Af de mange sportsgrene og hobbyer man kan dyrke, så ligger golf helt klart i den dyre ende. Det skyldes bl.a. at udstyret er relativt dyrt. Ikke desto mindre kan du ikke undvære et ordentligt golfsæt med gode golfkøller, hvis du er ægte entusiast.

Skal du købe dit første sæt eller udskifte de gamle modeller, og har du ikke pengene til det, så har du muligheden for at optage et lån online. Vi ser på dine lånemuligheder online.

Få råd til golfudstyret

Skal du spille med vennerne eller kollegerne i weekenden, og mangler du lige det sidste for at være helt klar? Eller er det blevet på høje tid at udskifte de gamle køller, eller måske bare investere i dit allerførste golfsæt?

Så kan et online forbrugslån være en mulig løsning for dig. Med dette kan du nemlig låne penge til lige nøjagtig det, du har behov for. Det vil sige, at det ikke spiller nogen rolle, hvad du låner til, og du vil på intet tidspunkt i processen skulle angive formålet.

Se oversigt over lånemuligheder og lånefirmaer online.

Her på siden kan du få hjælp til at få overblik over de forbrugslån, der findes på markedet. På den måde kan du danne dig et indtryk og markedet, og finde de relevante muligheder for dig. Se på ansøgningskriterierne, på mulige beløb og naturligvis på renten og de øvrige omkostninger, når du skal søge.

Men husk på altid at søge hos mindst 2-3 forskellige selskaber. Det er nemlig gratis og uforpligtende at ansøge, og du kan først se dit personlige tilbud, når du har søgt, da det afhænger af din økonomi.

Se også: Lån til golfferien

Golf er en dyr hobby

Der er en række udgifter i forbindelse med at spille golf. Ikke blot er det en omkostning i sig selv at være medlem i en golfklub og betale Greenfee, men selve udstyret er også i den dyre ende. Derfor kan det være en god idé at investere i holdbart og godt udstyr, som du kan have glæde af i lang tid, selvom det måske koster en smule mere.

Populære steder at spille golf

Der findes mange fantastiske golfsteder både i Danmark og i udlandet. Spiller du ofte, så bør du selvfølgelig finde en bane i nærheden af dig, som du er glad for. Vil du kombinere golf med rejse, så kan flere steder anbefales.

Det gælder bl.a. Algarve-kysten i Portugal eller i Mallorcas bjerge. Er du til de længere rejser, så kan Thailand varmt anbefales, hvor især Hua Hin skiller sig ud. I det britiske er Dublin og Skotland helt enestående oplevelser for golfspillere og -entusiaster på alle niveauer.