Ansøger du hos flere udbydere online, når du mangler penge? Hvis ikke, laver du en stor fejl der kan ende med at koste dig en masse penge. Der kan nemlig være stor forskel på de omkostninger der følger med firmaernes lånetilbud.

Renter og gebyrer kan varierer så meget, at du samlet set kommer til at betale mange tusinde kroner for meget, end hvis du havde valgt en billigere udbyder. Så ugens lånetip fra STlaan.dk er, at du altid søger flere steder for at spare penge. Husk det er gratis og uforpligtende, så ingen undskyldning der!

Ansøg hvor du kan

Det kan være svært som forbruger at overskue ens muligheder på nettet, men der findes mange tjenester og sammenligningssider, der kan hjælpe dig. Vi er én af disse og hos STlaan kan du altid få overblikket.

Vi har bevidst lavet målrettede oversigter, alt efter hvor mange penge du behøver. Om det er lån på 10.000 eller 30.000 kr. gør altså ingen forskel. Her kan du nemt se hvilke alderskrav udbyderne har og meget mere.

Når vi i overskriften skriver “Ansøg hvor du kan” er det fordi det altid vil styrke dit udgangspunkt. Det vil sikre dig flere lånetilbud retur og dermed flere valgmuligheder som kunde. Chancen for at finde den billigste løsning på markedet er også betydeligt større, hvis du fx. søger hos 4 forskellige lånefirmaer. Ansøger du derimod kun hos 1-2 stykker, kan du være uheldig, at de er blandt de dyreste tilbud.

Det kan du aldrig vide på forhånd, da alle ansøgninger bliver vurderet individuelt. Så gør dig selv den tjeneste, at søge så mange steder du kan og brug de 10-20 minutter det tager.

Det er trods alt en god timeløn, med tanke på det kan spare dig mange tusinde kroner samlet set.

Hvordan sparer jeg penge?

Helt kort sagt sparer du penge ved, at du opnår et billigere lånetilbud. Det er derfor ikke til at vide præcis hvad der kan spares, men det vil ofte være væsentligt, hvis du gør dit forarbejde ordentligt. Der er nemlig betydelig forskel i omkostningerne, fra de dyreste til de billigste.

Det har samtidig en indflydelse om du søger forbrugslån på 10.000 eller 30.000 kroner, for jo større pengebeløbet er, desto større vil den potentielle besparelse blive. I alle tilfælde bør du dog gøre en ihærdig indsats, for det belønner sig i det lange løb.