Finansiering af græsslåmaskineLeder du efter finansiering af græsslåmaskine? Det kan være banken har afvist dig, eller du ikke gider den tunge og langvarige proces. I givet fald, kan du med fordel søge lån til græsslåmaskine online.

Her er det enkelt og hurtigt at ansøge, ligesom du kan søge præcis de beløb du mangler. En ny græsslåmaskine kan koste alt fra 1.500 til 100.000, alt efter mærke og model. Kom i gang med at søge lånet hos os.

Søg lån til græsslåmaskine

Når du gerne vil låne penge til græsslåmaskine, er det afgørende at du får ansøgt hos flere udbydere. Dit pengebehov vil ofte være på 5.000 til 15.000 kr. hvis maskinen skal være holdbar og have en god kvalitet. Endda mere hvis du skal investere i en græsslåsmaskine til en større have.

Søg lån til ny græsslåmaskine - se mulighederDu kan nemt starte ansøgningsprocessen hos os. Tjek mulighederne og ansøg hos dine 2-3 foretrukne udbydere.

Dit formodede lånebehov betyder at selv små renteforskelle, kan have en mærkbar indvirkning på de samlede kreditomkostninger. Ved at indhente flere tilbud, sikrer du dig selv flere valgmuligheder og en billigere løsning i sidste ende.

Bosch, Stiga og Texas er udbredte

Der er mange producenter af græsslåmaskiner på markedet, men Bosch, Stiga og Texas er tre af de førende og mest udbredte. Vi har derfor valgt at give dig et indblik i deres maskiner og priser herunder:

Bosch – priser fra 1.500 – 15.000 kroner

Bosch græsslåmaskiner har meget forskellige priser, alt efter om du går efter de håndskubne eller ledningsfrie robotplæneklippere. Førstnævnte kan købes fra 1.500 til 4.000 kr., mens de andre kan koste helt op til 15.000 kroner.

Du finder derfor modeller i mange forskellige prisniveauer og varianter, alt efter dine behov. Netop derfor bør du sætte dig ind i hvor stor din have er og hvilken type der vil kunne løse opgaven bedst.

Stiga – priser fra 2.000 til 100.000 kroner

Stiga er eksperter i at fremstille græsslåmaskiner, klippere og alverdens havemaskiner. Det bevirker et bredt udvalg af maskiner, alt efter dine behov. Om du har en lille eller stor have. Om du vil skubbe eller sidde på maskinen.

Førstnævnte er selvsagt markant billigere og koster sjældent mere end 5.000 kroner. Sidstnævnte kan derimod koste helt op til 100.000 kr. Der er endda avancerede og dyrere modeller, omend de primært er for virksomheder eller hvis du har en kæmpe have.

Texas – priser fra 1.500 til 7.000 kroner

Texas græsslåmaskiner hører til blandt de billigere modeller på markedet. Her kan langt de fleste maskiner erhverves for 7.000 kr. eller mindre. Texas græstrimmerne er kendte for at være meget støjsvage og miljøvenlige, for hvem det gør en forskel. Specielt den begrænsede lyd er behagelig, specielt hvis du er i et sommerhusområde, hvor du ønsker at slå græs, når det passer ind. Du vil generelt have en hurtig opladningstid, hvis du vælger modellerne fra Texas.