Der er ingen tvivl om at overblikket er guld værd, når du skal indhente tilbud på en opgave eller ydelse. Langt de fleste tilbud bliver lavet individuelt ud fra det du søger. Så selvom du kan sammenligne vejledende renter, startomkostninger mv. kan du aldrig vide hvem der er billigst på forhånd.

Men for at komme dertil, bør du altid danne dig et overblik over markedet og dine muligheder. For dine lånemuligheder behøver ikke være de samme som kærestens eller naboens. Ugens lånetip er derfor at du altid skal skabe dig et overblik, da det kan være guld værd og sikre dig de laveste omkostninger. 

Overblik – første trin i ansøgningsprocessen

Her på Stlaan.dk har vi flere steder nævnt hvordan ansøgningsprocessen bør forløbe og der er ingen tvivl om, at overblikket er det første trin i den proces. Uden det ved du ikke hvilke lånefirmaer der kan hjælpe dig og hvor du bør ansøge.

Så find frem til hvem der tilbyder de aktuelle lånebeløb for dig, hvor du kan opfylde deres krav og ansøg så hos dem du kan. Det er som altid gratis og uforpligtende, så hvorfor ikke søge 3-4 steder når du har muligheden?

Det værste der kan ske er, at du har spildt 10 minutter. Det bedste der kan ske, er derimod at du sparer tusindvis af kroner, da du ender ud med et billigere lån og en lavere ÅOP.

Tjek oversigten på forsiden

Du altid mulighed for at komme godt i gang på vores hjemmeside, hvor du med fordel kan tjekke vores oversigt på forsiden. Det giver dig kendskab til mulighederne og forholdene hos flere af de førende selskaber online.

Kender du allerede dit eksakte pengebehov, kan du gå til vores menu “Lånebeløb”, hvor vi har lavet målrettede oversigter herefter.

Hvad hvis jeg er på kontanthjælp eller dagpenge?

Det gør naturligvis om du har et fast lønmodtagerjob eller er på dagpenge. Dels for dine muligheder, chancer for at blive godkendt og for hvilke tilbud du modtager fra udbyderne. Men pointens artikel vil fortsat være gældende.

Det handler om at finde frem til hvilke udbydere der tilbyder lån på dagpenge, for selvom mulighederne er færre, vil der fortsat være væsentlige prisforskelle. Forskel i hvad det koster dig i kroner og øre. Gør derfor dig selv den tjeneste og få indhentet flere tilbud. Det gavner sig i sidste ende og der kan ofte spares en del penge.