Leasy er kommet med et nyt låneprodukt, der vil være interessant for de fleste danskere op til jul. Stlaan.dk ser derfor nærmere på de nye Leasy Minilån op til 50.000 kroner.

Vi ser her nærmere på det nye produkt på hylden i Leasy forretningen. 

Leasy Minilånet

Vi starter med at give dig de korte facts om det nye Leasy Minilån, der kan optages med en løbetid fra 24-120 måneder. Her kan du se de mest relevante informationer og de enkelte krav du skal opfylde som kunde.

Der er derfor mindre at overveje eller være i tvivl om, når du skal ansøge. Mest positivt er det, at selv om lånebeløbet tenderer til et smålån, så kan du opnå fair debitorrente. Det er ekstremt konkurrencedygtigt og lavt for så små beløb. Her har du de vigtigste facts:

  • Du kan betale det ud når du vil – uden gebyrer
  • Du skal være mindst 20 år og ude af RKI
  • Du skal kunne dokumentere din indkomst.

Søg altid flere steder

Nu har vi rost det nye finansieringsprodukt fra Leasy, for det er bestemt en god mulighed for mange danskere. Men det betyder ikke, at du skal undlade at søge flere steder. Det er faktisk det bedste råd vi kan give dig, når du gerne vil finde den laveste ÅOP. Jo flere steder du ansøger, desto større er sandsynligheden for at opnå de laveste omkostninger.

Vi har tidligere lavet anmeldelser af flere låneudbydere online, for at give dig et bedre og mere indgående kendskab til dem. Det giver dig et godt udgangspunkt, når du skal vælge hvor du vil ansøge.

Hvis du søger beløb i omegnen af 10.000 kroner, kan vi anbefale dig at tjekke vores oversigt med de udbydere der tilbyder dette. Ved behovet for langt større beløb, vil vi henvise dig til oversigter under “Lånemuligheder”, hvor du kan søge op til 400.000 kroner.