Har du brug for penge til Mors eller Fars dag gaven? Det er ikke en sjov situation, for man vil så nødig skuffe. Der er heldigvis gode muligheder for at låne penge til gaven online, hos diverse udbydere.

Vi ser nærmere på dine muligheder for nemt og hurtigt at skaffe lån til Mors eller Fars dag gaven, samt giver dig gode ideer til hvad du kan give dem. 

Lån penge til gaver

Mangler du penge til gaven til din mor, far, kæreste eller partner? Du har flere gode lånemuligheder online, uanset om du mangler 2.000 eller 5.000 kroner på kontoen.

ST Lån giver dig altid overblikket over dine lånemuligheder og hjælper dig med at finde den bedste løsning. Du kan nemt og uforpligtende ansøge via vores låneoversigt.

Gå til vores låneoversigt

Gaveideer til Mors Dag

Ét er at skaffe pengene, noget andet er hvad man skal give de kære forældre. Eller hvad du skal glæde din kone med som mand. Det er klart at budgettet har en væsentlig indflydelse på dine gavemuligheder, men vi har udvalgt 5 gode ideer, der rammer et relativ bredt prisspektrum:

  1. Picnic med familien
  2. Wellness
  3. OMNI Massagebold
  4. Chokolade fontæne
  5. Smykker

Til information falder Mors dag altid d. 2. søndag i maj. Næste Mors Dag ligger 9. maj 2021.

Gaveideer til Fars dag

Er du mere på udkig efter en god gave til Fars dag, skal du ikke snydes for 5 af vores bedste ideer:

  • Oplevelsesgave (gastronomi, action eller sport)
  • Biograftur med familien
  • Smartphone handsker
  • Magnetisk armbånd (til håndværkere)
  • Vinturi Vinilter – giver en mere velsmagende vin

Handskerne gør at man kan anvende smartphonen og skrive på den, selv når man har dem på. En rigtig smart ting, for dem der hader kolde fingre. Det magnetiske armbånd kan være oplagt for snedkere og håndværkere, da det sikrer nem adgang til søm og skruer.

Har din far eller mand mere interesse for vin, vil en Vinturi vinilter være et oplagt valg, der kan give en forbedret smag. Intet kan dog toppe oplevelsesgaven, der kan give manden en uforglemmelig oplevelse.

Fars dag ligger fast d. 5. juni eller bedre kendt som grundlovsdag.