Har du svært ved at vælge det helt rigtige lån? Vi kommer her med en række tips der bør gøre hele udvælgelsesprocessen nemmere. Den giver dig i hvert fald en række konkrete værktøjer og pejlemærker som du kan gå efter.

1. Hold fokus på ÅOP

Der er mange pengebegreber og det er ikke altid nemt at overskue hvad de betyder eller omfatter. Har du mistet overblikket? Hold fokus på ÅOP når du sammenligner og opvejer lånetilbuddene mod hinanden. Præcis som du kan læse på forsiden.

Renter, startgebyrer mv. er mindre vigtige i denne sammenhæng, for det er nemlig kun de elementer, der tilsammen giver de årlige omkostninger i procent. Som jo er det helt centrale for dig som forbruger. Det er derfor alle udbydere har fået oplysningspligt om dette, så det er tydeligt for enhver.

2. Bliver dine behov matchet?

Ét er at få et eller flere lånetilbud på hånden, noget andet er om de matcher dine behov. Er løbetiden fornuftig, er beløbet som du ønsker og er forholdene i orden. Det er langt fra en selvfølge, heller ikke selvom du har fået JA til det ønskede lånebeløb.

Så tjek det grundigt igennem og vær sikker på de er den rette løsning.

En af de klare fordele ved online markedet er, at du selv kan bestemme hvad pengene skal bruges til. Ingen blander sig i formålet, så det gør i princippet ingen forskel om du søger lån til at flytte hjemmefra eller lån til en fedmeoperation. På nettet gør det ingen forskel for dine chancer for at blive godkendt, udelukkende din privatøkonomi og aktuelle situation har en indflydelse.

3. Vælg en troværdig udbyder du er tryg ved

Penge og lån handler om tryghed, mere end noget andet. Det er specielt kendetegnede for landets store banker. Du bør derfor kun vælge en troværdig udbyder, som du er 100 % tryg ved. Har du en dårlig fornemmelse på grund af anmeldelser eller erfaringer fra bekendte, så vælg en anden udbyder.

På Stlaan.dk fremviser vi kun alle de mest anerkendte låneudbydere på nettet som har tusindvis af kunder. Du kan altså være tryg ved at ansøge hos disse.

Vi håber at denne artikel har hjulpet dig hen imod, hvilket lån du skal vælge. Det er i hvert fald vigtigt det bliver gjort ordentlig og uden hast.