Har du brug for et lån til operation eller plastikkirurgi? Så er du en af de mange tusinde danskere der hvert år kommer under kniven. Det nuværende antal operationer på landsplan, skønnes at ligge på over 20.000 om året.

At skaffe finansiering er ikke nødvendigvis en nem opgave. Specielt ikke for de danskere der allerede er blevet afvist af banken. Vi hjælper dig godt på vej i denne artikel.

Finansiering af plastikkirurgi

Når du skal finde finansiering af plastikkirurgi har du overordnet set to vigtige opgaver. Du skal finde den laveste ÅOP. Det gør du ved at indhente flere lånetilbud, fra forskellige udbydere.

Du skal udvælge et tilbud med fornuftige vilkår og afdrag, som du har mulighed for at betale. Det er en dødssynd at underskrive en låneaftale, hvor du kun lige kan betale de månedlige afdrag. Før eller siden går det galt, så sørg for der er lidt luft, i forhold til rådighedsbeløbet.

Gå til låneoversigt

Hvor kan jeg låne henne?

Det centrale spørgsmål for dig er, hvor du skal låne pengene henne. Banken bør være din første tanke, så kontakt din bankrådgiver og hør om mulighederne. Det kan være en tidskrævende proces, men vil typisk medføre de laveste omkostninger.

Har banken allerede sagt NEJ, bør du forfølge mulighederne online. Her kan du ansøge hos lånefirmaerne online og klinikkerne selv. Selvom de fleste klinikker faktisk tilbyder finansiering gennem en låneudbyder online.

Vi anbefaler du søger hos 2-3 udbydere hos os og afventer at modtage tilbud retur. Kombiner det med at høre din klinik om hvad de kan tilbyde.

Du vil inden for få dage sidde tilbage med en række lånetilbud og alle muligheder for at vælge det bedste. Det er ikke til at vide hvem der er bedst eller billigst på forhånd. Så vi kan kun understrege betydningen af at gennemføre denne fremgangsmåde. Der kan være mange tusinde kroner til forskel i omkostninger.

De mest udbredte operationer

Der findes rigtig mange former for operationer og kirurgiske indgreb. Det indebærer alt fra plastikkirurgi, til tandbehandlinger og øjenkirurgi. Vi har her fremhævet en række af de mest udbredte former for kosmetiske operationer blandt danskerne:

  • Ansigtsløft
  • Brystforstørrelser
  • Botox mod rynker
  • Fedtsugning
  • Fjerne modermærker

Hvad du har behov for er en individuel sag, men det har sjældent den store indflydelse på dine lånemuligheder.

Tilskud

Det er kun ved særlige indgreb du har mulighed for at få tilskud. Ved operationer der vil styrke din førlighed og arbejdsstyrke. Det kunne fx. være mindre bryster, der vil belaste din ryg mindre.

Helt overordnet vil plastikkirurgiens indgreb typisk kun have kosmetisk karakter og altså ikke berettige dig til tilskud. Du skal altså forvente at finansiere det hele selv.

Gode råd før lån til operation

Når du har undersøgt mulighederne for at få tilskud til indgrebet, ved du om der er finansiel støtte at hente eksternt. Hvis ikke, er det din opgave at finansiere selv, hvor det kan blive aktuelt at låne penge til operation.

Der er dog en række gode råd og forhold du bør kende til, før du vælger at søge lån til operation online. Dem kan du læse mere om her:

Få klarlagt korrekt pengebeløb

Det første der skal være på plads er dit økonomiske bagland og det er der flere årsager til. For det første er du nødt til at kende dit rådighedsbeløb og kommende store regninger, så du ikke kommer ind i et økonomisk uvejr. For det andet kan overblikket være med til at klargøre, hvilket pengebeløb du reelt har behov for.

Det kan være operationen koster dig 50.000 kr., men hvis du har 7.000 til rådighed på kontoen du kan undvære, behøver du jo kun låne 43.000 kroner. Det er vel og mærke en markant forskel, både i de renteomkostninger du bliver pålagt og hvor lang en løbetid du bør vælge. Så få styr på den del som det første.

ÅOP er central for sammenligningen

ÅOP er et begreb du skal skrive dig bag øret, for det er altafgørende i lånemæssige sammenhænge. Det er nemlig et udtryk for samtlige udgifter og forpligtelser du bliver pålagt, inklusiv oprettelsesgebyr og andre “skjulte” omkostninger.

Når du sidder med 2-3 lånetilbud foran dig, uanset hvor det er fra, skal ÅOP fremgå tydeligt af disse. Det gør det nemt for dig at sammenligne dem med hinanden og identificere den billigste løsning. Om det så er den bedste, er op til dig at vurdere.

Har du fundet den bedste/billigste klinik?

Sidst bør du spørge dig selv, om du har fundet den bedste og billigste klinik til operationen? Der kan være store prisforskelle fra klinik til klinik, så det er ikke ligegyldigt hvor du får lavet plastikkirurgi, større bryster eller andet.

Det er vigtigt at understrege prisen ikke betyder alt, da operationer er en alvorlig ting, men det er alligevel værd at undersøge markedet. Specielt hvis du ligefrem har brug for at låne penge til operationen eller det plastikkirurgiske indgreb.