Weekenden er ugens højdepunkt for alle danskere. Det er tidspunktet hvor man kan slappe af og hygge med sine nærmeste. Det er bare ikke altid man har råd til diverse fornøjelser.

Det kan derfor blive nødvendigt at låne penge til weekenden. Det er hvad Stlaan.dk ser nærmere på i denne artikel. Få et godt indblik i mulighederne for at søge lån i weekenden. Det er nemlig sådan, at du kan ansøge døgnet rundt online.

Muligheden for at søge lån i weekenden

Du har mulighed for at søge lån i weekenden, faktisk døgnet rundt, da alle udbydernes ansøgningsformular konstant er til rådighed. I princippet gør det derfor ingen forskel om du søger tirsdag, lørdag eller søndag. Der kan dog være længere svartider hos enkelte udbydere.

Fleksibel ansøgningsproces

Ansøgningsprocessen er ekstrem fleksibel og du kan i princippet søge hele døgnet rundt, da det hele sker via udbydernes hjemmeside. Uanset om det sker torsdag kl. 22.00 eller søndag kl. 13.00. Det er helt op til dig, hvornår du ønsker at ansøge.

Små pengebeløb

Historisk har de små pengebeløb, kviklån, være dem med de hurtigste svartider. Efter de nye låneregler pr. 1. juli 2020, er visse forhold ændret. Hvad angår svartiden, kan du forvente at få svar på din ansøgning inden for 1-2 hverdage.

Større pengebeløb

Ved større pengebeløb kan banken ligeledes være aktuel at anvende, men det er bestemt ikke nemt at få godkendt forbrugslån hos dem. Du skal samtidig forvente at svartiden kan være længere, ligesom du skal opfylde flere krav.

Online gør det ingen forskel om du fx. vil låne 15000 eller låne 30000 kroner. Pengebeløbet har indflydelse på dit udvalg af udbydere, men alle beløb kan søges når det passer dig – også i weekenden.

Ønsker du et indblik i dine forskellige lånemuligheder, kan du vælge lånebeløb i menuen, og derudfra se de relevante online banker du kan overveje.

Ansøg i god tid

De fleste långivere holder weekend, præcis som den almene dansker. Du skal derfor altid huske at ansøge om lån til weekenden i god tid. For nok kan du godkende lånet fredag-lørdag hos visse udbydere, men du vil typisk først have pengene mandag.

Bankdagene gør at transaktioner henover weekenden ofte bliver “forsinket”, så de først ender på kontoen næste hverdag (mandag). I tilfældet hvor du kan lave et overtræk på kortet, kan denne detalje være mindre afgørende, men generelt bør du altid søge i god tid.

Det gør hele processen mindre stressende og nemmere at overskue for dig som forbruger.

God weekend til alle derude!