Skal bilen have nye alufælge, og er økonomien ikke lige til det? Så kan du låne penge til dine nye alufælge. Uanset om de skal skiftes grundet slid, eller blot fordi du ønsker et nyt udseende til bilen, så kan man få brug for finansiering.

Se hvor du kan låne penge til alufælge på nettet, og hvordan du vælger de helt rigtige fælge til din bil.

Finansiering af nye alufælge

Når bilens fælge skal skiftes, så skal der være lidt luft i budgettet. Det er nemlig ikke helt billigt at købe nye. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvilken type og model du ønsker at købe, og derfor giver det også mening at have dette med i overvejelserne. Hvis du har brug fro penge til køb af nye fælge, bør du overveje disse låneudbydere online:

Når du ved, hvor meget du skal låne, så kan du undersøge markedet for at finde det bedste og billigste online lån. Det kan du få hjælp til her på siden, hvor vores forside altid er en god start. Det er værd at bruge lidt tid på forarbejdet, så du får sammenlignet de forskellige udbydere. Det kan nemlig sørge for, at du i sidste ende kommer ud med en stor besparelse på dit lån til alufælge.

På nettet bliver du ikke spurgt til formålet, så pengene kan reelt både bruges på tilbehør til bilen, værkstedsregningen eller noget helt tredje.

Se også: Lån til værkstedsregning

Valg af alufælge

Der findes masser af forskellige slags fælge på markedet, og der er stor variation, både når det gælder producent, model, design, materiale mv. Der er flere ting, du skal tage højde for, når du vælger, og nedenfor har vi samlet en række gode tips og råd til dig, der skal investere i nye alufælge til bilen.

Gode tips og råd

  1. Dine fælge skal passe til bilen: Udvalget af alufælge afhænger af bilens model, da det skal passe mht. tommer og bredde. Derfor er det helt essentielt at vælge nogle, som passer korrekt til din bil.
  2. Sørg for at vælge godkendte fælge: De skal være godkendt af en europæisk godkendelsesinstans som fx TÜV. Dette sikrer, at fælgene passer til bilen, og at de er testet ordentligt igennem på levetid og styrke. Fx sikres det, at fælgen skal kunne klare en belastning, som svarer til hele 300.000 km kørsel.
  3. Vælg en anerkendt forhandler: Der findes ingen officielle krav til mærkning af fælge, og derfor bør du gå efter en forhandler, som kan dokumentere de tekniske specifikationer. Denne dokumentation kan også være nødvendig, når bilen skal til syn.
  4. Sammenlign priser online: Selvom kvaliteten skal være det afgørende frem for prisen, så kan det altid svare sig at sammenligne prisen på de pågældende fælge hos forskellige forhandlere. Der kan nemlig være tilbud eller lignende, som gør, at du kan spare mange penge på dine nye alufælge.