Har du brug for et lån til julen eller dine julegaver? Julen er en dyr tid og flere statistikker og undersøgelser viser, at det er måneden hvor forbruget topper og hvor landets webshops har den klart største omsætning.

Det er ikke kun julegaverne der koster penge. Det samme gør den dyre and, juletræet og hvis du skal afsted med familien. Har du brug for penge til julen? Så er der gode muligheder for at låne på nettet.

Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge.

Lån penge til julen og julegaver online er nemt og hurtigt, hvor du typisk får svar inden for få timer. Lånefirmaerne vil være langt mere åbne og forstående, end du kan forvente i banken.

På nettet stilles der ingen spørgsmål og kravene er meget begræsende. Dine muligheder for at blive godkendt er altså rigtig gode. Det skal blot gøres med omtanke, for du skal stadig være i stand til at tilbagebetale pengene uanset hvilken løsning du vælger.

Lån til de dyre julegaver

På nettet har du mange valgmuligheder, når du skal søge lån til julegaver eller julen som helhed. Du har et bredt udvalg af online banker, der kan hjælpe dig med lån på 10.000 kroner og opefter. Det vil være nok penge for de fleste.

Der findes efterhånden lånefirmaer i alle afskygninger. Der er udbydere med smålån på 3000 – 6000 kroner og der er de “større” udbydere, hvor du kan søge flere hundrede tusinder. Den tilbudte rente, vil afhænge af den individuelle kreditvurdering, så udfyld en låneansøgning for at se hvad de kan tilbyde dig.

Helt overordnet har du altså helt andre muligheder og forudsætninger som forbruger, end for bare 5 år siden. Det er blevet billigere, nemmere og bedre at låne penge til fx. julegaver eller nyt køkken online. Lånefirmaerne blander sig sjældent i formålet bag. Så du skal ikke “stå skoleret” som i banken, hvor de ofte skal overbevises om dit behov for et lån til julen.

Stlaan.dk hjælper alle vores brugere med at søge om lån efter dine behov online. Alt efter hvilken alder eller beløb du efterspørger. Vi stiller oversigter til rådighed, så du kan få det forkromede overblik som bruger og vi blander os ikke i hvad formålet er. Om det er til julegaver, julen generelt eller det nyt køkken. Du bør dog altid lige tænke over det to gange, inden du tager din endelige beslutning. Det er altid vores anbefaling, da du kun bør låne penge hvis det virkelig er nødvendigt.

Julen er en dyr tid

Der er ingen tvivl om at julen er en dyr tid. Det kan de fleste danskere og familier skriver under på. Desværre er den økonomiske støtte meget begrænset for de danskere, der ikke har så mange penge.

Dansk Folkehjælp har tidligere kørt Julehjælp konceptet, der skal hjælpe de familier med færrest penge. Hvis du skulle få afvist alle dine låneansøgninger kan det være et godt alternativ, men bemærk at der stilles krav til din økonomi.

Det er altså kun en udvej for de hårdt ramte børnefamilier. I 2011 var der ca. 11.000 ansøgere og 7.159 blev godkendt. Så der er håb forude, hvis du virkelig har en hårdt ramt privatøkonomi.

Vi ønsker alle vores brugere en god jul.