Festivalerne er over os og der brugt mange penge på Roskilde Festival, Tinderbox, Smukfest og hvad de ellers hedder.

For mange danskere er festivalen en af sommerens højdepunkter, men det er ikke altid at pengene rækker. STLån ser derfor nærmere på dine muligheder for at optage et mindre lån til festival, så du alligevel kan have nogle sjove dage. Eller så du kan klare dig indtil starten af august. 

Du kan låne op til 4.000 flere steder

Det er blevet dyrt at tage på festival i Danmark, for udover billetter, går der mange penge til drikkevarer og mad. Man kan derfor hurtigt få brug for 3-4.000 kroner ekstra mellem hænderne.

Online bliver der ikke stillet spørgsmålstegn ved formålet og du har flere lånemuligheder, du kan overveje. Alle med en enkel og hurtig ansøgningsproces.

Gå til vores oversigt med lånebeløb, for at se dine muligheder.

De mest populære festivaler i Danmark

Ét er at finde penge til en sjov festivaltur, hvor der ikke bliver sparet på øl, shots eller god mad. Noget andet er at vælge hvor man overhovedet skal hen.

De fleste store festivaler er allerede afholdt eller i gang og Stlaan.dk ser derfor nærmere på de mest populære steder i Danmark. Steder du bør besøge mindst én gang.

Roskilde Festival

Roskilde Festival må regnes for at være Godfatheren i branchen, med klart flest deltagere og en perlerække af internationale topbands.Det er højdepunktet og favoritten mange danskere. Har du ikke allerede været der, bør du seriøst prøve det. Oplevelsen er meget anderledes, end hvad du ellers har prøvet.

Tinderbox

Tinderbox er nyt og afholdes på Fyn. I år kunne de præsentere et imponerende line-up af kunstnere, der talte Robbie Williams, Major Lazer, Robin Schulz og Calvin Harris. Så selvom udvalget ikke er lige så stort og varieret som på Roskilde, kan deres topnavne bestemt konkurrere.

Det er en interessant tendens, at der nu er kommet et stærkt festivalbud på Fyn, da Roskilde og Smukfest begge afholdes i nærheden af København og Århus. Med andre ord har alle landets 3 største byer nu en populær festival at tilbyde i nærheden.

Smukfest

Smukfest kender de fleste og den adskiller sig særligt ved de naturrige omgivelser, kombineret med en rigtig hyggelig stemning. På det område er det meget anderledes, end hvad du ellers finder herhjemme.

Det er mere en hyggelig og “behagelig” oplevelse, med et mere anstændigt og renligt niveau. Det er derfor flere ældre unge og voksne vælger at tage dertil. Et sted du bør besøge mindst én gang.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du kan løse de kortvarige finansielle problemer og ikke mindst hvor du bør tage hen næste gang.