Har du brug for et lån til ny barnevogn? Hvis du først har fået en dreng eller pige, er det vigtigt at barnets sikkerhed og komfort er godt.

Det kræver en god barnevogn, omend det hurtigt kan blive en større investering. Børn koster mange penge og det gælder i særdeleshed for barnevognen, der kan koste op til 12.000 kr. Hvis du har brug for finansiering, kan du læse om at låne penge til barnevogn her.

Brug for lån til ny barnevogn?

Lån penge til barnevognEn ny barnevogn kan koste alt fra 2.000 til 12.000 kroner, alt efter hvilken model du vælger. Modellen og forhandleren har en stor indflydelse på hvor mange penge du skal af med.

Vælger du at gå efter en sikkerhed, holdbar og komfortabel barnevogn, kan de typisk findes i et prisniveau under 9.000 kroner. Uanset hvilket pengebehov du måtte have, kan du søge lån til ny barnevogn online.

Firmaerne på nettet spørger ikke til formålet, du skal blot opfylde deres krav til ansøgere. Er du ude af Ribers og dansk statsborger, er dine muligheder gode og mange.

Du kan altid få et godt overblik over mulighederne på STlaan.dk.

Søg om lån

Gode råd til at vælge den rigtige barnevogn

Gode råd er dyre og det gælder i særdeleshed ved køb af barnevogne. Der er flere særlige forhold du bør tage i betragtning, da det ikke er nemt at finde den rette variant. For der skal både tages højde for komforten, holdbarheden, sikkerheden, prisen og dens udseende. Omend sidstnævnte, bør være det mindst afgørende.

Der findes mange gode råd fra eksperter, forbrugerråd og kloge mennesker, men vi har udvalgt en række af de vigtigste at huske på:

  • Indtænk underlaget: Skal den primært bruges på asfalt, grus eller jord? Det bør påvirke dit valg af hjul.
  • Fleksibilitet: Er den nem at klappe sammen? Er det nemt at justere på håndtagene? Generelt bør du tjekke dens fleksibilitet og brugervenlighed.
  • Sikkerhed: Du kan med fordel tjekke anmeldelser og vurdering af barnevognsmodellen, ikke mindst på den sikkerhedsmæssige del.
  • Holdbarhed: Det er ikke unormalt at en barnevogn genbruges, hvis man får 2 eller 3 børn. Du bør derfor sikre dig en model, der kan holde til det meste.

En god idé at lytte til Forbrugerrådet

Forbrugerrådet Tænk laver jævnlige tests og undersøgelser, ligesom de har mange gode råd og forbrugertips, du bør tage til dig. Vi kan derfor kun anbefale dig at læse følgende 7 tips, inden du beslutter dig for hvilken model du skal købe. Du kan besøge dem her.

Du kan komme i gang med at ansøge om et barnevogns lån på vores hjemmeside med det samme.

Læs også: Lån penge til fladskærm