Mange danskere tager hvert år på højskole og med god grund. Det er en god mulighed for at forene faglighed med nye bekendtskaber, der kan holde i mange år fremover.

Det er bare ikke gratis at tage på et højskoleophold, tværtimod. Det kan hurtigt blive en dyr investering, der kræver ekstern finansiering.

Det er de færreste danskere der har omkring 30.000 kroner stående på kontoen, men du har heldigvis mulighed for at optage lån til højskoleophold på nettet. Se mere om mulighederne her.

Lån penge til højskole online

At tage på højskole er en helt særlig oplevelse og der er ingen grund til at det økonomiske skal spænde ben. Der findes et bredt udvalg af ophold, med forskellige fokusområder og faglige emner i højsædet.

Prisen og dermed dit lånebehov, vil afhænge meget af om du går efter de korte eller lange kurser. Uanset om du har behov for et lån på 30.000 eller et større lån på 100.000 kr. kan du finde hjælp online.

Så mange penge behøver du næppe, men det er blot for at illustrere, at der findes udbydere for ethvert behov online. Og det bedste er, at de ikke blander sig i formålet. Det gør derfor ingen forskel om du bruger pengene på et højskoleophold, en ferie med familien eller noget helt tredje.

Du kan komme i gang med at ansøge nemt og uforpligtende via vores oversigter på hjemmesiden.

Det er nemt og uforpligtende at søge

Det er ikke alle danskere der er klar over, at det faktisk er nemt, gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning online. Det vil derfor ikke koste andet end din tid, at få undersøgt dine muligheder og hvilke renter du kan få tilbudt.

For selvom du overvejer at låne penge til højskole, er det jo ikke sikkert du ønsker at takke JA til tilbuddet. Men der er god mening i at få undersøgt alle alternativer, så du finder den bedste og billigste løsning. Det kan du hurtigt gøre online.

Hvad koster et normalt højskoleophold?

Prisniveauet på et højskoleophold vil afhænge meget af, om du vælger de korte eller lange kurser. Ifølge Hojskolerne.dk vil følgende priser generelt være gældende:

  • Korte kurser: 1 uge ca. 4.600 kr. – 2 uger ca. 6.500 kr.
  • Lange kurser: 1.000 – 2.500 kr. pr. uge (de varer typisk mellem 8 og 40 uger)

Eftersom du har besøgt denne side om lån, antager vi at du allerede kender til dit eksakte pengebehov. Ellers anbefaler vi at du først finder den højskole og det kursus, du gerne vil på. Først herefter kan du vide, præcis hvad du mangler på kontoen.

Hvor kan jeg finde højskoler i Danmark?

Hojskolerne.dk er det man kan betegne for den officielle og fælles hjemmeside, hvor du finder alle muligheder i Danmark. På deres hjemmeside kan du ligeledes søge specifikt efter udbydere, alt efter om du er til sprog, gymnastik, de almindelige, eller noget helt fjerde.

Vi håber du er blevet klogere på finansieringsmulighederne og det forventede prisniveau, så du kan komme afsted på et højskoleophold.