Boliglån uden om din egen bank

De seneste år er der kommet flere og flere muligheder for at låne penge uden om din egen bank. En række udbydere på nettet går uden om de traditionelle lånemuligheder og skaber nye muligheder for den almene dansker.

Et af disse nye alternativer er Udenombanken.dk, der er et nyt koncept, som blandt andet udlåner til personer, der har fået et nej i sin bank. Det er særligt for personer der mangler finansiering til ny bolig, sommerhus eller kolonihave.

Søg boliglån uden om banken

Konceptet hos Udenombanken.dk kaldes for peer-to-peer, som oversat betyder lån fra bruger til bruger. Når en låntager ansøger om boliglån gennem deres formular, forbinder Udenombanken ansøgeren med deres netværk af professionelle investorer. Låneportalen står altså for at finde den billigste løsning til dig og skaber kontakten mellem dig og personerne der finansierer.

Du kan selv nemt udfylde en formular online på Udenombanken, der så svarer inden for 24 timer. Når ansøgningen er modtaget, bliver du kreditvurderet, hvorefter der bliver indhentet tilbud blandt netværket af investorer. Derefter fremviser Udenombanken et lånetilbud, som du frit kan acceptere eller afslå.

Det er altså helt nemt, ligetil og uforpligtende. Et rigtig godt alternativ for dig der mangler boligfinansiering og som ikke kan få det i egen bank.

Lånebeløb og krav

  • Boliglån op til 2 millioner kroner
  • Du kan låne til alle ejendomstyper
  • Ansøg gratis og uforpligtende

Der er meget få krav hos Udenombanken.dk og ikke engang RKI behøver at være en begrænsning, som det ellers normalt er på lånemarkedet. Du skal derfor ikke være bange for at udfylde en ansøgning hos dem.

Hvem står bag?

Holdet bag låneportalen er en gruppe af advokater, ejendomsmæglere og erhvervsøkonomer. Desuden er der to slags investorer i Udenombanken. Dels de institutionelle långivere, der investerer i pantebrevslån og disse er godkendt af Finanstilsynet. Dels de professionelle investorer, der investerer via Udenombanken.

Sundt alternativ, hvis du er afvist af banken

En lang række af de brugere, der har valgt at søge gennem Udenombanken.dk, er ansøgere der allerede har prøvet deres egen bank. Kravene til blandt andet kreditvurderingen er ofte langt strammere end hos alternative udbydere.

Det er altså muligt at låne hos Udenombanken, selvom du ikke lever op til bankens krav, men i realiteten har økonomien til at betale de månedlige afdrag. I så fald er det et sundt alternativ.

Information på dem

UdenomBanken

CVR: 36493593

Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal

2100 København Ø

Mail: info@uob.dk