Skal du have nye dæk på bilen? Så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, i hvert fald hvis du går efter de bedste mærker som Continental og Michelin. Sikkerheden kommer altid i første række og derfor må du ikke undervurdere betydningen.

På denne side ser Stlaan.dk nærmere på dine muligheder for at lave et lån til nye dæk. Flere udbydere online kan hjælpe dig. Lån penge til vinterdæk eller helårsdæk online, hvis du har brug for penge.

Lån penge til vinterdæk / helårsdæk online

Online kan du forvente en nem ansøgningsproces, hurtigt svar og så kan du underskrive med NemID. Alt sammen er 100 % gratis og uforpligtende. Her er et udvalg af de gode lånemuligheder online:

Hvis du har brug for at låne penge til vinterdæk eller helårsdæk, kan vi kun anbefale dig at undersøge mulighederne på nettet og indsende en uforpligtende ansøgning. Det vil give dig et klart indtryk af hvem der kan hjælpe og til hvilken rente, inden du tager din endelige beslutning.

Start med at gå til vores låneoversigt, hvor du kan se alle udbydere der tilbyder lån på 10.000 kr. På Stlaan.dk finder du gode oversiger, uanset hvilke beløb du søger.

Nye dæk kan koste 5.000 – 10.000 kroner

Prisen på nye dæk varierer meget, alt efter hvilket mærke og løsning du vælger. Skifter du dem selv, eller skal det ske på værkstedet.

Prisniveauet på helårs -og vinterdæk er relativ fornuftigt, hvis du selv kan skifte dem. Vi har undersøgt markedet og fundet frem til et prisniveau for alle de bedste modeller. Der er ingen grund til at spare 100 kroner på nye dæk, der er dårligere og holder langt kortere.

  • Vinterdæk prisinterval: 510 – 715 kroner pr. stk.
  • Helårsdæk prisinterval: 550 – 1.000 kroner pr. stk.

Du kan hurtigt regne ud, at dit behov for et lån hurtigt afhænger af, om du selv vil gøre det, eller lade værkstedet udskifte dine dæk.

Hos dem vil deres arbejdskraft og tid nemlig komme oveni prisen. Omvendt er du helt sikker på det bliver udført korrekt og professionelt. På autoværkstederne skal du nok forvente at prisen kan variere fra 5.000 til 10.000 kroner, alt efter hvem du vælger.

Indhent gerne flere tilbud, for at finde den laveste pris. Har du allerede et prisforslag, kan du komme i gang med låneansøgningen via vores oversigter.