En elevationsseng kan give dig lidt ekstra luksus i hverdagen og forkæle dig med en god nats søvn. En fantastisk investering, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Men hvordan er mulighederne for at låne penge til elevationsseng? Netop dette ser vi på her, så du kan få det bedste udgangspunkt, når du skal investere i din nye elevationsseng.

Finansiering af elevationsseng

Din søvn er værd at investere i, og derfor bør det ikke være på din seng, at du går efter at spare penge. Det er dog ikke sikkert, at du har de nødvendige økonomiske midler, til at kunne investere i en ny elevationsseng. Det er der dog heldigvis råd for.

Du kan finansiere din elevationsseng på flere måder. En mulighed er at optage et online forbrugslån til elevationsseng, hvilket der er fin mulighed for at gøre på nettet. Her kan du vælge det beløb du har behov for, og du vælger selv nedbetalingsperioden. På den måde kan du tilpasse lånet efter dine ønsker, behov og din økonomi. 10.000 kroner vil være nok til at finansiere de fleste modeller på markedet.

En anden mulighed er at undersøge, om forhandleren tilbyder køb på afbetaling, så du betaler et delbeløb hver måned. Det kan fx være, at købsbeløbet inddeles i 24 dele, som du så afbetaler over 2 år.

En god idé er at undersøge begge muligheder, og så undersøge hvilken der er bedst og billigst for dig. Det gør du ved at få et uforpligtende tilbud på begge og så se på ÅOP, for at finde den billigste løsning.

Fordele ved en elevationsseng

Hvis du tilbringer 8 timer om dagen i din seng, så udgør dette faktisk en tredjedel af hvert døgn. Det bliver med tiden til rigtig mange timer, og derfor bør du ikke nedprioritere din søvnkvalitet. En god seng er helt essentiel, når du skal have en god nats søvn, og en elevationsseng kan være med til at give dig større komfort og mere ro om natten – og dermed mere energi og glæde om dagen.

Med en elevationsseng kan du indstille positionen efter dine behov. Vil du fx læse eller se fjernsyn, så kan du hæve hovedet uden at skulle stable puder eller anstrenge nakken. Foretrækker du at ligge med benene højt grundet hævelse, uro i benene eller bare præference, så kan du ligeledes gøre dette. Det er altså frit for at indstille sengen efter din krop og din foretrukne sovestilling.

Sådan vælger du den rigtige model

Der findes mange forskellige senge på markedet, og den rigtige model afhænger af dine behov. Der findes både elevationssenge, kontinentalsenge og mange flere varianter. Vælg en størrelse, der passer både dig og soveværelset, og et design som passer ind i indretningen.

Vælg også gerne en seng med en stabil motor fra en anerkendt producent for at sikre bedst mulig funktion. Du bør også vælge at kigge nærmere på fjedrene og madrassen, hvis du vil have den optimale oplevelse.

Er du ikke helt sikker på hvilken type du skal vælge, er kontinentalsenge bestemt også værd at overveje, for dine lånemuligheder vil typisk være helt de samme.