Overvejer du at låne penge til nyt pillefyr? Så er du kommet til den helt rigtige side. Stlaan.dk vil nemlig guide dig igennem mulighederne og hjælpe dig godt i gang.

Når du skal skaffe finansiering, er forarbejdet en vigtig del af at finde de billigste lån og laveste renter. De kommer ikke af sig selv. Det er i princippet ligegyldigt om du søger lån til pillefyr, ferie eller ny fladskærm.

I alle tilfælde bør du undersøge mulighederne grundigt og indhente flere lånetilbud. Alt om det og meget mere her.

Finansiering af pillefyr og pilleovn

Finansiering af pillefyr eller pilleovn kan ske på to måder. Du kan vælge at låne de 25.000 – 60.000 som de typisk koster online, eller snakke med din bank.

Hvis din bank skal sige ja, vil det kræve en sund privatøkonomi og at de forventer det nye pillefyr, vil sænke dine fremtidige varmeregninger. Det kan i sidste ende være med til at overbevise dem om, at det er en god investering.

På lånemarkedet online er det langt nemmere og mere ligetil. Her blander udbyderne sig ikke i formålet og det er nemmere at blive godkendt. Stlaan.dk anbefaler derfor du søger gennem os, så du får gode lånetilbud retur.

Så har du altid et godt alternativ, selv hvis banken vælger at afvise din forespørgsel. Banken er billigst, men mere besværlig og sværere at blive godkendt hos. Vi anbefaler derfor du afsøger begge muligheder.

Værd at vide om træpillefyr

Pillefyret kaldes ligeledes for et træpillefyr, da de fungerer via træpiller. Det er reelt bare sammenpressede spåner og savsmuld du forbrænder. På den led fungerer de meget i tråd med olie- og gasfyret.

De har den klare fordel, at de hurtigt tjener sig selv ind igen. De besparelser du vil opnå med et moderne pillefyr, vil ofte gøre det til en god investering. I sammenligning med et gammelt oliefyr, vil denne tilbagebetalingstid faktisk kun være på ca. 4 år. Det viser flere udregninger af eksperter.

Se også: Lån penge til nyt gasfyr

Det siger alt om de potentielle besparelser du kan opnå, alt efter hvordan du opvarmer hjemmet i øjeblikket. Vi har fremhævet de vigtigste fordele her:

  • Hurtig tilbagebetalingstid.
  • En billig løsning – i både drift og installation.
  • Mere miljøvenligt.

Priserne på et nyt træpillefyr varierer meget og kan svinge fra 25.000 og opefter. Husk at være opmærksom på modellernes egenskaber og energiforbrug, da det bør indtænkes i prisen.

Er varmepumper ikke mulige i din bolig, vil pillefyret være et glimrende alternativ. På nuværende tidspunkt findes de i over 75.000 danske hjem og Dansk Energi forventer at over 100.000 danskere vil have udskiftet oliefyret med pillefyret i 2035.