Alle der har været på efterkole eller på efteruddannelse ved hvor givtige de kan være fagligt og for dig som menneske. Det vil derfor være en skam hvis det er økonomien, der sætter en stopper for din udvikling som person.

På denne side ser vi nærmere på muligheden for at låne penge til efterskole eller efteruddannelse, så du kan komme i gang alligevel. Nettet rummer gode lånemuligheder, hvor du kan søge alt fra 5.000 – 400.000 kroner alt efter behov.

Prisniveauet hos landets efterskoler

Priser fra 47.000 – 63.000 kroner

Vi har undersøgt det generelle prisniveau på landets efterskole, via denne prisberegning på Efterskolerne.dk. Tendensen er klar, det vil koste 50-55.000 langt de fleste steder. Det er beløb som de fleste danskere vil have mulighed for at låne på nettet. I hvert fald med en fast indtægt og sund økonomi.

Stlaan.dk giver dig muligheden for at lave lån efter dine behov. Vi har derfor lavet en oversigt med de firmaer der kan låne dig det du behøver. Gå til låneoversigten for at se hvilke låneudbydere der kan hjælpe dig online.

Bemærk at familiens årlige indkomst og antal børn, begge vil påvirke efterskoleprisen. Der er nemlig mulighed for at modtage elevstøtte fra statten og nedslag i prisen, hvis I har flere børn.

Vores undersøgelse viste, at en difference på 100.000 kroner i indkomsten, betød en difference på ca. 4300 kroner i efterskoleprisen.

Giv dit barn en oplevelse for livet

Der er ingen tvivl om at efterskoleopholdet vil give barnet en oplevelse for livet. Det er normalt at finde livslange venner og veninder, ligesom man udvikler sig meget personligt.

Som menneske er det meget lærerigt og de relationer man knytter vil ofte være for livet. Så der er god grund til at give dit barn en særlig oplevelse på en dansk efterskole.

Efteruddannelse styrker dine jobmuligheder

Der er ingen tvivl om at efteruddannelse kan være en god idé, præcis som efterskoleopholdet. For selvom du er ældre og videre i livet, er det aldrig for sent at lære og dygtiggøre sig.

En efteruddannelse kan styrke dine jobmuligheder for forfremmelse, eller for at få et job som arbejdsløs. Så der er god grund til at overveje dine efteruddannelsesmuligheder, hvis du er ambitiøs.

Nu er en efteruddannelse bestemt ikke billig og derfor kan et lån blive nødvendigt. Et lån til efteruddannelse kan være på alt fra 5.000 til 75.000 kroner.

Vi har igen undersøgt markedet, for at give et indtryk af prisforskellene. En jurauddannelse på deltid hos Syddansk vil koste 75.000 kroner, mens en HD 1. del på CBS vil koste 43.200 kr. for hele forløbet.

Det er altså ikke pebernødder du skal af med. Selv enkeltfag vil koste fra 2.500 til 9.000 kroner alt efter hvor mange ECTS point de giver.

Kan arbejdspladsen hjælpe?

I langt de fleste situationer vil en arbejdsgiver være interesseret i din efteruddannelse og derfor bidrage til finansieringen. Problemet kan være, hvis du er arbejdsløs og mangler kompetencer.

I disse situationer kan du blive nødt til at komme i gang selv, for at styrke dine jobmuligheder. Konkurrencen er blevet hård, så ekstra fag eller kompetencer kan give dig den ekstra fordel du behøver.

 

Vi giver dig overblikket og muligheden for at søge hos de låneudbydere, der matcher dine behov. Lån penge til efterskole eller efteruddannelse online via vores tjeneste og få det fulde overblik fra start.