Ugens lånetip er noget der berører rigtig mange danskere. Der er nemlig mange forbrugere der har optaget flere små lån, som de nu kæmper med at afbetale på.

Det stiller dig ofte i en dårlig situation som kunde. Dels fordi det kan være svært at overskue 2-4 forskellige lån på én gang og dels fordi din rente med garanti er højere end den bør være.

Kender du til den situation? Så bør du helt sikkert samle din klatgæld i ét lån. 

Samlelån kan sparer dig penge

Der kan være mange årsager til at du har flere mindre lån, men i stedet for at se bagud, bør du fokusere på den bedste løsning fremadrettet. Ingen danskere er tjente med at skulle afbetale på fx. 3 forskellige lån. Specielt ikke hvis det ender som en prioritering af, hvem af dem du så reelt kan betale.

Et samlelån tilbydes af flere banker og udbydere på markedet. De giver dig ét større samlet lån, hvor du typisk kan opnå en lavere rente og så afbetaler du kun til én udbyder. Ikke flere forskellige. Den relevante långiver vil hjælpe dig med at få afbetalt din klatgæld 100 %. Så det er en rigtig god mulighed, hvor du kun kommer til at skylde penge et sted.

Derudover er det værd at bemærke, disse udbydere typisk vil have en større forståelse for din økonomiske situation. Så hvis du har sat dig for hårdt, med en for stor månedlig ydelse, kan du typisk på den sænket.

Samlelånet er den eneste rigtige løsning, hvis du gerne vil spare penge, have større gennemsigtighed og en mindre presset hverdag, rent økonomisk.

Dine fordele

Vi har allerede været inde på en række af de fordele du får glæde af som kunde, men her til sidst vil vi lige opridse dem for dig igen:

  • Lavere rente.
  • Større gennemsigtighed og overblik.
  • Større forståelse for din privatøkonomi.
  • Mulighed for en mere passende ydelse.
  • Mindre risiko for RKI og lignende.

Det sidste punkt med RKI er en anden væsentlig faktor. For mange af de danskere der ender i RKI, har nemlig klatgæld og har måske valgt en for høj månedlig ydelse. Vælger du samlelånet vil der være et helt anden syn på din økonomiske situation, hvilket i sidste ende mindsker risikoen for at ende som dårlig betaler.