Weekenden er ugens højdepunkt for alle danskere. Det er tidspunktet hvor man kan slappe af og hygge med sine nærmeste. Det er bare ikke altid man har råd til diverse fornøjelser.

Det kan derfor blive nødvendigt at låne penge til weekenden. Det er hvad Stlaan.dk ser nærmere på i denne artikel. Der er nemlig en række aspekter og forhold du bør være opmærksom på og kende til som forbruger. 

 

Du kan låne småbeløb gratis

Som det første bør du kende til de to gratis muligheder du har på markedet online. Hos Kvikautomaten og Lendon kan du låne henholdsvis 3000 og 4000 kroner uden beregning som ny kunde. Det gælder for alle første gangs kunder.

Til weekenden vil mindre beløb ofte være tilstrækkelige, så her kan de bestemt være en mulighed. Normalen er at disse småbeløb ekstremt dyre, mål på ÅOP, men det her er undtagelsen. Gå til vores låneoversigter for at ansøge hos de to udbydere.

Hvis 3-4.000 kroner ikke er nok, kan du sagtens søge om flere penge online. Her skal du bare være mere opmærksom på de renter og gebyrer der følger med.

Ved større pengebeløb kan banken ligeledes være aktuel at anvende. Det er bestemt ikke nemt at få godkendt forbrugslån hos dem, men hvis det lykkedes, bliver det til en rigtig fornuftig rente. Vi anbefaler altid du afsøger begge muligheder, for at finde den bedste løsning.

Ansøg i god tid

De fleste långivere holder weekend, præcis som den almene dansker. Du skal derfor altid huske at ansøge om lån til weekenden i god tid. For nok kan du godkende lånet fredag-lørdag hos visse udbydere, men du vil typisk først have pengene mandag.

Bankdagene gør at transaktioner henover weekenden ofte bliver “forsinket”, så de først ender på kontoen næste hverdag (mandag). I tilfældet hvor du kan lave et overtræk på kortet, kan denne detalje være mindre afgørende, men generelt bør du altid søge i god tid.

Det gør hele processen mindre stressende og nemmere at overskue for dig som forbruger.

 

God weekend til alle derude!