Vil du gerne i gang med en fedmeoperation eller fedtsugning, men mangler pengene? Det kan hurtigt ende som en dyr investering, der koster mere end du har på kontoen.

STlaan ser her nærmere på dine muligheder for at lave lån til fedtsugning eller fedmeoperation online. Der er nemlig mange udbydere at vælge imellem og flere af dem, tilbyder dig relativ attraktive vilkår.

Dine lånemuligheder

Lad os først slå fast at du kan søge alt fra 500 til 400.000 kroner online og med over 10 forskellige lånefirmaer, er det nok at vælge imellem. I vores oversiger henviser vi dig altid til de billigste og bedste udbydere online.

I dit tilfælde, hvor du har brug for at låne penge til fedmeoperation eller fedtsugning, vil vi særligt fremhæve lånefirmaerne i ovenstående oversigt.

Her er en gennemgang af nogle af de muligheder, du bør kende til:

DER Privat Finans – Den smarte løsning

Ansøg om 10-100.000 kroner → Gå til oversigt og ansøg

Når DER Privat Finans er en smart løsning, er det fordi at de både tilbyder et Pauselån og Tryglån, med hver deres fordele. Ved førstnævnte har du mulighed for at sætte betalingen på pause. Ved sidstnævnte har du mulighed for at blive forsikret når du optager lånet.

Så du ikke bliver ramt hårdt, hvis du fx. bliver arbejdsløs eller lignende. Med beløb fra 10.000 til 100.000 kroner bør det være nok til alle former for fedtsugninger og fedmeoperationer.

Santander Bank – Den billige løsning

Søg op til 350.000 kroner → Gå til oversigt og ansøg

Santander Bank er den billige og mest professionelle løsning. En stor international bank, der for alvor har indtaget deres plads på det danske marked. De har nogle af de laveste renter af online udbyderne og deres beløbsgrænse gør, at alle bør kunne vælge at passende lånebeløb.

Lendon – Det perfekte tilskud

Lån op til 10.000 kr. – de første 4.000 er gratis

Lendon er oplagt at nævne, for de danskere der kun har et begrænset pengebehov. Du kan nemlig låne 4.000 kroner helt gratis som ny kunde. Du slipper for høje renter og dyre stiftelsesomkostninger. En perfekt mulighed og tilskud, hvis du kun mangler det sidste.

 

Når vi vælger at gå let henover banken, er det fordi de har rigtig strenge krav og dine muligheder for godkendelse vil derfor ofte være små. Du er måske endda havnet på vores side, fordi du allerede er blevet afvist af banken.

FAQ med de mest centrale spørgsmål

Hvad koster en fedmeoperation?

Prisen varierer meget, men ofte på et niveau omkring 60.000 til 70.000 kroner, alt efter hvem du benytter.

Hvem kan få en fedmeoperation?

Der gælder visse krav før du er berettiget til en fedmeoperation og de mest centrale er følgende:

  • BMI over 40 og mindst 18 år – i det private
  • BMI over 50 og mindst 25 år – i det offentlige
  • Du må ikke være alkohol misbruger, spiseforstyrrelser eller psykiske lidelser.
  • Du må ikke have gennemgået operationer af mavesæk, lever, spiserør eller tyndtarm.

På Sygeforsikring.dk kan du læse meget mere om fedmeoperationer og alt hvad du bør vide af fakta og informationer. Det er en god idé at sætte sig ind i alle forhold, da det er et vigtigt og dyrt indgreb at få lavet.

Hvad koster en fedtsugning?

Prisen afhænger meget af hvor fedtsugningen udføres og hvem der udfører den. Du skal regne med en pris på 15.000 til 20.000 kr. Det kan finansiere en sugning de fleste steder på kroppen.

Hvad er muligheden for tilskud og sygesikring?

En fedtsugning er som udgangspunkt ikke omfattet at muligheden for tilskud eller sygesikring. Du må derfor selv finde pengene, som hvis du fx. ville have lavet større bryster. Det er af samme årsag vi gør dig klogere på lånemulighederne i denne artikel.