Lån penge til hårtransplantation online, hvis du mangler pengene for at komme i gang. Det kan være banken har afvist dig, eller du ønsker en nemmere og hurtigere vej til lånet.

Prisen på en hårtransplantation er forskellig, men vil ofte kræve et lån på mellem 15.000 og 50.000 kr. Hvis du mangler finansiering af hårtransplantationen, kan du søge om penge online via Stlaan.dk.

Finansiering af hårtransplantation

Når du skal søge finansiering af hårtransplantation har du flere valgmuligheder. Vi har allerede nævnt banken, men de er svære at overbevise. Klinikken kan i særlige tilfælde låne dig penge, men det er ikke altid renten er så attraktiv.

Du bør derfor altid søge lån til hårtransplantation online, så du får flere lånetilbud og kendskab til, hvilke renter og ÅOP du kan opnå. Der er intet til hinder for, at du ligeledes undersøger mulighederne hos klinikken. Dette forarbejde vil blot sikre dig de laveste omkostninger. Du binder dig ikke til noget, førend du har underskrevet en låneaftale. Her er 5 af de bedste lånemuligheder online.

 

Formålet er underordnet

Selvom denne side har fokus på dig, der vil låne penge til hårtransplantation, så er formålet faktisk underordnet på nettet. Det har derfor ingen betydning om du søger lån til nyt hår, en operation, plastikkirurgi eller noget helt fjerde.

Udbyderne kigger udelukkende på din privatøkonomi og angivne oplysninger om indkomst, boligforhold og alder. Det er ud fra dette de kreditvurderer dig og tager en beslutning.

Sådan foregår processen normalt

Nu tilbage til hårtransplantation og hvordan processen normalt foregår. Det er sikkert din første og forhåbentlig eneste gang. De fleste vil derfor være trygge ved at kende til processen trin for trin. Vi har beskrevet den i 6 overordnede steps.

  1. Konsultation
  2. Håroperationen startes (via STRIP eller FUE metoden)
  3. Indgrebet tager ca. 6-12 timer
  4. Transplantationen sker i lokalbedøvelse
  5. Lige efter, har du mange små stikhuller med hårsække.
  6. Efter 2 uger, vil de små stikhuller være healet.

Du skal derfor forvente at selve indgrebet tager en hel dag, mens du får “det komplette resultat” efter ca. 2 uger, når alle stikhullerne er healet sammen. Du bør sørge for at få stillet alle dine spørgsmål på klinikken, så du er tryg ved at gå i gang med håroperationen. Og så du er fuldt orienteret og velinformeret inden det hele starter.

Hvis du har brug for finansiering af håroperationen, er du velkommen til at starte ansøgningen via www.stlaan.dk. Du kan altid vælge dit foretrukne lånebeløb til højre side eller ansøge direkte fra vores oversigt herover.