Har du brug for penge til at købe den nye Samsung Galaxy? Der er ingen tvivl om det er en fed og populær smartphone der kan det hele. Men til priser fra 3.500 til 6.300 kroner, kan den være svært at finansiere for nogle.

Specielt hvis man er uden job eller under uddannelse. Uanset hvad, har du fornuftige muligheder for at låne så små beløb på nettet. STlaan.dk ser nærmere på dine muligheder, uden at du løber ind i høje ÅOP-niveauer. 

Et hurtigt kig på Alatest.dk vil klart vise, at den seneste Samsung Galaxy ligger i toppen og scorer topkarakter på langt de fleste parametre. Så det er helt forståeligt, hvis det er lige netop dén model du vil have.

Sådan kan du låne til Samsung Galaxy

Det store spørgsmål er hvor du kan låne til den nye Samsung Galaxy? Banken vil desværre ofte afvise din forespørgsel, så vi fokuserer på to af de mere realistiske løsninger:

  • Du låner pengene online.
  • Du køber på afbetaling gennem mobilselskabet

Den første løsning gør at du kontant kan købe mobilen, uden at være tvunget ind i en 12 eller 24 måneders binding hos teleselskabet. Her kan du søge alt fra 100 – 350.000 kroner. Der er altså udbydere for ethvert behov.

Gå til vores side om lånemuligheder for at se nærmere på alle de førende udbydere på nettet. Her kan du nemt starte ansøgningsprocessen.

Et alternativ kunne være at tegne et nyt mobilabonnement med teleselskabet, hvor du får Galaxy mobilen inkluderet. Her kommer du typisk til at afbetale over 12-24 måneder. Det vil fordele det økonomiske træk ud på flere områder, men vil omvendt binde dig til udbyderen i den næste lange periode.

Hvad du vælger er helt op til dig selv. Der er fordele og ulemper ved begge valg. Det helt tredje alternativ er naturligvis at spare op, men med priser op til 6.000 kroner kan det selvfølgelig tage lidt tid.

Video: iPhone 6s vs. Galaxy S6

Selvom Galaxy modellerne utvivlsomt er gode og populære, er det ikke alle som er helt sikre på deres valg. For på den anden side er der Apples iPhone mobil. Er du i tvivl om hvilken model du skal vælge? Så er du langt fra den eneste, men kom nærmere en beslutning i denne video:

Relateret på Stlaan.dk: Finansiering af ny iPhone