Leder du efter et forbrugslån til pensionister? I gamle dage var banken den eneste mulighed, men de senere år er lånefirmaer på internettet blevet et godt alternativ.

Her kan du søge op til 400.000 kroner og det er ganske nemt at ansøge.

Det kræver ingen særlige tekniske evner, så det bør være ligetil at søge lån, selv for pensionister og ældre danskere. Se meget mere her.

Lån til pensionister og ældre

De fleste pensionister er begrænset i deres indkomst og rådighedsbeløb, da det afhænger af den pension du får udbetalt. Du ved hvad du har at gøre med, men hvis du pludselig for en uforudset udgift eller drømmer om at købe noget, kan det være svært at finansiere. Her kan lån til pensionister og ældre være en god løsning.

Online er mulighederne mange og chancerne for godkendelse store. I banken vil de være langt mere kritiske, da du som ældre pensionist næppe har en fast indtægt.

En af de primære forskelle ved online forbrugslån til pensionister er, at du ikke stiller sikkerhed bag, i form af ejendom eller bil. Det gør hele processen langt nemmere og hurtigere for begge parter. Vælger du at lave de klassiske banklån, vil behandlingstiden være på mange flere dage og du kan opleve, de ønsker sikkerhed bag.

Gå til oversigt

Det er nemt og enkelt for enhver

Det er nemt og enkelt for enhver, at søge lån til ældre. Du kan nemlig gennemføre en låneansøgning via 3 simple steps og det tager sjældent mere end 5-10 minutter.

Vi har kort beskrevet processen for dig her, hvis det er første gang du skal prøve at ansøge online:

  1. Gå til vores oversigt via knappen og søg.
  2. Besøg udbyderen og vælg lånebeløb & løbetid.
  3. Udfyld informationer og send ansøgning.

Du vil hurtigt modtage et svar retur på din e-mail. Du skal derfor sørge for at have en aktiv e-mail og ellers kender du sikkert én der har.

Ansøg gerne hos flere, så du modtager flere tilbud og kan vurdere dem over for hinanden. Når du har taget en beslutning og er klar til at underskrive, sker med det med din digitale NemID signatur.

Det er altid en god idé at have styr på sin økonomi, pensionsopsparing mv. inden du søger om penge. Det vil skabe klarhed over hvad din økonomi kan bære og hvad du bør låne. Du kan tjekke din opsparing og meget mere på Pension.dk.

Alderens betydning

Alderen har altid en betydning for dine muligheder og godkendelseschancer. Men det er særligt unge på 18, 21 eller 23 år, der kan være begrænsede i udvalget online. Hvis du er pensionist eller en ældre person, vil du opfylde alderskravene hos samtlige firmaer.

Du kan dog opleve at visse virksomheder afviser din ansøgning, da de ikke vurderer de indsendte informationer er tilstrækkelige, til at kunne bevilge et forbrugslån til ældre.

I sidste ende er alderen og indkomsten to af de mest centrale elementer, når det kommer til dine muligheder og chancer for godkendelse. Det betyder at en ældre dame på 65, typisk vil have flere valgmuligheder, end en ung mand på 21 år. Dette grundet udbydernes alderskrav til deres kunder.

Se også: Lån penge 21 år