Drømmer du om at købe et nyt Smart TV? De er rigtig smarte og kan bruges i mange forskellige situationer. Den gode kvalitet og de mange muligheder er desværre ikke gratis. Et Smart TV koster mange penge og det er ikke alle, der har dem på kontoen.

Vil du gerne låne penge til Smart TV, kan du nemt og enkelt gøre det online. Ansøgningsprocessen er hurtigt og pengene kan være på kontoen inden for få dage. Søg om lån til nyt Samsung, Philips eller LG TV, via vores oversigter.

Søg lån til nyt TV online

Et nyt TV kan koste alt fra 5.000 til 70.000 kroner, alt efter hvor smart og fancy det skal være. Men med tanke på hvor mange timer du sidder foran fjernsynet, kan det bestemt være investeringen værd.

Alle kan gratis søge om lån til nyt TV online, hvis du ikke gider banken, eller er blevet afvist hos dem. Processen er langt hurtigere, nemmere og mere ligetil på nettet.

Du kan søge forbrugslån på alt fra 5.000 til 400.000 kroner online, hvilket kan finansiere alle Smart TV på markedet. Kom i gang på STlaan.dk for at se, hvem der kan hjælpe dig og hvor du bør ansøge. Vi har mange sammenligningsoversigter, der giver dig en god start.

Gå til låneoversigt og søg uforpligtende

Udbyderne blander sig ikke i formålet, så det gør ingen forskel om lånet skal bruges på nyt Samsung TV, et flot LG TV eller noget helt tredje. Du bruger pengene som du har lyst.

Samsung, Philips eller LG TV?

Der findes mange producenter af Smart TV og der er ingen tvivl om at Samsung, LG og Philips er tre af de førende. Hvilket mærke og producent du foretrækker, afhænger meget af dine behov og budget.

Det er svært at sige noget generelt om de mange mærker på markedet, da de alle fremstiller populære og mindre populære modeller. De mest populære kan du finde via testsider som Alatest.dk.

Helt overordnet set vil vi dog anbefale dig at vælge et LG eller Samsung TV. Det er de to mest udbredte producenter af Smart fladskærme og de formår begge at kombinere kvalitet, brugervenlighed med fornuftige priser til følge. Det er ikke det billigste valg, men sandsynligvis det bedste og mest langsigtede.

Hvad er et Smart TV?

Er du ikke helt sikker på hvad et Smart TV indebærer og om det er investeringen værd. Det primære forskel fra de klassiske fjernsyn er, at du har mulighed for internetopkobling. Det betyder at du kan gå på nettet med et Smart TV. Det kan være rigtig praktisk, hvis du fx. ønsker at streame film og serier fra en ekstern enhed. Det kan ligeledes være du ønsker at se og opbevare fotos, videoer og musik ét sted.

Internettet giver dig mange flere muligheder og større funktionalitet, så der er ingen tvivl om det er fremtiden. Derudover får du en markant bedre processor og et hurtigere TV, der kort sagt kan mere – og med større intelligens.

Husk at sammenligne priser online

Hvis du har fundet dit foretrukne Smart TV, bør du bruge tid på at finde den billigste forhandler, hvis du ikke allerede har gjort det. Der kan nemlig være markant prisforskelle, alt efter hvor du handler.

Særligt hvis du fx. køber et Samsung TV til omkring 20.000 kr., så vil du opleve et stor spænd imellem de dyreste og billigste forhandlere. Kan der bare spares 500-1.000 kroner, må det være besværet værd.

Du kan nemt sammenligne priser og modeller via Pricerunner, på denne side.

Relaterede sider

Har brug for et lån til andre ting? Så tjek vores seneste artikler: