Har du brug for et lån, for at finansiere købet af en ny altan? De fleste altanprojekter er dyre og mange dansker vælger derfor at låne formålet. Det oplagte valg vil være banken, men det er ikke usandsynligt de afviser din forespørgsel.

Hvis du ønsker at undersøge mulighederne online, er du kommet til den rigtige side. Lån penge til altan via oversigterne på ST Lån, så du ender med den bedste og billigste løsning.

Søg finansiering af ny altan

Prisen på en ny altan kan være meget forskellig, men det er ikke utænkeligt at du skal bruge imellem 50.000 og 100.000 kr. Uanset hvad du mangler, er der gode chancer for at skaffe finansiering af altan online. Gå til oversigt for at tjekke mulighederne her, hvor du kan lave større lån på +/- 100.000 kr. til en fornuftig rente, der kan finansiere både store og små projekter.

Fordelene ved at søge på nettet er, at du kan gøre det gratis, hurtigt og uforpligtende. Du kan derfor indhente 2 lånetilbud, du efterfølgende kan sammenligne med forhandleren, banken eller hinanden.  Det behøver ikke tage lang tid, men vil sikre dig det billigste lån til ny altan – og der kan være mange penge at spare.

Ønsker du at udforske mulighederne på nettet, skal du blot vælge et cirka pengebeløb i menuen, for at komme til en relevant oversigt.

Der er generelt færre krav hos online udbyderne og de er mere milde, hvilket gør godkendelseschancerne væsentlig højere end i banken. Et godt supplement på mange måder, hvis du gerne vil i gang med altanprojektet.

Har du fundet den rigtige leverandør?

Der er mange leverandører og udbydere der kan hjælpe dig med at anlægge altanen, når det finansielle er på plads. Du bør allerede have fundet din leverandør, da det vil påvirke prisen og dermed dit pengebehov.

Det gør vel og mærke en forskel for, hvor mange penge du mangler på kontoen. Præcis som med lånet, kan du med fordel indhente tilbud fra flere leverandører, for at identificere de billigste og bedste muligheder. Lad os dog understrege, at du ikke kun må fokusere på prisen, da kvalitet og erfaring er andre væsentlige beslutningsparametre.

En af de førende udbydere netop nu er MinAltan A/S, der har specialiseret sig på området. Det er bestemt ikke en selvfølge i branchen, men bidrager til at de er rutinerede og har ekstra meget rådgivning at bidrage med.

Suppler med altan grill og havemøbler

Du bør helt sikkert overveje at supplere din nyanlagte altan, med en smart Weber grill og lækre havemøbler. Du har helt sikkert en plan for hvordan den skal anvendes, men hvis du ikke har pengene til udstyret, kan du overveje at inkludere det i dit ønskede lånebeløb. Udbyderne blander sig nemlig ikke i, hvad pengene bruges på.

Projektet vil dog typisk tage en del tid, før det er færdigt, hvorfor du med fordel kan spare op i mellemtiden. Så du får råd til både havemøbler, havebord, altan grill og hvad du ellers vil have stående.

En god investering i boligen

Sidst er det værd at nævne, at en ny altan skal ses som en god investering i boligen, selvom det kræver et lån. Det er klart, at det vil gøre projektet ekstra dyrt via renter og diverse kreditomkostninger, men det ses ofte at lejligheder med altaner er ekstra attraktive.

Så selvom du har brug for finansiering, kan det sagtens anses som en fornuftig investering. Du bør derfor ikke være uden chancer, for at få bankens godkendelse, så længe din privatøkonomi er fornuftig.