforhold, gæld og betalingshistorik alle en væsentlig rolle.

Særligt når du låner 50000 kroner medfølger der langt større krav til dig som ansøger og ikke mindst til din økonomi. Jo større pengebeløb du søger, desto mere forventes at din privatøkonomi. Årsagen er egentlig helt simpel, for det gør udbyderen løber en større risiko og det kræver mere af afbetale et lån på 50.000 kr. vs. et lån på kun 25.000 kr.

Du bør derfor aldrig søge flere end du absolut behøver, da det gør det sværere at blive godkendt og gør du skal betale langt flere renteomkostninger.

Hvor og hvornår udbetales pengene?

Når du er blevet godkendt til et forbrugslån på 50000 kr., har gennemset aftalen og underskrevet med din NemID signatur, vil du typisk have pengene inden for 1-2 hverdage. I de fleste tilfælde, hvis du har underskrevet låneaftalen tirsdag formiddag, vil du have pengene i løbet af onsdagen.

Der vil være noget manuel behandlingstid, så hvis du først underskriver aftalen sent tirsdag, skal du først forvente at pengene er på din Nemkonto om torsdagen, alt efter 2 hverdage.

Pengene bliver altid udbetalt til din Nemkonto, da det er den som er knyttet til dit personnummer og lånefirmaet kan derved være sikker på at de 50.000 kr. ender hos den rette modtager.

Hav en plan for tilbagebetalingen

Det ses gang på gang, at folk har optaget lån, uden at have tænkt på, hvordan og hvornår det skal betales tilbage. Det er en stor fejl og du bør ikke lave den samme. Planlæg lånet nøje, så du er sikker på at kunne betale de månedlige afdrag.

Se at få lavet den plan for forløbet. At få et lån på 50000 kr. er relativ nemt, den svære del er forløbet bagefter hvor pengene skal betales tilbage. Du skal derfor gøre forarbejdet ordentligt, så du ikke ender med ekstra gebyrer og gæld. Når det handler om at søge penge så er forarbejdet altafgørende, og værdien af det bør ikke undervurderes.

Du har formodentlig en indtægt som i sidste ende kan bidrage til at betale den månedlige ydelse. Hvis ikke fra et fast job, så som minimum fra dagpenge. Det er afgørene du er indforstået med hvad ydelsen er og sikre, at du er i stand til at betale den måned efter måned. Ellers får du en presset økonomi og det er dyrt at komme i bekneb med afdragene. Så sørg for du har økonomisk overskud, inden du takker JA til aftalen.

Men når det er sagt, bør du altid vægte opsparing højest hvis det er en brugbar løsning. Det er bedst for din privatøkonomi og vil spare dig for gebyrer og renter.

Alt i alt skal lånet være gennemtænkt, for ellers løber det hurtigt op i mange penge. Undervurder derfor ikke eksperters viden og input. Det er guld værd, og kan i sidste ende spare dig for mange tusinde kroner i renter.

Andre muligheder for at låne

Et online forbrugslån er ikke den eneste vej til at få 50.000 kr. ind på kontoen.

Kassekredit

Du har muligheden for både at spørge bankrådgiveren om et banklån eller en kassekredit, hvis du mangler penge til en renovering af boligen eller lignende. Du bør her være meget opmærksom på formålet, da banken skal se og forstå grunden til du ønsker en kassekredit. Så mens online udbyderne ikke blander sig i formålet, har du her en opgave med at få overbevist din bankrådgiver.

Kreditkort

En anden mulighed er at låne med dit kreditkort, hvorved du får en kredit på 50000 kr. du kan benytte, når det passer dig. Du kan undersøge om det kan gøres med dit eksisterende kreditkort, eller om du skal have bestilt et nyt.

Du vil som altid blive kredittjekket af din bank. Den primære forskel ved denne løsning er, at du primært betaler renter og omkostninger, af de penge du bruger. Så hvis du har en kredit på 50.000 kr., men blot bruger 15.000 kr. af kreditten, vil det typisk indebærer lavere omkostninger.

Du skal dog være opmærksom på, at kreditkort primært bør overvejes, hvis du ikke skal bruge 50.000 kroner på én gang, men blot ønsker lidt ekstra penge mellem hænderne. Hvis du skal bruge pengene på én gang, forsvinder formålet med at have et kreditkort.

Vi anbefaler altid at du overvejer og undersøger flere muligheder, herunder de gode online lån der findes på markedet. De er blevet et stærkt og prisvenligt alternativ til landets banker.