Lån som mekaniker, chauffør, frisør eller butiksassistent kan søges flere steder online. Er du blevet afvist af banken, eller foretrækker du bare en mere ubesværet ansøgningsproces?

Der er mange fordele ved at låne penge på nettet og med fair renter, er det billigere end længe. Vi giver dig overblikket over hvor du bør søge lån som frisør, chauffør eller mekaniker. For faktum er at din stilling har begrænset indflydelse på dine muligheder.

 

Top 5 lånemuligheder online

Der er mange udbydere på markedet, men ikke alle er lige prisvenlige og nogle er bare bedre end andre. For at spare dig forarbejdet og besværet, har vi derfor lavet en top 5 over lånemuligheder.

Alle 5 udbydere vil være gode alternativer og hvis du ansøger flere steder, har du gode chancer for at finde et billigt lån som chauffør, mekaniker, frisør eller butiksassistent. Kom i gang med at søge her.

 

Din stilling har ingen betydning online

De fleste danskere vil tænke, at det har en betydning hvad man laver til daglig. Alle jobs og brancher har jo forskellige muligheder, lønningsniveauer og lignende.

Netop fordi mange jobs og stillinger kan krydse hinanden på lønningsniveauet, er der ingen grund til at lade det få en afgørende betydning. Hvor henne du er lønmodtager har derfor mindre betydning, end om du er selvstændig eller funktionær.

Se også: Lån som arbejdsløs

Indkomsten afgører dine muligheder

Det leder os til den overordnede pointe og grunden til at vi har fokus på alt fra frisører, til chauffører, butiksassistenter og mekanikere i denne artikel. Brancher der ikke normalt fungerer eller hænger særligt sammen.

Grunden er, at indkomsten er den afgørende faktor, når du skal søge om lån. Måske ikke i banken, men sådan forholder det sig på nettet. I banken kan det være bankrådgiveren i højere grad fokuserer på dit job, men på nettet bliver det ikke oplyst i ansøgningen. Så det kan de af gode grunde ikke lægge vægt på.

Det er forfriskende, da ens indkomst må være det centrale. Hvis du tjener normalt, har du gode chancer for at finde en billig udbyder på nettet. Jo mere du så tjener, desto bedre muligheder vil du have for at få en lav rente.

Det er i sidste ende firmaernes kreditvurdering, der afgører hvilke omkostninger og ÅOP du får tilbudt. Det er derfor vi altid anbefaler du søger hos 2-3 forskellige firmaer. Det vil give dig det optimale udgangspunkt.

Sidst er det værd at nævne, din alder ligeledes har en indflydelse på dit udvalg som forbruger. Her går alderskravene ved 18, 20 eller 23 år. Hvis du er ældre end det, vil du derfor have frit valg på alle hylder, selv som pensionist.

Uanset om du er frisør, chauffør, butiksassistent eller mekaniker, antager vi at du er mindst 20 år og højest sandsynligt meget ældre. Det betyder du kan ansøge hos samtlige udbydere i vores top 5 oversigt.

Relateret: Lån som pensionist