Har du brug for penge til Mors eller Fars dag gaven? Det er ikke en sjov situation, for man vil så nødig skuffe. Der er heldigvis gode muligheder for at få penge til gaven online, hos diverse udbydere.

Udbyderen Lendon tilbyder dig aktuelt det første lån gratis. Det betyder at du kan få et par tusinde mellem hænderne i 30 dage, give en god gave og betale dem tilbage når du får penge mellem hænderne igen.

Vi ser nærmere på dine muligheder for nemt og hurtigt at skaffe lån til Mors eller Fars dag gaven, samt giver dig gode ideer til hvad du kan give dem. 

Gratis lån første gang

– Op til 4.000 kroner

Lad os starte med det problem, der sikkert har fået dig ind på denne artikel. Du mangler penge og skal købe en gave til din mor, far, kæreste eller hvem nu. Ofte vil pengebehovet være begrænset og kun dreje sig om 2-3.000 kroner. Mere er sjældent nødvendigt.

Har du ikke kredit på kortet, vil banken næppe tilbyde dig så små pengebeløb. Online lånefirmaer vil derimod være rigtig dyre, når du kun optager smålån – medmindre du ansøger de rigtige steder!

For hos Lendon tilbyder de 4.000 kroner helt gratis og uden renter, til alle nye kunder. Man kan kalde det gratis lån første gang og det er en unik mulighed for dig, der mangler lidt penge i en kortere periode.

Du kan nemt ansøge hos dem, via vores låneoversigt. Det vil være vores klare anbefaling, at benytte en af disse udbydere, da det vil spare dig mange omkostninger.

Gå til vores låneoversigt

Gaveideer til Mors Dag

Ét er at skaffe pengene, noget andet er hvad man skal give de kære forældre. Eller hvad du skal glæde din kone med som mand. Det er klart at budgettet har en væsentlig indflydelse på dine gavemuligheder, men vi har udvalgt 5 gode ideer, der rammer et relativ bredt prisspektrum:

  1. Picnic med familien
  2. Wellness
  3. OMNI Massagebold
  4. Chokolade fontæne
  5. Smykker

Til information falder Mors dag altid d. 2. søndag i maj. I 2015 vil den altså ligge den 10. maj.

Gaveideer til Fars dag

Er du mere på udkig efter en god gave til Fars dag, skal du ikke snydes for 5 af vores bedste ideer:

  • Oplevelsesgave (gastronomi, action eller sport)
  • Biograftur med familien
  • Smartphone handsker
  • Magnetisk armbånd (til håndværkere)
  • Vinturi Vinilter – giver en mere velsmagende vin

Handskerne gør at man kan anvende smartphonen og skrive på den, selv når man har dem på. En rigtig smart ting, for dem der hader kolde fingre. Det magnetiske armbånd kan være oplagt for snedkere og håndværkere, da det sikrer nem adgang til søm og skruer.

Har din far eller mand mere interesse for vin, vil en Vinturi vinilter være et oplagt valg, der kan give en forbedret smag. Intet kan dog toppe oplevelsesgaven, der kan give manden en uforglemmelig oplevelse.

Fars dag ligger fast d. 5. juni eller bedre kendt som grundlovsdag.