Visionen med Stlaan.dk er at skabe en sammenligningstjeneste, der skaber gennemsigtighed og klarhed over det danske lånemarked, samt gør det enkelt for enhver at identificere den bedste løsning. 

Værdier

Vores forretning er bygget op omkring fem centrale kerneværdier, der er grundstenen i alt hvad vi foretager os.

Gennemsigtighed

Først og fremmest gennemsigtighed, da det er afgørende for alle brugere af vores platform. Det skal være enkelt at gennemskue og få overblik over markedet, samt hvad de forskellige udbydere tilbyder af vilkår. Det gør man kan tage en beslutning på et korrekt grundlag. Vi arbejder derfor konstant på at gøre lånemarkedet så gennemsigtigt for vores brugere, som muligt.

Plads til forskellighed

Der skal være plads til forskellighed, da alle mennesker har forskellige baggrunde, aldre og udgangspunkter. Hos os er der rum til diversitet, hvor det afgørende hverken er din alder, dit køn, din oprindelse eller din økonomiske situation. Alle er velkommen på Stlaan.dk.

Det er en af grundene til vi støtter op omkring Diversity Badge initiativet, der netop gør en indsat på området og sætter fokus herpå.

Ansvarlighed

Vi ønsker at være ansvarlige i alt hvad vi foretager os. Det er vigtigt at understrege, det sagtens kan være uansvarligt at optage lån online, hvorfor vi forsøger at vejlede dig bedst muligt, men i sidste ende er det dit ansvar at vurdere om det er en klog beslutning. Vi mener at ansvarlighed fra både vores og din side, er afgørende når emnet er lån og penge.

I bredere forstand udviser vi ansvarlighed ved at deltage i initiativer som IngenCO2 og Sundt Arbejdsmiljø, hvor vi ønsker at bidrage til et bedre miljø og et sundere arbejdsmiljø. Intet kommer af sig selv, så det er afgørende med fokus på områderne.

Teamwork

Det er aldrig sjovt at bestige bjerget selv! Man kommer længst med teamwork og når man er sammen om tingene – det hele bliver bare lidt sjovere. Vi vægter derfor teamwork højt hos Stlaan.dk uanset om det er imellem vores specialiserede skribenter, samarbejdspartnere eller lignende.

Passion

Passion er drivkraften bag det hele, vi foretrækker derfor at samarbejde med folk der deler samme passionerede tilgang til deres arbejde. Vi har passion for de finansielle markeder og muligheder i Danmark, og ønsker at præsentere dem for dig på bedste vis. Vi er overbeviste om det hjælper dig med at finde det helt rigtige lån, næste gang du har brug for penge på kontoen.