Ugens lånetip fra STlaan.dk handler om, at du altid bør have dine 3 seneste lønsedler og årsopgørelse klar, inden du starter med at søge om lån.

Ved alle større lån skal du nemlig kunne dokumentere den angivne indtægt og her beder udbyderne dig typisk om ovenstående. Hvis du gerne vil have en hurtigere og nemmere ansøgningsproces, bør du have det liggende digitalt ved hånden. Det kunne fx. være i en Dokumenter mappe på din computers skrivebord. 

Hvorfor skal jeg fremvise dokumentation?

Undrer du dig over hvorfor du skal fremvise dokumentation for din indtægt? Når du låner penge online, er der store forskel om du søger små kviklån eller større beløb på fx. 30.000 kroner. Jo flere penge du søger, desto større behov har udbyderen for at tjekke dig efter. Her virker dokumentation som en form for sikkerhed for, at du reelt får den indtægt der skal til, for at afdrage på lånet.

Du skal derfor kun være glad for at fremvise lønsedler og årsopgørelse, for selvom det kan virke privat, er det kun med til at give dig lavere renter og omkostninger samlet set. Så det er faktisk kun en fordel for dig, selvom det kan virke som det modsatte.

Ønsker du ikke at fremvise lønsedler og din seneste årsopgørelse? Så læs vores artikel om at låne uden årsopgørelse og lønsedler her.

Oplev en hurtig og ubesværet ansøgninsgproces

Grunden til at du skal have de 3 seneste lønsedler og årsopgørelse klar er, at du derved kan komme hurtigere igennem de forskellige ansøgninger. Du bør altid søge mindst 3-4 steder og så er det meget smart at have alt materialet liggende klar. Så du ikke skal finde det frem hver eneste gang.

Start derfor med at finde dokumentation for din indtægt og gå derefter i gang med at udfylde ansøgninger. Det gør processen langt hurtigere og mere ubesværet for dig som kunde.

Svar inden for 1 time

Efter du har gennemført dine ansøgninger, får du typisk svar inden for 1 time. De hurtigste svarer på 15 sekunder, mens andre er op til 1 time om at vende tilbage. I begge tilfælde får du hurtigt afklaret dine muligheder.