Skal du i gang med at bygge ny garage eller lave en udestue? Så vil mange have brug for et mindre lån, for at kunne finansiere udbygningen. Omkostningerne vil variere meget og du bør have helt styr på prisen, før du begynder at søge finansiering.

Kender du dit eksakte pengebehov, kan du nemt søge om lån til garage, udestue eller udbygning via Stlaan.dk.

Vi giver dig overblikket over udbydere online, så du kan ansøge hos de lånefirmaer der tilbyder det relevante beløb. I denne artikel ser vi nærmere om det at søge lån til udbygning.

Søg alt fra 30-50.000 kroner online

Uanset om du skal i gang med en garage eller udestue vil 50.000 kroner være nok for de fleste. Dette beløb kan du søge hos en del udbydere online. Her er flere af de gode muligheder.

Hvorfor ikke prøve i banken? Du er velkommen til at forhøre dig i banken, men de er blevet strenge i deres krav. Så du kan bestemt ikke være sikker på et JA og derudover er det bare langt hurtigere og nemmere online.

Her kan du have pengene inden for 24-48 timer hvis du får godkendt din låneansøgning. Husk på det er uforpligtende at søge. Så det behøver ikke være enten eller, når du overvejer banken kontra udbyderne online. Ansøg begge steder og skab dig selv, det bedste udgangspunkt.

Ny garage i hjemmet

En ny garage kan være rigtig praktisk. Specielt i Danmark, hvor vejret ofte er blæsende og regnfuldt. Dertil kommer vinteren med store mængder sne, der bliver efterfulgt af salt på vejene. Alt sammen noget der ikke er optimalt for bilens vedligeholdelse og stand.

Der er mange fordele ved at have en garage i hjemmet. En anden styrke er, at du kan bruge den til opbevaring og kan sætte dig ind i bilen, uden at skulle ud i regn og kulde. Ja, du slipper endda for at skrabe sne fra bilruden om vinteren. Her er en række af de vigtigste fordele:

  • Du beskytter din bil perfekt året rundt.
  • Du kan anvende garagen til opbevaring.
  • Ingen sneskrabning fra rudens bil om vinteren.
  • Kræver lidt vedligeholdelse og kan anvendes som semi-værksted.
  • Udestuen giver mere plads i boligen.

Udestuen skaber mere plads

Der finder mange former for udbygninger og ombygninger i hjemmet. En anden af de mere udbredte er udestuen. Den kan give mere plads i boligen og alene det, gør den værd at overveje, hvis du har plads til rådighed.

Det kan være en udestue, der fanger solens på gode tidspunkter om sommeren. Eller en der kan anvendes som TV- eller spisestue. Der kan være mange formål og anvendelsesmuligheder, men det er i hvert fald perfekt til at få flere kvadratmeter bolig.

Uanset om du har brug for lån til garage, udestue eller andre udbygninger, så kan du nemt komme i gang hos os. Vi hjælper dig altid med lån efter dine behov. Start med at finde et passende lånebeløb til højre.