Ønsker du at låne penge til at betale gæld? Vi ser på det, at optage lån til at betale regninger og afvikle gæld. For ingen af os ønsker at havne i RKI, men omvendt må du heller ikke ende i en gældsspiral, du ikke kan komme ud af.

Hvis du har en eksisterende gæld, vil det påvirke hvor mange penge du kan blive godkendt til online. Her gør det en forskel om du fx. vil låne 15000 eller låne 30000 kr. Jo mere du ansøger om, desto større krav til din økonomi.

Brug for et lån til regninger og gæld?

Hvis du har brug for penge til regninger og gæld, kan det godt være en idé at låne penge hvis det laver som et samlelån. Refinansiering er en løsning hvor du kan få samlet din dyre gæld, hvilket gør det nemmere at betale gælden af. Santander Bank og Bank Norwegian er to af de få udbydere der kan hjælpe dig på online markedet. Se mere om dem her:

Vælger du ikke at refinansiere, er det eneste fornuftige at arbejde henimod en sundere privatøkonomi. Et samlelån være en stor hjælp. Mange danskere har optaget flere forbrugslån online, eller har dyr gæld til forskellige kreditorer. En gæld du sandsynligvis betaler høje renter til, måned efter måned.

Med refinansiering får du optaget et større lån, der kan anvendes til at betale alle dine kreditorer. På den måde kommer du af med de høje renter. Du kommer stadig til at skylde det samme beløb, men du har gælden samlet hos ét firma og til en markant lavere rente.

Du har mulighed for at søge refinansiering online, men du må ikke stå i RKI, det er nemlig et krav hos samtlige firmaer.

Refinansiering er en god løsning

Man kan altid diskutere om det er den rigtige strategi, men refinansiering eller samlelån, er blevet en udbredt løsning hos mange online banker. En løsning hvor du optager et nyt lån, til at afvikle din nuværende dyre gæld, til en markant lavere renter.

Vi mener refinansiering er en god løsning for mange forbrugere, skønt den burde være langt mere udbredt. Hvis du er én af mange, der har optaget 2-3 dyre lån online, kan refinansieringen nemlig spare dig rigtig mange penge.

Det er et finansielt produkt, der tilbydes af udbydere som Bank Norwegian, Santander Consumer Bank og Ekspres Bank. Du bør derfor besøge disse udbydere for at komme i gang. Du kan gratis og uforpligtende en ansøgning hos alle sammen.

Når du søger skal du sørge for at du gør det under “refinansiering” og ikke under “forbrugslån”. Udbyderne skal kende til din aktuelle situation, for at kunne hjælpe dig videre. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid kontakte den enkelte udbyder. De to førstnævnte online banker tilbyder dig renter fra ca. 5 procent og findes i vores oversigter på hjemmesiden.

Vi håber du er blevet klogere på mulighederne for at låne penge til regninger og gæld – og ikke mindst hvilken løsning du bør vælge som forbruger.

Føler du at din gæld er blevet for stor og uoverskuelig? Så kan du finde information og få gode råd via Forbrugerrådets Gældsrådgivning. Her kan du finde svaret på det meste, uanset hvilken situation du står i.