Lån penge til sofaVil du gerne låne penge til sofa, sovesofa eller tilhørende bord? Vi tilbringer mange timer i stuen hver uge og derfor er der god grund til at vælge en sofa i høj kvalitet, som er behagelig at sidde i og med en lang holdbarhed.

Disse egenskaber koster bare penge og en ny sofa kan hurtigt koste mellem 10.000 og 20.000 kroner, alt efter modellen. Dit budget har meget at sige, men hvis du søger lån til sofa, kan du komme i gang her.

Søg lån til sofa, sofabord eller sovesofa

Det er enkelt og ligetil at søge finansiering på nettet, hvor ingen blander sig i om pengene bruges på ny sofa, nyt bord eller lign. Ansøgningsformularen tager 5 minutter at udfylde og så er det uforpligtende. Det betyder at du kan gå på jagt efter lånetilbud, indtil du finder den laveste rente.

Netop renterne er lavere end længe og online udbyderne er derfor blevet et godt alternativ til banken, som kan være sværere at overbevise.

Du kan altid få overblikket, sammenligne og ansøge via STlaan.dk. Gå til vores låneoversigt for at se hvor du kan låne +/- 10.000 kr.

Gå til låneoversigt

Husk at være særlig opmærksom på renten når du ansøger. Jo lavere rente, desto billigere udbyder som udgangspunkt. MEN når du modtager tilbud retur, får du ligeledes tilbudt en konkret ÅOP som er afgørende.

De Årlige Omkostninger i Procent medregner nemlig samtlige forpligtelser og bør være i fokus, når du sammenligner og udvælger det billigste lån til din nye sofa.

Alternativerne: Bank og forhandler

De to åbenlyse alternativer er banken og forhandleren. Det er blevet svært at optage forbrugslån i banken, så selvom du kan forhøre dig, må du ikke have for høje forventninger. Men bestemt en billig løsning, hvis de siger JA.

Møbelforhandleren er dit andet alternativ, da flere af disse tilbyder køb via finansiering. Her skal du bare være meget opmærksom på samtlige omkostninger. Om deres finansieringsløsning er billigere end online udbydernes, vil være forskelligt. Så hvis du vil være rigtig grundig, bør du faktisk tjekke begge muligheder.

Start med at ansøge 1-2 steder online, hvorefter du kan spørge forhandleren om deres lånemuligheder.

Skal det være sovesofa eller chaiselong?

Ét er at låne penge til sofa, noget andet er at vælge den rigtige type og model. Vi vil derfor give dig et par gode råd med på vejen råd. Tips til om du skal vælge en sovesofa eller chaiselong.

Der er ingen tvivl om at sofaer med chaiselong er populære og smarte at have, når du skal have gæster. Eller bare vil ligge og flyde ud en lørdag aften. Det primære der taler imod chaiselongen er faktisk, hvis du har en lille stue med begrænset plads.

Ikke desto mindre kan en god sofa med chaiselong sagtens bruges til at sove på, eller hvis du vil have en længere lur. Du behøver ikke sove dårligere end i sovesofaen, tværtimod.

Hvad taler så for sovesofaen? Det gør muligheden for at omdanne dem til en rigtig seng efter behov. Du vil derfor få en soveplads med mere plads til siderne og som er bygge til formålet. Samtidig fylder den mindre, hvis du har begrænset plads.

Der er dog ikke samme mulighed for at hygge i en sovesofa, da den er lille, så det begrænser hvor mange gæster der kan sidde i den ad gangen.

Tilbage står den store beslutning: Er du til hygge i stuen, vil du kunne flyde mens du ser TV osv, så vælge en chaiselong. Er stuen lille og vil du have god plads når du sover, så vælge en sovesofa. Her er de prisniveauer du skal forvente:

  • Sovesofa – forventet prisniveau: 2.000 – 10.000 kr.
  • Sofa med chaiselong – forventet prisniveau: 5.000 til 20.000 kr.

Finansiering af andre ting: Lån penge til nyt tag

Du kan altid tilkøbe et sofabord

Du kan altid vælge at købe et sofabord til, for at fuldende denne del af stuen. Prisen vil svinge mellem alt fra 1.000 til 15.000 kroner, alt efter hvor lækkert bordet skal være. De findes i et væld af materialer, størrelser og farver. Du har derfor gode muligheder for at finde en variant, der passe til stuens øvrige udtryk.

Der er ingen tvivl om at bordet vil være til stor glæde, når du spiser, drikker kaffe eller lignende i stuen. Så medmindre du ikke kan finde plads, anser vi faktisk bordet som et must-have supplement.