Har du brug for et lån på dagpenge? Så er du langt fra den eneste, for det er helt normalt at mangle penge, når man kun får dagpenge som indkomst.

De fleste dagpengesatser er fornuftigt høje til at din indkomst er tilstrækkelig. Mange dagpengemodtagere vil derfor have gode chancer for at lave et lån på nettet. Vi har lavet en god oversigt med dine bedste muligheder for at låne på dagpenge online. 

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge hos alle firmaerne.

Har du besvær med banken eller har de sagt NEJ? Så vil du ofte opleve bedre muligheder og imødekommenhed hos udbyderne på nettet.

Lån penge trods dagpenge

Dagpengemodtagere er ikke nødvendigvis stillet dårligere end andre forbrugere, bare fordi du ikke har arbejde. Faktisk kan din økonomi og private forhold være langt bedre, end andre.

En af de vigtigste parametre når du skal søge om lån, er hvilken fast indkomst du har. Jo større den er jo bedre. Her er det meget positivt at dagpengesatserne er relativ høje. Det giver dig nemlig flere muligheder, hvis du vil låne penge trods dagpenge.

STlaan.dk er en låneside hvor du kan sammenligne udbyderne med hinanden og komme godt i gang med låneansøgningen. Det kan du gøre via vores mange låneoversigter.

I oversigten kan du se hvilke lånebeløb, alderskrav og forhold du kan forvente hos hver enkel lånefirma. Det bør gøre det nemt og mere overskueligt at komme godt i gang.

Det er altid uforpligtende og helt gratis at udfylde en låneansøgning. 

 

Har du mistet dagpengeretten?

Der er mange danskere som allerede har mistet dagpengeretten og flere har desværre udsigt til det. Så der er god grund til at sætte alt ind på, at finde et nyt arbejde.

En ny grafik fra DR.dk viser nemlig at ud af de 40.000 danskere, der har mistet dagpengeretten, er kun ca. 20 % kommet i lønnet arbejde, mens 11,6 % hverken får ydelse eller lønindkomst.

Så selvom lån på dagpenge kan give dig flere penge mellem hænderne her og nu, bør du også arbejde på at få ændret på din situation. Hvis du først mister retten, skal du ikke forvente at kunne låne penge, da du vil være uden indtægt.

Offentligt forsørgede i tal

Er du træt af at være dagpengemodtager og være uden arbejde, så kan dette afsnit forhåbentlig muntre dig op. For du er langt fra den eneste.

Ifølge DST.dk var der i 2. kvartal 2019 ca. 701.400 offentligt forsørgede. Tallet har tidligere været væsentligt højere, særligt efter krisen i 2008, men er nu kommet ned på et mere fornuftigt niveau. Omend alle gerne ser at det falder yderligere.

Nu er offentligt forsørgede et udtryk som Danmarks Statistik bruger i deres opgørelse, men på siden kan du også se at de ‘ledige dagpengemodtagere’ er på 70.025 i 2019. Det står i skarp kontrast til fx. 2013, hvor tallet på et tidspunkt lån på 87.218. Så der er sket et væsentlig fald over de seneste 5-6 år.